Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Oglądajcie do końca :D

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 280,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Cytat ze strony Microsoftu :)

Kinect promises a gaming experience that's safe, secure and fun for everyone
Opublikowano
Po marcu też wychodziły exy, ale ty je pomijasz.

MODNAJSZYN REJSYRS!!!11jeden

za(pipi)ongo!

co do filmiku, Kinect zbliża ludzi :lol:

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Widziałem jeszcze filmik zarejestrowany Kinect'em gdzie rodzice grali chyba w ping-ponga i matka strzeliła małą dziewczynkę w łeb :P

Opublikowano

Ojciec: Ja nie biłem, ja tylko grałem w Kinect Adventures...

:potter:

Opublikowano

Ale ten filmik dokładnie pokazuje, że do czegoś takiego trzeba mieć dużo wolnej przestrzeni.

Opublikowano

Jak do każdej gry z motion control. A w ping ponga na Move to myślisz, że dwie osoby grają na dwóch metrach kwadratowych :P

Opublikowano

Cytat ze strony Microsoftu :)

Kinect promises a gaming experience that's safe, secure and fun for everyone

Jak będziesz miał 50m pokój to na pewno będzie bezpieczny :teehee:

Opublikowano

MajorZero64: Wiesz jak ktoś sugeruje, że tylko na Kinect potrzebujesz dużo miejsca a z Move możesz się bawić nawet pod zlewem to ma po prostu siano w głowie.

Albo piszemy tak jak jest albo pierdolimy 3 po 3.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

No to ja sobie na Move w swoim pokoju nie pogram. To już kolejny - obok wygórowanej ceny oraz małego zaplecza naprawdę dobrych gier - powód, żeby odpuścić sobie zakup.

Opublikowano
  • Autor

MajorZero64: Wiesz jak ktoś sugeruje, że tylko na Kinect potrzebujesz dużo miejsca a z Move możesz się bawić nawet pod zlewem to ma po prostu siano w głowie.

A kto zasugerowal, ze Move nie potrzebuje duzo wolnej przestrzeni? Wszyscy, ktorzy mieli z tym kontrolerem kontakt mowia o tym glosno. Nie wpychaj innym slow do ust, ktorych nie wypowiedzieli. Zapewne pijesz do posta Zwyrola, ktory stwierdzil, ze Kinect potrzebuje duzo miejsca. Wsio.

Opublikowano

VoytecCFC: Dobra już nie pisz takich farmazonów. Wszyscy wiemy o co Zwyrolowi chodzi, nie będę udawał że to jest jedyny jego post w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor

Brednie. Zwyrol smial wysmiac Kinecta i jest na niego pelen flame. Zabawnie sie to czyta. Kinect to bzdura, ktora ma male szanse sprawdzic sie w powaznych i wysokobudzetowych produkcjach. Move ma te szanse troche wieksze, ale tez nic ciekawego, co skoniloby mnie do wydania 3 baniek na niego, nie pokazal. Schodzenie na plaszczyzne sprzedazy jest jeszcze zabawniejsze. Nic, poza roznica w marketingu to nie mowi. Nie zwiastuje powazniejszych gier. Zainteresowanie duzymi deweloperami tym sprzetem? Mozliwe, ale nie predko. Jak juz to trzebaby czekac na wieksze zmiany w nastepnej generacji. To sprzety rodzinne, by sklonic wieksza czesc rodziny do zabawy przed konsola. Zwisa mi takie granie absolutnie.

Opublikowano

Przecież grając na Move możesz sobie spokojnie siedzieć, no chyba, że masz zamiar biegać z nim po całym pokoju. :]

Opublikowano

Nie rozumiem po co ten flame? Kinect to ciekawostka do pop.ierdółek typu Eye Toy, a z Move można zrobić coś dobrego ze względu że to kontroler, a obecnie gry poważne nadal robione są pod kątem kontrolerów. Więc to Move powinno interesować core gamers. Jedyne sensowne połączenie Kinecta z tymi grami to combo pad + gesty. Bo co, z palców chcecie strzelać? To, że casuale rzuciły się na rodzinny gadżet, to jedno. Co nas, graczy pasjonatów będzire rajcować to drugie. Jak to z Wii czy DS, gdzie na pier.dylion gier o różowych konewkach wychodzi jedna poważna w stylu Mad World (i marnire się sprzedaje). Tam fanbojom pozostają cyferk nabijane przes casuali ;)

Opublikowano

Major wrzucił coś takiego:

ajvaf.jpeg

Niby, że na brzegach widać, że to nalepka. Mi tam ciężko cokolwiek zobaczyć.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Mi też.

ajvaf.jpeg

Edytowane przez Renton

Opublikowano

Dziś pierwszy raz w życiu grałem n PS Move. Co za szajs.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.