Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ja już mowiłem, że gunplay w Uncharted to kibel, a w multi tylko się strzela, więc wyobrażam sobie to multi :thumbsup:

Z grafiką też pojechali.

o multi moge napisac to samo w Girsach...dla mnie jest to slabe w chuy..glownie przez random spowodowany lagami albo przewaga hosta...Whateva

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Uncharted 3 ma lepsze multi niz Battlefield 3 i Gears of War 3 ? Smiem ostro watpic (majac w pamieci poprzednia czesc), po premierze sie ich rozliczy z tego.

PS. Grafika lepsza od Battlefield 3 ? :lol:

Opublikowano
  • Autor

Uncharted 3 ma lepsze multi niz Battlefield 3 i Gears of War 3 ? Smiem ostro watpic (majac w pamieci poprzednia czesc), po premierze sie ich rozliczy z tego.

Na chwilę obecną na konsolach tak. ND wyciska genialne wręcz oświetlenie z PS3, a konsolowa wersja BF3 najbardziej bije po oczach niedociagnieciem w tej kwesti w stosunku do wersji PC. Kij tam, ze PC wersja to 1080p a konsolowa 720p. To jest oczywiste tak samo jak max 30 klatek i brak AA, ale moim zdaniem z oświetleniem mogli się postarać bardziej. Zdaje sobie sprawe z tego, ze to mocno obciaza hardware i silnik moze niewymagac, ale lepiej uciac bardziej tekstury bo oswietlenie mocno tuszuje niedociagniecia.

Do E3 sądziłem, że U3 to lekko poprawiona dwójka. Zmieniam zdanie z dnia na dzien po targach. Gameplay z konferencji pokazuje, że juz w tej generacji na PS3 nie da się osiągnąć lepszego oświetlenia, serio. Czekam tylko na gameplay z piaszczystych lokacji :)

Opublikowano

Voytec:

Na konsolach owszem, bedzie najpiekniejsza gra (choc nie ma juz przepasci jak kiedys miedzy U2, a innymi tytulami) ale chodzi o sam fakt. B3 na PC prezentuje sie po prostu kosmicznie i brak nagrody za oprawe dla tego tytulu to jest dla mnie lekka kpina.

PS. Jest jakis inny gameplay z U3 niz ten na statku ? Nie zrobilo to na mnie wielkiego wrazenia. Jest jakis direct feed z tej prezentacji ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mazzeo z tym gunplay to żeś pojechał. Przecież właśnie niesamowita rajcowność Uncharted tkwi w niezwykłej, wręcz zręcznościowej lekkości strzelania. Grafika jest niesamowita, tylko bardziej z powodu jakości lokacji a nie tylko zaawansowania użytych tam efektów.

Co do GT, gdybyście uważnie słuchali to może byście dosłyszeli, że oceniano tam nie tylko surową jakość techniczną ale przede wszystkim koncepcję i prezentację. Akurat tu potężne B3 ma mało do pokazania.

Opublikowano

Ktos wie dlaczego save z Burnout Paradise mi sie "wyzerowal" ? Mam sciagnietego BP na PS3 i odpalam gre, a tutaj wszystko od poczatku, save sie nadpisal i dupa blada. Co za kwas.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na chwilę obecną na konsolach tak. ND wyciska genialne wręcz oświetlenie z PS3, a konsolowa wersja BF3 najbardziej bije po oczach niedociagnieciem w tej kwesti w stosunku do wersji PC. Kij tam, ze PC wersja to 1080p a konsolowa 720p. To jest oczywiste tak samo jak max 30 klatek i brak AA, ale moim zdaniem z oświetleniem mogli się postarać bardziej. Zdaje sobie sprawe z tego, ze to mocno obciaza hardware i silnik moze niewymagac, ale lepiej uciac bardziej tekstury bo oswietlenie mocno tuszuje niedociagniecia.

