Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

1. Donsterydo nie wypowiadaj sie juz na temat Wipeouta ;P

Aj tam. Dopiero się rozkręcam ;)

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 257,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

O, i w końcu Sony dotrzymało słowa w kwestii pełnej paczki Welcome Back i wreszcie dali coś też użytkownikom PS Home. Śmiała paczka kostiumów, oraz mebli.

o kurde, darmowe krzesło i koszulka, zaraz od nowa zainstaluje Home i wbijam

Opublikowano

Home ? Ktos nadal korzysta z tego mega-faila ? Nadal jest to beta ? :teehee:

Ja wymieklem po 30 minutach i do tej pory juz nie odpalilem ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Południowo koreańskie GRB ostatnio ujawniło na swoich stronach port Limbo na PS3 więc można dać im mały kredyt zaufania.

Mnie tylko interesuje, że jeśli już to zrobią to JAK ? Struktura Crysis 2 jest jaka jest właśnie ze względu na ograniczenia konsol.

Opublikowano

Nie, nie padł. Tylko nie dało się grać. Świetnie, był to zapewne czas udanego buszowania po marketplace, i kupowania gier w które nie dało się grać online. Nie ma co, promocja że ho ho! I mówiąc: "a mi nie padł" nie zmienicie przeszłości, był i koniec. Podobnie jak mówienie: "A mi konsola nie padła ani razu" nie zmieni faktu, że Xbox360 jest najbardziej awaryjną konsolą w historii. I nie zmieni faktu, że niektórym padało kilka razy pod rząd :]

@Daddy: O, a od kiedy na kinectboxie masz PS Home? A pomijając już tą oczywistą kwestię że PS 3 ma a Xbox nie, to obecnie w PSH bardzo dużo zmian weszło, i to naprawdę interersująca usługa. Dużo minigier, do nawet tych całkiem poważnych (Novum Prime, czy gry z Sodium), do tego całkiem ciekawe przestrzenie dedykowane konkretnym grom (Wipeout Museum z wystawionymi statkami realnej wielkości, czy wioska z Resident Evil robią wrażenie). Plus oczywiście masa ludzi różnej narodowości, masa filmów stream'owanych (w tym relacje live), oraz muzyki i oczywiście cały ten stuff. Może jeszcze daleko do Second Life, ale widać postęp. Co ciekawe, dużo dziewczyn mocno się angażuje... co wreszcie dało do myślenia, w co przeciętne kobiety na PS 3 mogą grać (w przerwie zabawy z Eyepetem i śpiewu w Singstarze ;p ). A co do paczki, to pokaźna kolekcja wszystkiego po trochu, razem "warta" około 60 dolców chyba o ile się nie mylę. I nic nie trzeba wybierać, ściąga się wszystko i się ma ;)

Mazzeo:

Ojej, dali aż "UNDERTOW"?!? Woaaaaaaaw. Gra z 7/10 ojacięeeeeeee! Strzelanka z lewa na prawo, piu piu piu... dobra, dość ironii:

Infamous: 86 %

Little Big Planet: 94 %

Hustle Kings: 82 %

Super Stardust HD: 85 %

Dead Nation: 78 %

Echochrome: 82 %

Last Guy: 78 %

Wipeout HD + Fury: 90 %

R&C: QfB : 77 %

Loco Roco (PS 3): 75 %

+ gry na PSP z wyższej półki

+ gry z PS+ na jeden miesiąc, m. in. Burnout Paradise, Magic the Gathering: DotP 2011, Streets of Rage 2, Abe Exodus, i inne...

Masz honor z jakimś undertowem wyjeżdżać, czy nie lepiej byś spuścił na "prezent" MS zasłonę milczenia?

A co do danych, to nie przejmuję się. Trochę więcej spamu i kto wie czy to akurat przez kradzież. A i co do podawania danych... hm, MS coś WOGÓLE mówił? Bo Sony dosyć często na blogu pisało, przez to może i błąd bo trudno było przewidzieć skalę ataku. Powtarzam, ataku. Przestępstwa, a nie awarii bo coś się spie.przyło ;) I nie wiem co trwało 2 miesiące, ale ja jakoś grałem online po niecałym miesiącu ;)

Opublikowano

Jaki honor, lol, co ty za przeproszeniem pierdolisz, to nie ja tu porównuje parudniową awarię z padem całego systemu na 2 miesiące. Trudno żeby Sony nie dało tyle gier jak taką manianę odpierdolili.

