Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Stona a zagrasz sobie w

LBP2

Killzone 3

Infamous 2

Mortal Kombat

LA NOIRE

Gears of War 3

Forze 4

i Uncharted 3

Tak z tegorocznych tytułów w skrócie.

Moze PC ma więcej exów a ja o czymś nie wiem :-/

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ponad godzinę myślałeś nad listą gier, z których interesowałoby mnie el ej nułahr i Kilzołn 3 [ale tylko jeśli można by w tego fps'a grać mycha+klaw]?

Gratz, ale co to ma na celu? Chcesz mi pokazać jak wiele gier, które Cię jarają jest dla mnie obojętnych?

No i zdecyduj się, czy PS3 czy X0 ;)

Ja też mogę zarzucić tytułami pokroju Project Reality czy Team Fortress 2, tylko po co, skoro Cię tego typu pozycje nie interesują, ale dla mnie są bardzo ważnymi gierkami, ważniejszymi niż cała Twoja lista :potter:

Zrozumcie w końcu, ja nie mam zamiaru Was przekonywać że PC to lepsza platforma do gier niż kĄsolki. Chcę Was tylko przekonać [lol] że na PC można pograć sobie w świetne gierki nie wydając na to 5k rocznie na sprzęt[rotfl]. Bo taki niestety stereotyp cały czas siedzi w Waszych kĄsolowych serduszkach.

Opublikowano

Moja teoria jest taka: Stona gra w Tibie i Plemiona :D

Nie podważam, piszę tylko, że nie ma tam za dużo gier z typem rozgrywki który mnie interesuje.

[...]Grałem, zdania nie zmieniłem. Po prostu interesują mnie inne gry.

Wszystko się zgadza na konsolach nie ma tego typu gier, są tanie(jakieś złoto/zbroje/miecze kupuje na allegro, w grach przeglądarkowych wysyła smsy z simplusa i ma konta premium), nie musi wymieniać podzespołów w PieCu bo i po co?

Jedna rzecz mi tylko trochę nie pasuję do tej wizji: po co Ci PAD?

@UP TF2 jest chyba w OrangeBoxie na konsolach też pograsz .

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Stona, to Ty napisales,ze na Pc nie wychodza tylko rpgi i rtsy, a jak widac poza multiplatformami, ktore na konsolach czesto sa lepsza nie ukazuje sie nic innego...

Twoje perelki jak i Najtmera tutaj ludzi tez srednio obchodza, w przeciwnym razie pewnie wypowiadaliby sie w podobny sposob gdzies na forum dla pececiarzy. :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Team Fortress 2

Juz ktorys raz widze ten tytul wymieniany jako ex na PC, a przeciez jest on na konsolach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Biorac pod uwage liczbe poteznych exclusivov na konsole, jakos tych gier, fakt, ze cala masa multiplatform omija ten rynek, a nawet jak juz sie pojawiaja sa zwyklymi portami, cale zaawansowanie technologiczne mozna sobie wsadzic w dupe. :whistling:

nie bede wogole odpisywal na tak dziecinny trolling

macie konsole 10 lat i jeszcze nie skumaliscie ze gry sie nudza? ze grac w nie chce sie coraz mniej, bo i rynek przesycony seriami na widok ktorych mam juz mdlosci. widze nigdy nie graliscie na pc, skoro wynajdujecie sobie najmniej wazne argumenty "bo ja lubie grac na konsoli" (no super, ale ch.uj mnie to), "przy konsoli mozna usiasc w fotelu" (moj skorzany fotel tez jest wygodny i bynajmniej nie mam problemow z odprezeniem sie przy grze), jednak najwazniejszy jest argument ze "pc to tylko rts a konsole to wszystko inne" (no moze, ale to troche tak jak z klockami lego- te kolorowe, duze, nie do polkniecia DUPLO oferuja latwa rozrywke (kratos 1000x combo) natomiast wiadomo ze zestaw technic sa dla duzych chlopcow, ktorzy sobie tylko lubia pomajsterkowac od czasu do czasu.

Opublikowano

No to fajnie że jest, taki sam jak na PC. Z takim samym kontentem? Updejtami? Mychą i klawą?

@ofsajd. Uwierz lub nie, nigdy w życiu nie grałem w gry które wymieniłeś. Kiedyś nie miałem neta, a jak już miałem, to wolałem inne rzeczy niż ograniczone rpgi rodem z 16bitowych kĄsolek ;)

@easye I cały czas podtrzymuję to zdanie. Czy gdzieś temu stwierdzeniu zaprzeczyłem? Gdzie widać?

"woje perelki jak i Najtmera tutaj ludzi tez srednio obchodza" wisi mi to i powiewa. Tak samo jak Twoje perełki, które , nawet nie średnio, mnie interesują.

No i? Co w związku z tym?

Argument Najtmera że kĄsole są dla dzieci,a PC dla dużych chłopców jest srogo z pupki wyjęty i akurat pod tym fragmentem bym się nie podpisał.

Wiadomo przecież że GRY SĄ DLA DZIECI, a nie poszczególne platformy.

Opublikowano

Najtmer, granie na PC sie nudzi. :teehee:

Stona, roznica jest taka, ze ja Ci te tytuly moge wymienic, Ty zas juz nie bardzo. I (pipi)ia mnie wasze gusta, dla mnie to mozecie sobie nawet na Atari lupac twierdzac, ze tam gry sa dla hardcorow, ale jak juz piszesz, ze na PC wychodzi tyle tytulow i wymieniasz gorsze porty z konsol to gratki!