Do E3 sądziłem, że U3 to lekko poprawiona dwójka. Zmieniam zdanie z dnia na dzien po targach. Gameplay z konferencji pokazuje, że juz w tej generacji na PS3 nie da się osiągnąć lepszego oświetlenia, serio. Czekam tylko na gameplay z piaszczystych lokacji :)

byłoby lepiej ale to koszt multiplatformowości a znowuż Dice nie ma kasy bo dopiescic obie wersje

Opublikowano

Ja już mowiłem, że gunplay w Uncharted to kibel, a w multi tylko się strzela, więc wyobrażam sobie to multi :thumbsup:

Z grafiką też pojechali.

u3 multi przebijające bf3 i gow3, beka :teehee: zresztą na gry-online pokazał jak jest fascynujące :thumbsup: tak samo z grafiką, statek nie robi wrażenia a mapki multi z E3 są za wiosenną beta gow3 już nie wspominając o bf3 :sweat:

Opublikowano

mapki z U3 graficznie za geow 3 :lol: beka panowie, graficznie nic nie dorówna Uncharted 3, ani girsy(marzenia xbotów) czy BF3, jeżeli chodzi o multi to też beka, bo co wszyscy nie ganiają sie z piłami czy shotganami? że nie tryska krew? że nie można napie,rdalać ręką ziomków to znaczy że multi jest do niczego? co poniektórym to sie w dup,ach nieźle poprzewracało :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Ja chciałbym zauważyć, że nikt z was nie grał ani w multi U3 ani w B3, więc raczej możecie się przymknąć.

Opublikowano

Co to jest to B3? Nowy Burnout jakiś?

Opublikowano

Mazzeo z tym gunplay to żeś pojechał. Przecież właśnie niesamowita rajcowność Uncharted tkwi w niezwykłej, wręcz zręcznościowej lekkości strzelania.

Twoje zdanie, moje jest takie że to plastikowe strzelanie to poziom Army of Two, czyli totalne przeciętniactwo, aż odechciewa się strzelać. No i na maksa nie trawie jakiś kretyńskich motywów, gdzie bardziej się opłaca kogoś sprać po mordzie niż puścić mu serię z AK.

I nie trzeba oglądać typka z GOLa grającego by uznać że to nic ciekawego.

http://www.youtube.com/watch?v=f7mSwWgk1J4

No ja nie mam kompletnie ochoty w to grać no ale co kto lubi.

Opublikowano

na takiej samej zasadzie po co w BC2 komus wladowac kose w plecy jak mozna mu przywalic z ak? :D

moze dla przyjemnosci ze sie goscia zaszlo ?

Opublikowano

Na tym filmiku wyżej w 4:00 minucie też gościa zaszedł? Prawie go zabił a widziałem sporo razy na różnych filmikach i z multiu i z singla, że to jest dobry patent.

Z tymi kosami to tez dobre, wiem że istnieją tacy dla których esencja BFa to podpierdolenie czyjejś blachy zbierając grzyby w lesie na Valparaiso...

Opublikowano

Przecież to gra jakiś noob, dał się tak zajść atakiem melee z przodu.

Opublikowano

Jeżeli multi będzie miało chociaż poziom dwójki to już będzie rewelacyjnym dodatkiem. Zaraz ktoś wyjedzie, że multi w Uncharted 2 jest słabe...

Mr. Blue to the rescue!

http://www.youtube.com/watch?v=6vAvdq2ExWQ

Opublikowano

jesssu, to przecież konsolowa wersja FAKTu

jaki nagłówek, (pipi).łem. Niedługo poczytamy tam teksty w stylu 'zabili" i "zgwałcili"

I "ukradli", obowiązkowo

Opublikowano

jaki nagłówek, (pipi).łem. Niedługo poczytamy tam teksty w stylu 'zabili" i "zgwałcili"

I "ukradli", obowiązkowo

I wszystko będzie "HOT" ;)

Opublikowano

Jeżeli twoje dziecko gra na konsoli Wii, to wiedz, że coś się dzieje!

Opublikowano

I "ukradli", obowiązkowo

,,Assassins Creed gra ktora uczy dzieci jak mordować i stac sie antychrystem i gejem''

http://www.ps3site.pl/hot-assassins-creed-gra-ktora-uczy-dzieci-jak-mordowac-i-stac-sie-antychrystem-i-gejem/76833

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.