Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ja już mowiłem, że gunplay w Uncharted to kibel, a w multi tylko się strzela, więc wyobrażam sobie to multi :thumbsup:

Z grafiką też pojechali.

o multi moge napisac to samo w Girsach...dla mnie jest to slabe w chuy..glownie przez random spowodowany lagami albo przewaga hosta...Whateva

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Uncharted 3 ma lepsze multi niz Battlefield 3 i Gears of War 3 ? Smiem ostro watpic (majac w pamieci poprzednia czesc), po premierze sie ich rozliczy z tego.

PS. Grafika lepsza od Battlefield 3 ? :lol:

Opublikowano
  • Autor

Uncharted 3 ma lepsze multi niz Battlefield 3 i Gears of War 3 ? Smiem ostro watpic (majac w pamieci poprzednia czesc), po premierze sie ich rozliczy z tego.

Na chwilę obecną na konsolach tak. ND wyciska genialne wręcz oświetlenie z PS3, a konsolowa wersja BF3 najbardziej bije po oczach niedociagnieciem w tej kwesti w stosunku do wersji PC. Kij tam, ze PC wersja to 1080p a konsolowa 720p. To jest oczywiste tak samo jak max 30 klatek i brak AA, ale moim zdaniem z oświetleniem mogli się postarać bardziej. Zdaje sobie sprawe z tego, ze to mocno obciaza hardware i silnik moze niewymagac, ale lepiej uciac bardziej tekstury bo oswietlenie mocno tuszuje niedociagniecia.

Do E3 sądziłem, że U3 to lekko poprawiona dwójka. Zmieniam zdanie z dnia na dzien po targach. Gameplay z konferencji pokazuje, że juz w tej generacji na PS3 nie da się osiągnąć lepszego oświetlenia, serio. Czekam tylko na gameplay z piaszczystych lokacji :)

Opublikowano

Voytec:

Na konsolach owszem, bedzie najpiekniejsza gra (choc nie ma juz przepasci jak kiedys miedzy U2, a innymi tytulami) ale chodzi o sam fakt. B3 na PC prezentuje sie po prostu kosmicznie i brak nagrody za oprawe dla tego tytulu to jest dla mnie lekka kpina.

PS. Jest jakis inny gameplay z U3 niz ten na statku ? Nie zrobilo to na mnie wielkiego wrazenia. Jest jakis direct feed z tej prezentacji ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mazzeo z tym gunplay to żeś pojechał. Przecież właśnie niesamowita rajcowność Uncharted tkwi w niezwykłej, wręcz zręcznościowej lekkości strzelania. Grafika jest niesamowita, tylko bardziej z powodu jakości lokacji a nie tylko zaawansowania użytych tam efektów.

Co do GT, gdybyście uważnie słuchali to może byście dosłyszeli, że oceniano tam nie tylko surową jakość techniczną ale przede wszystkim koncepcję i prezentację. Akurat tu potężne B3 ma mało do pokazania.

Opublikowano

Ktos wie dlaczego save z Burnout Paradise mi sie "wyzerowal" ? Mam sciagnietego BP na PS3 i odpalam gre, a tutaj wszystko od poczatku, save sie nadpisal i dupa blada. Co za kwas.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na chwilę obecną na konsolach tak. ND wyciska genialne wręcz oświetlenie z PS3, a konsolowa wersja BF3 najbardziej bije po oczach niedociagnieciem w tej kwesti w stosunku do wersji PC. Kij tam, ze PC wersja to 1080p a konsolowa 720p. To jest oczywiste tak samo jak max 30 klatek i brak AA, ale moim zdaniem z oświetleniem mogli się postarać bardziej. Zdaje sobie sprawe z tego, ze to mocno obciaza hardware i silnik moze niewymagac, ale lepiej uciac bardziej tekstury bo oswietlenie mocno tuszuje niedociagniecia.

