Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a, okej, nie podoba Ci sie, ale nie musisz mnie obrazac, jestesmy e-kolegami od ponad 10 lat :/

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Glupia sprawa bo od poczatku bylem za Xem i powiem Ci, ze pieprze taka zabawe. Brat wpadl do mnie z ps3, pokazal mi te kilka exow i xbox to jednak nie to. Drywalnosc i grafika w Uncharned 2 wymiotly mnie z fotela, Yakuza 3 i Heavy Rain.... brakuje 360tce czegos podobnego -__-

brakuje 7 godzinnych samograjów które potem w ilościach hurtowych lądują na allegro i gametrade?

128791233721375389.jpg

Z 360 jest inaczej??

Opublikowano

@Stona

>implying, że nigdy nie sprowokowałem nikogo do zabicia siebie/mnie

Fajny topic BTW.

Edytowane przez DarealRadexHEJOO

Opublikowano

Inaczej - nie ma mgs4.

Daril - ja za Toba w ogien, chcialem, zeby Stonka mial teraz wyrzuty sumienia :(

Opublikowano

Stona co to jest "Spam na TK". Dla mnie TK = Trybunał Konstytucyjny :P

+ Dodał MODERATOR
Tablica Korkowa

Tutaj też spamujesz aktualnie ;)

Odezwał się ten co nie spamuje :P

Edytowane przez Stona
ja?!

Opublikowano

Stona w batku spamuje, zeby ludzie robili team kille, w skrocie spam na tk :sorcerer:

Opublikowano

Potwierdzam :(

Opublikowano

ale jeśli z tym analogiem się potwierdzi (a pewnie się potwierdzi), to zaliczy epicki fail :bye:

Opublikowano

Na razie jest potwierdzone tylko tyle, że to przystawka do Monster Huntera TriG. Nie wiadomo, czy inne gry będą ją obsługiwać. Z wyciąganiem pochopnych wniosków poczekałbym do 13 września.

Opublikowano

PSP jakoś sobie poradziło z tym tytułem z jednym analogiem, Nintendo pewnie przez ten tytuł chce wypromować przystawkę i zarobić jeszcze więcej $$ na frajerach.

Opublikowano

Dlaczego nazywasz frajerami osoby zainteresowane 3DS'em?

To, że sobie poradziło nie znaczy, że takie rozwiązanie nie przeszkadzałoby graczom teraz, gdy w MH mogą grać na Wii, ps3 i w przyszłości na PSVita, wykorzystując 2 analogi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Nazwal frajerami ludzi ktorzy kupili 3DSa a potem kupia jeszcze przystawke do Monster Huntera, a nie samych posiadaczy 3DSa.

Opublikowano

Widzieliście cenę Halo:CEA w ultimie?? Jedyne 179,90, dla porównania Forza4 i Gearsy 3 są po 169,90 :rofl2:

Edytowane przez pleju

Opublikowano

Z tym 3DS'em to można sie spodziewac nowego modelu juz z wstawionym analogiem, ta przystawka ogolnie to jakis czarnobylski mutant i nie pokazywalbym sie z tym w publice.

3dsrightcircleperiphper.jpg

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

Widzieliście cenę Halo:CEA w ultimie?? Jedyne 179,90, dla porównania Forza4 i Gearsy 3 są po 169,90 :rofl2:

W Polsce jeszcze nie była aktualizowana cena. Powyżej 169 zł nie będzie, a powinno być niżej. W UK po obecnym kursie 143 zł. A gdyby kursy walut nie szalały i funt byłby normalnie w okolicach 4.4 zł jak poprzednio to gra by kosztowała ok. 130 zł. W tym przypadku nie można mieć żadnych zastrzeżeń do M$ bo gra akurat wszędzie jest ok. 25-30% tańsza niż standardowo. W USA 40$ zamiast 60$ w UK 30 funtów zamiast 40.

PS. EA pochwaliło się dzisiaj liczbą preorderów na BF3... Tylko nie wiem czym tu się chwalić skoro preordery na BF3 na PS3, X360 i PC łącznie są mniejsze niż na Gears of War 3 na X360 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tymczasem ziomek z Sony

http://www.industryg...-better-on-ps3/

Mówi że proporcja sprzedaży X360 do PS3 wynoszą 1.6 do 1 (lol) , tym samym każda multiplatforma której indeks sprzedaży na X360 w porównaniu do PS3 jest mniejszy niż 1.6 dowodzi, że multiplatformy sprzedają się lepiej na konsolkę Sony (lol2)

W skrócie: pokrętna logika typa Sony mówi, że jeżeli dajmy na to BF3 sprzeda się 1.5mln na X360 a 1mln na PS3 to oznacza fail Microsoftu i wielki sukces Sony.

o em dżi :lol:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zabrakło Ci słówka PROPORCJONALNIE ;)

Opublikowano

Podobno portugalski odział M$ potwierdził obniżkę cen konsol o 50 Euro w tym roku:

http://translate.goo...a-de-preco.html

Slim 4 Gb po 500 zł i 250 Gb po 700 zł w Polsce ??

Opublikowano

Hu hu hu... No za 5 stów to bym odżałował i kupił, nie ma bata.

Opublikowano

EA rzuciło światło ile zarobili na passach: 10-15 mln $ od startu programu. Grosze, ale zawsze lepiej mieć te 10-15 mln $ :P

http://www.gamasutra...ial_Numbers.php

PS. Co do tej domniemanej obniżki X360 to ciekawe jaki miałoby to wpływ na sprzedaż, szczególnie wersji 4 Gb. Byłaby to pierwsza obniżka ceny X360 od 3 lat.

Opublikowano

Xbox mia obniżkę w dniu kiedy sony wprowadziło ps3 slim i obniżyło cenę. To był rok 2009.

Opublikowano

W 2009 wycofano trzecie SKU. Poziomy cenowe 200$ i 300$ są obecne od 3 lat. Wycofanie modelu za 400$ i włożenie do modelu za 300$ większego dysku to nie obniżka ceny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.