Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

xbox do skakania przed telewizorem jak szatan przy jakiś dżast dens, co to za granie, do gier TYLKO PS3

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

na iksboksie masz tego syfu 10x więcej

Opublikowano

No tak - duzy wybor to wada xD

Poza tym samych singstarow jest prawie tyle co gier na kinecta.

Opublikowano

Glupia sprawa bo od poczatku bylem za Xem i powiem Ci, ze pieprze taka zabawe. Brat wpadl do mnie z ps3, pokazal mi te kilka exow i xbox to jednak nie to. Drywalnosc i grafika w Uncharned 2 wymiotly mnie z fotela, Yakuza 3 i Heavy Rain.... brakuje 360tce czegos podobnego -__-

Opublikowano

Dla mnie to balasy i gdyby byly na X to bym nie gral.

Opublikowano

Glupia sprawa bo od poczatku bylem za Xem i powiem Ci, ze pieprze taka zabawe. Brat wpadl do mnie z ps3, pokazal mi te kilka exow i xbox to jednak nie to. Drywalnosc i grafika w Uncharned 2 wymiotly mnie z fotela, Yakuza 3 i Heavy Rain.... brakuje 360tce czegos podobnego -__-

no na x360 mało jest samograjów

Opublikowano

Tzn sie nie, nie mozna narzekac na wybor ale nie wiem... te gry sa robione w jakims innym klimacie.

Opublikowano

Dla mnie to balasy i gdyby byly na X to bym nie gral.

no wiadomo ze nie, lepiej zagrać w męskie hejlo pałer rendżers

Opublikowano

Nie lubie Halo.

Opublikowano

A ja tego czerwonego swiatelka ktore pojawia sie na xboxie niewiadomo skad, niewiadomo kiedy i zaczyna twoja droge uslana trudami gwarancji. Masz to xpudlo i czekasz- pojawi sie czy nie, a jesli tak to kiedy?

Opublikowano

Tzn sie nie, nie mozna narzekac na wybor ale nie wiem... te gry sa robione w jakims innym klimacie.

no wiadomo bo nie są shamburgozewane, SONY rządzi

Opublikowano

Zepsul mi sie kiedys X - po 5 dniach, od momentu kiedy zabral go ode mnie kurier, wrocil z niemiec naprawiony.

Kumplowi Sony kazalo dostarczyc PS3 do serwisu i czekal poltora miesiaca....

Co do gier, rozumiem, ze jestescie odmiennej orientacji, bo lubicie japonskich bishonenow?

Ja nie jestem geyem, wiec wole jednak te od hamburgerow.

final-fantasy-versus-xiii-famitsu-jan-clipping-05.jpg

vs.

gears-of-war-2-20080625073948955_640w.jpg

No Japonskie gry to nie moje klimaty po prostu, ale szanuje Was.

Opublikowano

No, ale z jakiegos powodu nie jest na odwrot :potter:

Opublikowano

ludziki michelin biegający z piłami w rękach, juz lepszy fajnal

Opublikowano

Znaczy sie homoseksualisci z mieczami sa niby lepsi? Sorry, to ja jednak wole ludziki michelin....

flamethrower_straight.jpg

Opublikowano

Właśnie że na PS3 jako jedynej konsoli zostali prawdziwi gracze dla których liczą się gry.

2i20qwn.jpg

Opublikowano

Sugerujesz tym obrazkiem, że PS3 jednak służy talibom do odpalania rakiet?

Opublikowano

Nie, do niektorych gier single player traktujacych o japonskich homoseksualistach i filmow na bluray. Chyba.

Opublikowano

jeszcze obsługa 3d.

Opublikowano

bo:

flamethrower_straight.jpg

?

Stona, jestes ze mnie dumny? :drinks:

Opublikowano

brakuje 7 godzinnych samograjów które potem w ilościach hurtowych lądują na allegro i gametrade?

128791233721375389.jpg

Opublikowano

Szczerze, to raczej wchodzisz na poziom Darila :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.