Opublikowano

No debil po prostu xD

Nie warto odpisywac temu trollowi, niech sobie wierzy, ze ludzie nie mogli grac online w czasie tej usterki. Koles idealnie nadaje sie do PS3Site. Chlopie zrobisz tam kariere.

EDIT:

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

ESRB sie dolaczylo. Czyzby jednak C1 na X360 i PS3 :ninja:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jakaś bzdura, poza tym nie ma szans by któraś z konsol to uciągnęła w przyzwoitej oprawie.

Słowo klucz. Po prostu potną oprawę, bo wątpię żeby totalnie przemodelowali grę.

PS. Pograłem trochę w Crysis 2. ...fajne korytko zrobili z tej gry. 10m w lewo , 10m w prawo i śmigaj sobie. kĄsole, w odwłok kochana ich mać :verymad:

Opublikowano
PS. Pograłem trochę w Crysis 2. ...fajne korytko zrobili z tej gry. 10m w lewo , 10m w prawo i śmigaj sobie. kĄsole, w odwłok kochana ich mać :verymad:

Co nie zmienia faktu, że dwójka jest lepszą grą.

Opublikowano

Nie wiem, pograłem dopiero kilkanaście minut. Jakoś mnie odrzuca od tego, po partyjkach w Just Cause 2 ;)

Opublikowano

olejcie debila i tyle, te tematy już tyle razy były sweat.gif

najbardziej awaryjna konsola przynajmniej ma 3 lata gwarancji, ps3 które z awaryjnością jest zaraz obok zostawiło wielu graczy na lodzie przez roczną gwarancję co widać tutaj na forum.

Crysis na konsolach dobra wiadomość, gorszy od dwójki ale bieganie po tropikalnej wyspie bardziej mi odpowiada niż NYC.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Dwojka lepsza jak dla mnie, chociaz jedynczka rowniez niczego sobie. Ogolnie jedynka moglaby byc dla mnie rownie korytarzowa co dwojka. Ta wielgachna dzungla nie byla do niczego potrzebna oprocz podziwiania oprawy.

Opublikowano

Crysis to głównie taka prezentacja enginu graficznego a nie gra. Nano kombinezon spoko, ale to co najważniejsze w FPS - strzelanie kompletnie nie dawało satysfakcji i było po prostu do dupy

Masakra z tym Crysisem, jeśli to się okaże prawdą to mega siara, jak ta gra będzie wyglądać? I PS3 i X360 musiałyby zrobić scalenie rodem z Dragon Balla żeby to udźwignąć.

Opublikowano

W sumie to żaden problem zrobić dla nich konwersję z tunelami powycinanymi w lesie zamiast free roam'u, walnąć jakąś mgłę co by sprzęt udźwignął draw distance i voila - Crysis 1 na konsolach jak się patrzy :potter:

No debil po prostu xD

Nie warto odpisywac temu trollowi, niech sobie wierzy, ze ludzie nie mogli grac online w czasie tej usterki. Koles idealnie nadaje sie do PS3Site. Chlopie zrobisz tam kariere.

EDIT:

crysis_for_xbox_360_on_esrb.png

ESRB sie dolaczylo. Czyzby jednak C1 na X360 i PS3 :ninja:

Jop twoju mać - shit just got real O_o Bricks shall be shat :teehee:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Przesadzacie z tym cięciem Crysisa na konsolach. Dadza rade.

Chyba niektorzy nie maja na myslach "czystej" gry tylko tej na modach. ;)

Opublikowano

W sumie Crytek to magicy co udowodnili przy C2 na konsolach. Kto wie jak Cry Engine 3 moze sobie poradzic z pierwszym Crysisem.

Opublikowano

Chcą wypuścić Crysisa 1 by przekonać malkontentów, że dwójka wcale nie była taka nudna w porównaniu z poprzednikiem.

Opublikowano

Chyba raczej po to, żeby zarobić.

Opublikowano

Dla wielu, którzy mają konsolę przeciętny PC = ostatni przed zakupem konsoli :P

Opublikowano

W sumie Crytek to magicy co udowodnili przy C2 na konsolach.

A co ma magia do C2 na kĄsolach? Korytko z PSXa? Faktycznie, trzeba mieć ultra skilla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.