Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Przesadzacie, a to coś stoi na przeszkodzie, by gry z PSX'a ograć później? Wiek nie ma tutaj znaczenia.

No jak się mieszka w Polsce C, gdzie dostęp do elektroniki jest opóźniony o 10...hmm 15 lat i aktualnie na bazarach wymienia się grami na PSXa, to faktycznie , nic nie stoi na przeszkodzie :D

XDDDDDD Michu roz(pipi)ał system :lol:

Łap plusa s(pipi)ysynu XD

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

nie czaje stona co to za akcja z zaglądaniem do portfela graczy Coda. Każdy wydaję kasę jak chce i gdzie tu problem?

Opublikowano

Przesadzacie, a to coś stoi na przeszkodzie, by gry z PSX'a ograć później? Wiek nie ma tutaj znaczenia.

No jak się mieszka w Polsce C, gdzie dostęp do elektroniki jest opóźniony o 10...hmm 15 lat i aktualnie na bazarach wymienia się grami na PSXa, to faktycznie , nic nie stoi na przeszkodzie :D

Nie mieszkam w Polsce C a i tak gram na psx ? so ?

w czasie premiery psx'a mialem 6 lat i co tez dostane bana :P

Opublikowano

No jak Michu zobaczy wasze posty, to bankowo Was pobanuje. Taki z niego krejzol.

A problem leży tutaj, że jak się wydawcy rozochocą, to za wszystko będziesz płacił, co imho jest złem.

Opublikowano

No jak Michu zobaczy wasze posty, to bankowo Was pobanuje. Taki z niego krejzol.

A problem leży tutaj, że jak się wydawcy rozochocą, to za wszystko będziesz płacił, co imho jest złem.

Już tak jest i jeszcze jakieś DLC po premierze to już norma, ale teraz praktykuje się jeszcze bardziej debilny proceder z wyciętymi bonusami, które są rozdawane w pre-orderach/limitkach, czego najlepszym przykładem był np MK z klasycznymi fatalami i strojami, albo nadchodzący Batman Arkham City, gdzie do pre-orderów będą dodawane bonusowe wyzwania z pedalskim Robinem.

Opublikowano

Ja tam gram w komputer :whistling:

No DLC to z jednej strony dobry pomysł, z drugiej wielka pokusa żeby z gotowej gry wycinać coś, co można sprzedać za dodatkowy hajs. Przoduje w tym Ubisoft ;/

Opublikowano

Grasz w komputer i tanczysz rap?

Druga strona medalu to DLC, które rozszerzają gry. Przykładem idealnym jest chyba dodatek do RDR.

Opublikowano

Grasz w komputer i tanczysz rap?

Druga strona medalu to DLC, które rozszerzają gry. Przykładem idealnym jest chyba dodatek do RDR.

oraz oba dodatki do GTAIV

Opublikowano

No DLC to z jednej strony dobry pomysł, z drugiej wielka pokusa żeby z gotowej gry wycinać coś, co można sprzedać za dodatkowy hajs. Przoduje w tym Ubisoft ;/

Nie zgodzę się, czołówka jest wyrównana i coraz więcej firm nas robi w bambuko, nie wyróżniałbym tutaj Ubi

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No wycięcie dwóch sekwencji a AC II i prawdziwej końcówki w nowym Księciu Persji aby potem dać jako DLC to skur'wysyństwo najwyższej klasy.

Opublikowano

Przecież oni nie wycięli zakończenia z PoPa (wiem bo przeszedłem). To mogłoby być pokazane w następnej części, w 10-cio sekundowej cut-scence. Nie wnosi absolutnie nic do fabuły.

Opublikowano

No wycięcie dwóch sekwencji a AC II i prawdziwej końcówki w nowym Księciu Persji aby potem dać jako DLC to skur'wysyństwo najwyższej klasy.

No jasne, ale czym to się różni od zagrwek znanych z Bioshocka 2, RE5 innych? Nowe levele ważące kilka KB, śmiech na sali :confused:

Opublikowano

W Alan Wake też zakończenie było w DLC.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

No jasne, ale czym to się różni od zagrwek znanych z Bioshocka 2, RE5 innych? Nowe levele ważące kilka KB, śmiech na sali :confused:

A nie wiem bo gralem w te gry na PC gdzie były w całości.

Opublikowano

Te wszystkie DLC powodują tyle, że ludzie zastanawiają się, czy brać grę teraz, czy poczekać na GOTY, jaj już będzie cała.Przypadek GTA to przykład, jak powinny wyglądać DLC.

Opublikowano

A nie wiem bo gralem w te gry na PC gdzie były w całości.

kilka miesiey po premierze konsolowej, c nie :whistling:

Opublikowano

Nie to co Wiedźmin 2, pół roku po premierze PeCetowej :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Nie to co Wiedźmin 2, pół roku po premierze PeCetowej :whistling:

Słaby przykład. Wiedźmin to gra ze studia typowo PCtowego, ktore teraz dopiero próbuje z konsolami, bo na wiecej projektow ich nie stac.

Rockstara stać, a po RDR ani widu ani słychu. :whistling:

Opublikowano

do tego studia, które samo deklaryuje, ze ich nie stac na spektakularne projekty, które rozpoczyna pierwszy w swej historii projekt konsolowy ...a i tak napinali sie do tego straszliwie

to tak jakby podac przykład jakiegos malego studia z Rosji, które tworzy budzetówki na pc do gazet...i ciesazyc sie ze to same exclusivy na PC :D

Opublikowano

Rockstara stać, a po RDR ani widu ani słychu. :whistling:

bo nie umieją (patrz potworna konwersja GTA IV)

hehe

Opublikowano

Ta gra nigdy nie miała wyjść na PC :whistling:

Opublikowano

Ale patologia mody na forum konsolowym to zatwardziali pecetowcy.

Kto was wybierał xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.