Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Haha, 1-0 dla Ciebie. Widocznie za mało we mnie agresji żeby wykłócać się o każdą pierdołę :(

Donald Tusk odmienił stone :D :D :D <niektórzy wiedza o ocb)

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

No jak czytasz fora dla gimbersów , na których średnia wieku to 13 lat , a średnia wykształcenia to 4 klasa podstawówki, to się nie dziw :potter:

Taką samą listę możesz zrobić jeśli chodzi o kĄsolomaniaków.

1. Gry na PC są strasznie skomplikowane, same tabelki, miliony linijek tekstu, panie, masakracja!

2. Granie na PC jest drogie. Co miesiąc nowa karta graficzna, procek i ram za 5k! A kĄsole?! Kupujesz za 400pln i grasz!

3. Gracze PeCetowi są totalnymi nerdami. Cały czas by tylko instalowali od nowa Windowsa i liczyli FPSy

4. Na PC się pisze, a nie gra!

5. Gry na PC mają plastikową grafikę, nie można w nie grać na padzie i trzeba się gapić w 14' monitorek

6. Gracze PeCetowi to biedaki, nie stać ich na gry, dlatego kradną je z internetu.

7. PeCety nie mają fajnych gier, same pasjanse i indie.

Opublikowano

No a jakie są to fora gdzie nie wchodzi plebs i 13latki? Dawaj przykłady Stona, bo ja na każdym się spotykam z flejmem...

Opublikowano

Na Neo+ podobno panuje w chu* wysoki poziom intelektualny ;)

Opublikowano

No jak czytasz fora dla gimbersów , na których średnia wieku to 13 lat , a średnia wykształcenia to 4 klasa podstawówki, to się nie dziw :potter:

Taką samą listę możesz zrobić jeśli chodzi o kĄsolomaniaków.

6. Gracze PeCetowi to biedaki, nie stać ich na gry, dlatego kradną je z internetu.

no ale fakt jest faktem, ze liczba zaje.banych gier z sieci jest duzo wieksza na pc, wg wszelkich statsów z torrentów

Opublikowano

Na Neo+ podobno panuje w chu* wysoki poziom intelektualny ;)

Sziur panie, sziur.....

PS: co to są te "indie" (cytat)

Opublikowano

kraj :yes:

to skrót od Independence, tj niezależniosc, gry niezalezne , z małym budzetem...zazwyczaj na pc dostepne za darmo we flashu, na konsolach platne ...przez co ekskluzywne;-)

choc czasem dostarczają perełek jak np Braid

Opublikowano

5ff9c52a7a6fee0bc9e7ef046f32d475.jpg

Ciekaw jestem w takim razie co tam niby ma być płatne jak wszystko jest darmowe, heh.

Opublikowano

pewnie to miało być płatne, ale zobaczyli co myślą o tym gracze to sobie podarowali

najśmieszniejsze jest to, że było kilka kolesi na ppe, którzy pisali że będą za to płacić, co za łosie

Opublikowano
  • Autor

Ciekaw jestem w takim razie co tam niby ma być płatne jak wszystko jest darmowe, heh.

Czyzby EA z DICE i ich wysmianie tego, ze Elite mialoby byc platne, zadzialalo?

Opublikowano

Czyzby EA z DICE i ich wysmianie tego, ze Elite mialoby byc platne, zadzialalo?

Na bank lider rynku fpsów wział sobie do serca marudzenia ogórasów :D

Opublikowano

Przecież to od początku było za darmo, o czym nie raz mówili. A płatne mają być m.in. turnieje z nagrodami, mapy i coś tam jeszcze.

Opublikowano

co do pc wara, moze ktos zgrabnie podsumowac co udalo wam sie ustalic droga kompromisu? easye, moglbys?

Opublikowano

co do pc wara, moze ktos zgrabnie podsumowac co udalo wam sie ustalic droga kompromisu? easye, moglbys?

Dobra to ja zamiast iziego

NIC :potter:

Opublikowano

Kurde każdy jest graczem i gra na czym mu pasuje i koniec tematu geez. Nigdy nie dojdzie się do konsensusu przy takim podejściu. Ja mam x360 i PC dopóki komp był świeży to grałem we wszystkie gierki na wysokich ustawieniach (ciekawostka 90% z nich to porty z konsol) i nie narzekałem na jakieś problemy itp. (wiadomo czasem się coś pojawi, ale to wina np. starych sterowników). Mój PC się zestarzał i wtedy postanowilem kupić konsole gdyż był to już odpowiedni czas aby posiadać coś currentgenowego no, ale jednymy powodem tego było to, że w PC faktycznie musiałbym włożyć sporo tj. wystarczyła by tylko karta graficzna, ale za kartą idzie nowy zasilacz, płyta głowna, potem procek bo tylko 2 rdzeniowy będzie zwalniał, kupię nową karte z DX11 to i Win7 bede musiał instalować itp. Stwierdzilem, że wróce do konsol (która chcialem bardzo mieć, ale wlasnie (!) nie było mnie stać na combo ps3/xbox360+TV LCD) no i trafiła się okazja i mam. I stwierdzam, że obie platformy nadają sie do grania i dla chcącego nic trudnego, ale oczywiscie lepiej narzekać i opierać się na stereotypach.

Opublikowano

Skończcie offtopic. Ten temat to Console Wars, nie dyskutujemy o PC i nie odzywamy się do stony, który swoją wiedzę o konsolach opiera na PSP na które, jak wiadomo, nie ma gier i PSX, w którym nie ma lasera.

Opublikowano

Wiadomka, w końcu ty PSXa widziałeś tylko na obrazkach :potter:

Co do MW3, to tak czy srak ssają z Was[fanów MW] kasę że szkoda gadać. I Wy im z uśmiechem na pyszczku płacicie. BC2 miało darmowe mapki, za które Activision każe sobie płacić po 10euro XD Pewnie gdyby nie BF3, to owe elite cośtam też by było płatne. A końcu Acti to pies na pieniądze mający w (pipi)e community.

Opublikowano

Nie wiem bo nie gram w szczelaniny dla głupich amerykańskich dzieci i jestem pewien, że na PSX ogarnąłem więcej gier niż Ty.

Opublikowano

jesli rok 1993 przy twoim loginie oznacza twą datę urodzin to w momencie launchu PSX miałes dwa lata. Może byłes zdolnym dwu latkiem i potrafiłes ogarnąc meandry japonskiej konsolki ale czy ja wiem...;-)

Opublikowano

Nie wiem bo nie gram w szczelaniny dla głupich amerykańskich dzieci i jestem pewien, że na PSX ogarnąłem więcej gier niż Ty.

XD Tak tak, ogarnąłeś. Pewnie pamiętasz też jak to się gierki przegrywało na komodorcu albo naparzało na atarynie 2600, bo taki z Ciebie kumaty kĄsolomaniak.

Ta, ma 18 lat, wystarczy zerknąć do profilca :D

Opublikowano

Przesadzacie, a to coś stoi na przeszkodzie, by gry z PSX'a ograć później? Wiek nie ma tutaj znaczenia.

Opublikowano

Przesadzacie, a to coś stoi na przeszkodzie, by gry z PSX'a ograć później? Wiek nie ma tutaj znaczenia.

dlaczego psujesz nasze zarty :confused:

:D

Opublikowano

Juz wam nie odpowie, bo niestety go musialem zbanowac. Nie bedzie klamal, ze w konsole PSX gral. Co nie?

xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.