Do E3 sądziłem, że U3 to lekko poprawiona dwójka. Zmieniam zdanie z dnia na dzien po targach. Gameplay z konferencji pokazuje, że juz w tej generacji na PS3 nie da się osiągnąć lepszego oświetlenia, serio. Czekam tylko na gameplay z piaszczystych lokacji :)

byłoby lepiej ale to koszt multiplatformowości a znowuż Dice nie ma kasy bo dopiescic obie wersje

Opublikowano

Ja już mowiłem, że gunplay w Uncharted to kibel, a w multi tylko się strzela, więc wyobrażam sobie to multi :thumbsup:

Z grafiką też pojechali.

u3 multi przebijające bf3 i gow3, beka :teehee: zresztą na gry-online pokazał jak jest fascynujące :thumbsup: tak samo z grafiką, statek nie robi wrażenia a mapki multi z E3 są za wiosenną beta gow3 już nie wspominając o bf3 :sweat:

Opublikowano

mapki z U3 graficznie za geow 3 :lol: beka panowie, graficznie nic nie dorówna Uncharted 3, ani girsy(marzenia xbotów) czy BF3, jeżeli chodzi o multi to też beka, bo co wszyscy nie ganiają sie z piłami czy shotganami? że nie tryska krew? że nie można napie,rdalać ręką ziomków to znaczy że multi jest do niczego? co poniektórym to sie w dup,ach nieźle poprzewracało :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Ja chciałbym zauważyć, że nikt z was nie grał ani w multi U3 ani w B3, więc raczej możecie się przymknąć.

Opublikowano

Co to jest to B3? Nowy Burnout jakiś?

Opublikowano

Mazzeo z tym gunplay to żeś pojechał. Przecież właśnie niesamowita rajcowność Uncharted tkwi w niezwykłej, wręcz zręcznościowej lekkości strzelania.

Twoje zdanie, moje jest takie że to plastikowe strzelanie to poziom Army of Two, czyli totalne przeciętniactwo, aż odechciewa się strzelać. No i na maksa nie trawie jakiś kretyńskich motywów, gdzie bardziej się opłaca kogoś sprać po mordzie niż puścić mu serię z AK.

I nie trzeba oglądać typka z GOLa grającego by uznać że to nic ciekawego.

http://www.youtube.com/watch?v=f7mSwWgk1J4

No ja nie mam kompletnie ochoty w to grać no ale co kto lubi.

Opublikowano

na takiej samej zasadzie po co w BC2 komus wladowac kose w plecy jak mozna mu przywalic z ak? :D

moze dla przyjemnosci ze sie goscia zaszlo ?

Opublikowano

Na tym filmiku wyżej w 4:00 minucie też gościa zaszedł? Prawie go zabił a widziałem sporo razy na różnych filmikach i z multiu i z singla, że to jest dobry patent.

Z tymi kosami to tez dobre, wiem że istnieją tacy dla których esencja BFa to podpierdolenie czyjejś blachy zbierając grzyby w lesie na Valparaiso...

Opublikowano

Przecież to gra jakiś noob, dał się tak zajść atakiem melee z przodu.

Opublikowano

Jeżeli multi będzie miało chociaż poziom dwójki to już będzie rewelacyjnym dodatkiem. Zaraz ktoś wyjedzie, że multi w Uncharted 2 jest słabe...

Mr. Blue to the rescue!

http://www.youtube.com/watch?v=6vAvdq2ExWQ

Opublikowano

jesssu, to przecież konsolowa wersja FAKTu

jaki nagłówek, (pipi).łem. Niedługo poczytamy tam teksty w stylu 'zabili" i "zgwałcili"

I "ukradli", obowiązkowo

Opublikowano

jaki nagłówek, (pipi).łem. Niedługo poczytamy tam teksty w stylu 'zabili" i "zgwałcili"

I "ukradli", obowiązkowo

I wszystko będzie "HOT" ;)

Opublikowano

Jeżeli twoje dziecko gra na konsoli Wii, to wiedz, że coś się dzieje!

Opublikowano

I "ukradli", obowiązkowo

,,Assassins Creed gra ktora uczy dzieci jak mordować i stac sie antychrystem i gejem''

http://www.ps3site.pl/hot-assassins-creed-gra-ktora-uczy-dzieci-jak-mordowac-i-stac-sie-antychrystem-i-gejem/76833

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.