Zrob upgreade kompa, podlacz pada i graj w FIFE z przed 2 lat. Moze w tym roku bedziesz mial wiecej szczescia, no ale EA co roku obiecuje ze gry sie nie beda miedzy portami roznic. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wolę gierki z C64. Wiele z nich było bardziej wciągających niż dzisiejsze produkcje.

Co do gier, po raz kolejny powtarzam, masz listę kilka stron wcześniej. Wybacz, ale nie będę na zawołanie powtarzał wciąż tych samych tytułów, bo jakiś* kĄsolomaniak jest zbyt leniwy żeby sobie poczytać o czym pisałem parę postów wstecz. Za stary jestem.

*noł ofens

edit

Dalej panowie, jeszcze z 1,5h pociągnijmy ten wózek. Później dam Wam spokój i będziecie mogli wrócić do bicia się między sobą :D

Opublikowano

Nie wracajac ide o zaklad, ze nie ma tam niemalze zadnej gry typowo "konsolowej"... :thumbsup:

Opublikowano

kąsolamaniaky to katole z prawdziwego zdarzenia- kult konsol prz\yslaniajacy prawde ze nie wazne na czym gracz tylko w co. srogie dogmaty nie zezwalajace na granie w half life 2 oraz pseudo smieszne ironie zmeczonych ludzi ktorzy juz nie wiedza w co wierzyc i kieruja sie masowo do czestochowy zeby utwierdzic sie w swoim fanatyzmie. no i boli ich porownanie do dzieci bo sami widza ze konsolki sa dla malych chlopcow (panowie, kobiety chca mezczyzn a nie dzieciakow walacych ze snajperki w ufoludki). jestescie tego swiadomi, to was po czesci boli i glownie dlatego nie przyznacie racji, dóma kąsolomaniaka.

Opublikowano

Nie wracajac ide o zaklad, ze nie ma tam niemalze zadnej gry typowo "konsolowej"... :thumbsup:

XD

Idę o zakład, że jeśli pójdziesz do kina offowego, to nie obejrzysz tam niemalże żadnego filmu z mainstreamu :potter:

Roz(pipi)ałeś system ogólnie. Łap plusa XD

@najtmer, przyznaj się, jesteś kĄsolomaniakiem który chce zdyskredytować inteligencję ludzi grających na PC

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Najtmer, typowy pctowy baran z ciebie wychodzi. Sloma w butach i jeszcze mysli, ze jest lepszy od innych. Stona sobie radosnie trolluje i looz, a ty po prostu jadem strzelasz jakby ci ktos matke zabil padem od konsoli.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dzieki!

Najtmer, jestes ostatnim mezczyzna na tym forum, zaraz za Masa. Myslisz, ze wszyscy bedziemy mieli wieksze powodzenie u kobiet jak zaczniemy grac na Pc? :teehee:

Opublikowano

Swiat w oczach Najtmera:

PC_Gaming_Master_Race.jpg

:teehee:

Opublikowano

kąsolamaniaky to katole z prawdziwego zdarzenia- kult konsol prz\yslaniajacy prawde ze nie wazne na czym gracz tylko w co. srogie dogmaty nie zezwalajace na granie w half life 2 oraz pseudo smieszne ironie zmeczonych ludzi ktorzy juz nie wiedza w co wierzyc i kieruja sie masowo do czestochowy zeby utwierdzic sie w swoim fanatyzmie. no i boli ich porownanie do dzieci bo sami widza ze konsolki sa dla malych chlopcow (panowie, kobiety chca mezczyzn a nie dzieciakow walacych ze snajperki w ufoludki). jestescie tego swiadomi, to was po czesci boli i glownie dlatego nie przyznacie racji, dóma kąsolomaniaka.

że tak spytam...

O CZYM TY PIERDOLISZ?

+ Dodał MODERATOR
Najtmer sobie odpocznie od postowania przez 24h ;)

Edytowane przez Stona

Opublikowano

że tak spytam...

O CZYM TY PIERDOLISZ?

to pecetowy Mudżahedin i odnalazł swój dżihad

Opublikowano

To może już lepiej wróćcie do nabijania się z Halo? To przynajmniej było śmieszne...

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Stona - sensowne argumenty? "Ty wolisz inne gry, bardziej wymagajace" lol. To dopiero jest sensowny argument.

A ja nie przepadam za RTS i MMO, wiec napisz sensownie, w co jeszcze moge pograc na Pc, czego nie mam na konsolach?

Nie ma simów- rfactor, iracing, flight simulator, silent hunter itd. Nie chce się wbijać do waszej radosnej dyskusji, ale raziło mnie to po oczach :)

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

To jest temat o konsolach i forum o konsolach. Pisanie o PC w porownaniu do platform stricte gamingowych przy jegoo malym udziale jest glupie i niesmaczne. A juz stanowczo pisanie kAsole. Stona ogarnij sie bo piszesz glupoty, ale lubisz chyba isc pod prad. Idz grac na C64.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A kupisz mi C64? Bo nie mam już :(

Graczpospolita

Miejsce rozmów nt. szeroko pojętej branży growej. Dyskusje o polityce wydawców, developerów oraz problemach samych graczy. Bez podziału na platformy czy producentów. Masz coś ciekawego do napisania odnośnie naszego hobby? Zapraszamy!

A że mam coś ciekawego do napisania, to se piszę :D Idź postrzelać z blasterków w Halo ;)

Opublikowano

Idz już do pracy stona

albo pograj w porty z konsol xd

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Temat to CONSOLE...

CONSOLE

Wars 2.0

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.