Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

o ile to nie fake, obstawiam ze bedzie mozna codex przeglądać i inne (pipi)ety a nie grać :whistling:

Opublikowano

To nie fake. Ludzie zdążyli skopiować zanim EA się po 15 minutach zorientowało co zamieścili na na EA Store :P

Opublikowano

Wypłynęły okładki wszystkich trzech wersji. Na okładce z PS3 nie było ramki z Move.

Możliwa implementacja Kinect w Mass Effect 3 by Don:

Dance Dance Krogan

albo

"Prepare to have sex with Tali Comandor Shepard and let me scan your penis for better interaction"

albo

Rapelay: Mass Effect Edition

:D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Nie przesadzaj. Jeżeli MS zdecydował się na powołanie ekip, które piszą tylko pod Kinecta to jest szansa że urodzi się z tego coś więcej niż pieszczenie tygrysa.

Opublikowano

pewnie takie "exy" M$ szykuje na E3, lolz

Oczywiście gdyby chodziło o Move to byłaby gadka "Za(pipi)iste, dobrze robią implementując w grach HC" tak jak przy okazji Killzone 3 itp. Ale, że chodzi o Kinecta to oczywiście musi być do kitu :)

Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - za rok Kinect będzie dla każdego bo już jest zapowiedzianych sporo gier HC tylko pod Kinect, hybrydowych i czystych party games, a Move będzie wyciągany z szafy raz na pół roku przy okazji jakiejś hybrydy od Sony i na tym się skończy. Tak jak pisałem od samego początku.

estel: Pieszczenie tygrysa dostało ostatnio nominację do najlepszego nowego IP zeszłego roku, poza tym nikt nie protestował jak wychodziło EyePet :rolleyes: Ale zgadza się, M$ najwidoczniej po zalewie szajsu jaki się pojawił od third party postanowił chyba wziąć sprawy w swoje ręce. To Ubisoft chyba robi te pokraczne śmieci w stylu PowerUp Heroes czy kinectowy odpowiednik Sports Resort.

Opublikowano

lolz, za to jak rok temu Sony sobie załatwiło super ekstra dodatki do MoH czy Dead Space to szał ciał wśród fanów Sony :F

Opublikowano

Pomijam już fakt, że nie możecie się już nawet z ceny Kinecta nabijać bo Kinect z grą kosztuje teraz 400 zł, a z pudełka podstawowego zestawu Move Sony nawet płytę z demami zabrało :)

Killstreak dla M$ :P

Opublikowano

Ktos mnie oświeci, bo się już pogubiłem. Żeby bawić się w pojedynkę z move to potrzebny jest navi, pałka i kamerka, więc około 300zł, tak ? A Kinect oferuje multi w cenie tego zestawu za 400 ?

Opublikowano

Ktos mnie oświeci, bo się już pogubiłem. Żeby bawić się w pojedynkę z move to potrzebny jest navi, pałka i kamerka, więc około 300zł, tak ? A Kinect oferuje multi w cenie tego zestawu za 400 ?

Wszystko zależy od tego w co chcesz grać. Do jednych gier styknie Ci sam podstawowy zestaw za 200zł, do innych możesz chcieć dokupić np. Navi co by było wygodniej (możesz zamiast niego używać DualShocka3), a są takie w które sens jest grać tylko z dwoma pałkami. Nikt jednoznacznej odpowiedzi Ci nie da, zestaw dobierasz do swoich potrzeb i dla pojedynczego gracza zawsze będzie to koszt w przedziale 200-400 zł. W przypadku Kinecta zawsze będzie to cena pojedynczej kamery, czyli na dzień dzisiejszy czy grasz sam czy z kimś to jest to koszt 400 zł.

Opublikowano

Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - za rok Kinect będzie dla każdego bo już jest zapowiedzianych sporo gier HC tylko pod Kinect, hybrydowych i czystych party games, a Move będzie wyciągany z szafy raz na pół roku przy okazji jakiejś hybrydy od Sony i na tym się skończy. Tak jak pisałem od samego początku.

A ja właśnie zamówiłem PSMOVE + RE5 ale skoro tak mówisz to chyba muszę sprzedać.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

lolz, za to jak rok temu Sony sobie załatwiło super ekstra dodatki do MoH czy Dead Space to szał ciał wśród fanów Sony :F

Tylko w przypadku MoH'a czy DS2 dostawaliśmy dodatkowe GRY w normalnej cenie (199zł), a żeby pograć w "lepszego" ME3 (którego "lepszość" skończy się pewnie na tym że będziecie mogli pomachać rączkami w menu czy na mapie galaktyki) potrzebujecie i ME3(199zł) i Kinecta (400zł). Faktycznie, zajebisty dodatek, za jedyne 400zł.

Opublikowano

A ja właśnie zamówiłem PSMOVE + RE5 ale skoro tak mówisz to chyba muszę sprzedać.

Zdajesz sobie sprawę z tego, że sam potwierdziłeś to co napisałem :teehee: ?

Dwuletnia gra z patchem :rolleyes:

Opublikowano

@don

Ja nie wiem co z tym EyePetem, bo ja się tym nie jarałem. Nie kwestionuję, że może tygrys okazał się rewolucją, ale dla mnie ta gra nie ma żadnego sensu. Dlatego liczę na to, że pojawi się coś ciekawszego, co mogłoby zmotywować mnie do wydania hajsu na ten sprzęt.

