Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie juz spokoj z tym PeCetem. Gdybym mial grac tylko na nim to bym olal calkowicie ten rodzaj rozrywki.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Co ty z tymi kĄsolami?

pewnie chce pokazać w ten sposób, jakie to one są gorsze od jego wyczesanego kompa za 2k

Opublikowano

Biorac pod uwage liczbe poteznych exclusivov na konsole, jakos tych gier, fakt, ze cala masa multiplatform omija ten rynek, a nawet jak juz sie pojawiaja sa zwyklymi portami, cale zaawansowanie technologiczne mozna sobie wsadzic w dupe. :whistling:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale co konkretnie?

To że na PC są gry?

Czy to, że PC technologicznie już dawno wyprzedził kĄsole?

Nie wiem czym tutaj się tak chwalić, że PC technicznie wyprzedziły konsole, skoro co jakiś czas ukazaują się nowe karty graficznie, itp. Pytanie tylko czy nie lepiej kupic sobie konsolę i nie ładowac w nią żadnych pieniędzy tylko dlatego, żeby Ci gra poszła na full detalach :lol:

Konsola jest, kupujesz grę, wrzucasz, grasz. EoT.

A że gry na PC tańsze? Co z tego? Jak wracając z grą do domu będziesz po drodze myślał czy Ci dobrze pójdzie...

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Biorac pod uwage liczbe poteznych exclusivov na konsole, jakos tych gier, fakt, ze cala masa multiplatform omija ten rynek, a nawet jak juz sie pojawiaja sa zwyklymi portami, cale zaawansowanie technologiczne mozna sobie wsadzic w dupe. Zagralbys w takie tytulu jak Killzone, Halo, Uncharted, Gearsy, God of War i cala mase innych zmienilbys zdanie.

Grałem, zdania nie zmieniłem. Po prostu interesują mnie inne gry.

Alexx-1

Taki ze mnie mały prowokatorek :ninja:

Z kĄsol, to mam PSP [i PSX,a bez lasera :D ] i jakoś nie ciągnie mnie do nowych. Po prostu jest za mało gier, w które chciałbym na nich pograć. Co zrobisz że preferuję bardziej wymagające gierki, niż to, co masz na kĄsolach.

No i masz racje, kĄsole są gorsze od mojego wyczesanego wcPiCera za 2k. Bo na żadnej z nich nie odpalę PR <_<

Opublikowano

Wymagajace xDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Nemesis ja swego kompa kupiłem ponad 3 lata temu i jak sie okazuje wiedźmina II przemieli w miare komfortowo.

Tak,z e pod tym wzgledem naprawde gehennna pctowców sie skonczyała...dzieki konsolom. Podziekujcie nam :potter:

Opublikowano

Nie wiem czym tutaj się tak chwalić, że PC technicznie wyprzedziły konsole, skoro co jakiś czas ukazaują się nowe karty graficznie, itp. Pytanie tylko czy nie lepiej kupic sobie konsolę i nie ładowac w nią żadnych pieniędzy tylko dlatego, żeby Ci gra poszła na full detalach :lol:

A że gry na PC tańsze? Co z tego?

W kĄsole nie ładujesz żadnych pieniędzy[ofkoz nie kupujesz sobie move, kinectów czy innych wynalazków :whistling: ], ale za gry płacisz 2x drożej.

Wychodzi na to samo.

Konsola jest, kupujesz grę, wrzucasz, grasz. EoT.

PC jest, kupujesz grę, wrzucasz, grasz. EoT.

Jak wracając z grą do domu będziesz po drodze myślał czy Ci dobrze pójdzie...

Nie mam tego problemu, pisałem już o tym w tym temacie. To że masz problem z tym, żeby zrozumieć że można grać na kompie nie wydając na to średniej krajowej rocznie, to już nie moja sprawa.

Opublikowano

Ta, Ninja Gaiden na klawiaturze :lol:

O.o

NG chyba nie wyszło na PC. To raz.

A dwa jest takie, że do PC BEZ PROBLEMU możesz podłączyć PADA.

Zachowujesz się tak, jakbyś ostatnie 10 lat spędził na Wyspach Bergamutach. :turned:

Czekam na kolejne "poważne" argumenty :potter:

PS. Do PC można też podłączyć Tv :szok:

PS2. I Kinecta :szzzzzzzzzzzzzok:

PS3. I matę do tańczenia :megaszok:

PS4. Zapewne mikrofalę też się da, tylko trzeba lutować.

Opublikowano

No i po co ciagniecie to ? Stona perfidnie trolluje a wy sie dajecie wciagac w ta zenujaca dyskusje.

Opublikowano

Dlaczego żenującą? Bo chopaki nie potrafią sensownie argumentować? :(

Opublikowano

Ta, Ninja Gaiden na klawiaturze :lol:

O.o

NG chyba nie wyszło na PC. To raz.

A dwa jest takie, że do PC BEZ PROBLEMU możesz podłączyć PADA.

Zachowujesz się tak, jakbyś ostatnie 10 lat spędził na Wyspach Bergamutach. :turned:

Czekam na kolejne "poważne" argumenty :potter:

To była ironia odnosząca się do reakcji Psyko...

To Ty się tak zachowujesz, podważasz to, że konsole nie mają wymagających gier. Uwierz mi, że jeszcze byś się zdziwił. Wymagające gry na PC? Niby jakie? Chyba te sprzed dekady...

Zresztą, cała ta dyskusja wydaje się bez sensu, skoro Ty swoje, ja swoje. PeCetowcy niegdy nie umieli się dogadać z konsolowcami, a już tym bardziej przyznać im racji...