To nie jest tak, że jadę po MSie, a bronię Sony albo na odwrót. Jeżeli mi coś nie pasuje na jednej, bądź drugiej platformie to po prostu o tym piszę. Po to jest forum ;]

Opublikowano

No rzeczywiście, staruteńki MoH wrzucony w HD oraz konwersja DS z Wii do którego również musiałeś mieć move, rewelacja :F

Jest tak jak myślałem że będzie:

wychodzi kineci - "gdzie są gry?"

wychodzą gry - "za mało"

wychodzi więcej - "same szroty dla casuali, gdzie hc?"

zapowiadają gry HC - "pffff, ppff, ze niby łapami mam machać? lolz!!!11"

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@don

Ja nie wiem co z tym EyePetem, bo ja się tym nie jarałem. Nie kwestionuję, że może tygrys okazał się rewolucją, ale dla mnie ta gra nie ma żadnego sensu. Dlatego liczę na to, że pojawi się coś ciekawszego, co mogłoby zmotywować mnie do wydania hajsu na ten sprzęt.

To nie jest tak, że jadę po MSie, a bronię Sony albo na odwrót. Jeżeli mi coś nie pasuje na jednej, bądź drugiej platformie to po prostu o tym piszę. Po to jest forum ;]

To było tylko takie humorystyczne nawiązanie. Wiem o co Ci chodzi bo mam podobny stosunek do tego typu gier.

Opublikowano

No ale chyba nikt nie kupuje Kinecta dla jednego Mass Effecta? Narzekacie, a nawet nie wiecie jak będzie wyglądać to w rzeczywistości. Może będzie to pierdoła jak opisujecie, a może coś lepszego. Zresztą nawet jeśli to będzie polegało na poruszaniu się po jakimś menu to sądzę, że będzie to miły dodatek dla posiadaczy kinecta. Oczywiście nie czyni to wersji na X360 jakoś specjalnie lepszej od PS3, ale nie rozumiem narzekania na to.

Opublikowano

Oczywiście gdyby chodziło o Move to byłaby gadka "Za(pipi)iste, dobrze robią implementując w grach HC" tak jak przy okazji Killzone 3 itp. Ale, że chodzi o Kinecta to oczywiście musi być do kitu :)

mnie tam chvj move obchodzi, nawet na nim nie gralem i jakoś do tego mnie nie pali

na razie nie wyszła żadna gra HC na kinecta, a te co zapowiedzieli... jeszcze nie wiadomo co z tego wyjdzie, że będą brutalne, to nie znaczy że będą od razu dla HC graczy

porównujesz gratisowe gry/dodatki do dla nikogo niepotrzebnego dodatkowego sterowania kinectem? który dodatkowo kosztuje 400zł (potaniał tak btw?). Mega lol jak dla mnie

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę z tego, że sam potwierdziłeś to co napisałem :teehee: ?

Dwuletnia gra z patchem :rolleyes:

Dwuletnia czy nie, na dodatek nie przepadam za nią (delikatnie mówiąc) ale nadal myślę, że to lepsza opcja niż spływ pontonem czy głaskanie kota. Ale co kto lubi.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

SłupekPL: Się zobaczy po E3 bo na razie to produkcji skłaniających do zakupu Kinect czy Move jest dosłownie garstka.

A nie pogibałbyś się przy Dance Central ? Like a brotha !? ;)

Opublikowano
  • Autor

konwersja DS z Wii do którego również musiałeś mieć move, rewelacja :F

Nie musiałeś.

W ogóle mega niesprawiedliwe jest to gadanie. MS naciera z Kinectem na graczy HC, to posiadacze Mova powinni sie tylko cieszyc. To wymusi jeszcze wiekszy nacisk Sony na Move, ktory do tej pory i tak jest dla mnie bardziej przekonujacy, a moze stac sie jeszcze lepiej wspierany.

Opublikowano

Don ale bez ściemniania jednej rzeczy zazdroszczę Kinectowi.

No nie robi mnie Kinect ani gry na niego (na razie) ale M$ ładuje w ten sprzęt. Niech na Kinecta wyjdzie 50 gier z tego powiedzmy, że tylko 5 ciekawych (czytaj hmmm hardcorowych), godnych uwagi. Ale to zawsze jakaś opcja, a Sony............ ma kompletnie popierdzieloną dla mnie politykę "samo się sprzeda" co widać po exach i grach na Move a w zasadzie to po wszystkim.

W 2009 na E3 tak się jarali tym Movem a teraz jedna może dwie zapowiedzi gier stricte na Ps Move. Chore to jest dla mnie, tyle mają devóv nie mogą jakiegoś studia przeznaczyć/powołać żeby robili gry tylko na Move? Hardcorowe, konkretne itd.

Tym bardziej, że Ps Move nie okazał się jakimś bublem nie wartym inwestowania... Trochę to jest takie olanie klientów przez Sony.

PS. Don ja i taniec ;pppppppppppppppppppppppppppp

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Sony ma słabe wsparcie dla Move, większość developerów 3rd party olewa ten sprzęt. Zresztą Sony też nie wypuszcza stuffu pod różdżki. Gdzie Sorcery ten zapowiadany klon Harry'ego Pottera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.