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Z tymi full detalami to mam taką rozkmine...

Zamierzema zagrac w Wiedźmina II na PC , bo olali posiadaczy Ps3. Wiem,ze max detali nie bede miał a mimo to jestem przekonany, ze bedzie ładniej niz na 360 (było nie było mam 4 razy wiecej pamieci i sporo szybszy porocek, cudów nie ma) a mimo to.....bedzie mi przeszkadzac, ze nie wykorzystuje pełni mozliwoscie wzgledem innych posiadaczy pc;-) ;-)

mimo, ze gre kupie za 80 a nie 200 zł;-);-)

Stona z tymi padami do pc to wcale nie taka bezproblemowa sprawa, np miałem fife 11 na pc, tak z ciekaosci chciałem sprawdzic czym sie rózni na konsole i pad działal mi....kur.wa przedziwnie :potter:

tzn raz działał, raz nie, a czasem zmienial sie konfig klawiszy , mimo ze w opcjach było tak samo.

Edytowane przez Orson

Opublikowano

To Ty się tak zachowujesz, podważasz to, że konsole nie mają wymagających gier. Uwierz mi, że jeszcze byś się zdziwił. Wymagające gry na PC? Niby jakie? Chyba te sprzed dekady...

Nie podważam, piszę tylko, że nie ma tam za dużo gier z typem rozgrywki który mnie interesuje.

Opublikowano

Z tymi full detalami to mam taką rozkmine...

Zamierzema zagrac w Wiedźmina II na PC , bo olali posiadaczy Ps3. Wiem,ze max detali nie bede miał a mimo to jestem przekonany, ze bedzie ładniej niz na 360 (było nie było mam 4 razy wiecej pamieci i sporo szybszy porocek, cudów nie ma) a mimo to.....bedzie mi przeszkadzac, ze nie wykorzystuje pełni mozliwoscie wzgledem innych posiadaczy pc;-) ;-)

mimo, ze gre kupie za 80 a nie 200 zł;-);-)

Serio Cię to gryzie? Na chu* masz patrzeć na innych, skoro będziesz czerpał przyjemność z gry. Równie dobrze, grając w Killzone 3 [?] na PS3 na zwykłym LCD mogłoby Ci przeszkadzać, że nie masz opcji 3D i nie czerpiesz z tej gry tyle, ile dziani kĄsolomaniacy.

Aha, to niby jaki typ rozgrywki oferują PC?

Zmodowany ;)

edit.

No nie obrażajcie się, przecież ja się z Wami tylko droczę :( Kocham kĄsolki tak samo jak Wy :*

Opublikowano

Przecież nikt się nie obraża. Tylko niepotrzebnie prowokujesz do takich dyskusji.

Opublikowano

Na konsolach nie ma Grim Fandango, dziwne, że nikt nie zrobił remake'u.

Opublikowano

Dlaczego? Po to jest foruming, żeby dyskutować. Po to jest console wars, żeby się "kłócić" ;)

No chyba że wolicie wersję

-ochhhhhhh mam nową grę , jest cudowna

-achhhhhhhh cudownie że masz cudowną grę, cieszę się Twoim szczęściem

-oooooooo jakże ciszę się tym, że Wy się cieszycie

:teehee:

Opublikowano

Stona - sensowne argumenty? "Ty wolisz inne gry, bardziej wymagajace" lol. To dopiero jest sensowny argument.

A ja nie przepadam za RTS i MMO, wiec napisz sensownie, w co jeszcze moge pograc na Pc, czego nie mam na konsolach?

Opublikowano

Na konsolach nie ma Grim Fandango, dziwne, że nikt nie zrobił remake'u.

Przygodówki się słabo sprzedają niestety. Choć patrząc na rimejki Sam&Max czy Monkey Island, to mogłoby się udać ;)

Ja bym jeszcze widział rimejk Larrego Laffer'a , ale te pierwsze 5 czy 6 części. To były koleś :D

Stona - sensowne argumenty? "Ty wolisz inne gry, bardziej wymagajace" lol. To dopiero jest sensowny argument.

A ja nie przepadam za RTS i MMO, wiec napisz sensownie, w co jeszcze moge pograc na Pc, czego nie mam na konsolach?

Bo ja piszę o sobie i o PC. Na ogół ;)

A co do tego, w co możesz pograć. Jak już wspomniałem, sprawdź sobie parę stron wstecz. Yacek już pytał o "potężne exy" na PC. Tam jest jakąś lista gier które wg. MNIE czymś takim są.

Opublikowano

Lucas Arts ma jeszcze z gier Schafera Day of the Tentacle i Full Throttle, zamiast robić remake'i na XBL i PSN wydają jakieś crapy pokroju Force Unleashed.

Opublikowano

Dlaczego? Po to jest foruming, żeby dyskutować. Po to jest console wars, żeby się "kłócić" ;)

No chyba że wolicie wersję

-ochhhhhhh mam nową grę , jest cudowna

-achhhhhhhh cudownie że masz cudowną grę, cieszę się Twoim szczęściem

-oooooooo jakże ciszę się tym, że Wy się cieszycie

:teehee:

jeśli wszystko odbywa sie w sposób kulturalny, bez podjazdów i to można pogadać o wszystkim , nwet pc vs konsole, mimo ze ten topic był wałkowany milion razy :-)

btw poczuj sie jak ja w kąciku sportowym, gdzie toczysz sam jeden szermierkę słowną z 7 kolesiami......choć tu masz lepiej bo ci jeszcze nikt nie napisał żeś smieszny czy głupi...popatez jakie te konsolomaniaki kulturalne he he he

Opublikowano

Z tym, że Ty nie masz racji :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.