Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a, okej, nie podoba Ci sie, ale nie musisz mnie obrazac, jestesmy e-kolegami od ponad 10 lat :/

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 283,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Glupia sprawa bo od poczatku bylem za Xem i powiem Ci, ze pieprze taka zabawe. Brat wpadl do mnie z ps3, pokazal mi te kilka exow i xbox to jednak nie to. Drywalnosc i grafika w Uncharned 2 wymiotly mnie z fotela, Yakuza 3 i Heavy Rain.... brakuje 360tce czegos podobnego -__-

brakuje 7 godzinnych samograjów które potem w ilościach hurtowych lądują na allegro i gametrade?

128791233721375389.jpg

Z 360 jest inaczej??

Opublikowano

@Stona

>implying, że nigdy nie sprowokowałem nikogo do zabicia siebie/mnie

Fajny topic BTW.

Edytowane przez DarealRadexHEJOO

Opublikowano

Inaczej - nie ma mgs4.

Daril - ja za Toba w ogien, chcialem, zeby Stonka mial teraz wyrzuty sumienia :(

Opublikowano

Stona co to jest "Spam na TK". Dla mnie TK = Trybunał Konstytucyjny :P

+ Dodał MODERATOR
Tablica Korkowa

Tutaj też spamujesz aktualnie ;)

Odezwał się ten co nie spamuje :P

Edytowane przez Stona
ja?!

Opublikowano

Stona w batku spamuje, zeby ludzie robili team kille, w skrocie spam na tk :sorcerer:

Opublikowano

Potwierdzam :(

Opublikowano

ale jeśli z tym analogiem się potwierdzi (a pewnie się potwierdzi), to zaliczy epicki fail :bye:

Opublikowano

Na razie jest potwierdzone tylko tyle, że to przystawka do Monster Huntera TriG. Nie wiadomo, czy inne gry będą ją obsługiwać. Z wyciąganiem pochopnych wniosków poczekałbym do 13 września.

Opublikowano

PSP jakoś sobie poradziło z tym tytułem z jednym analogiem, Nintendo pewnie przez ten tytuł chce wypromować przystawkę i zarobić jeszcze więcej $$ na frajerach.

Opublikowano

Dlaczego nazywasz frajerami osoby zainteresowane 3DS'em?

To, że sobie poradziło nie znaczy, że takie rozwiązanie nie przeszkadzałoby graczom teraz, gdy w MH mogą grać na Wii, ps3 i w przyszłości na PSVita, wykorzystując 2 analogi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Nazwal frajerami ludzi ktorzy kupili 3DSa a potem kupia jeszcze przystawke do Monster Huntera, a nie samych posiadaczy 3DSa.

Opublikowano

Widzieliście cenę Halo:CEA w ultimie?? Jedyne 179,90, dla porównania Forza4 i Gearsy 3 są po 169,90 :rofl2:

Edytowane przez pleju

Opublikowano

Z tym 3DS'em to można sie spodziewac nowego modelu juz z wstawionym analogiem, ta przystawka ogolnie to jakis czarnobylski mutant i nie pokazywalbym sie z tym w publice.

3dsrightcircleperiphper.jpg

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

Widzieliście cenę Halo:CEA w ultimie?? Jedyne 179,90, dla porównania Forza4 i Gearsy 3 są po 169,90 :rofl2:

W Polsce jeszcze nie była aktualizowana cena. Powyżej 169 zł nie będzie, a powinno być niżej. W UK po obecnym kursie 143 zł. A gdyby kursy walut nie szalały i funt byłby normalnie w okolicach 4.4 zł jak poprzednio to gra by kosztowała ok. 130 zł. W tym przypadku nie można mieć żadnych zastrzeżeń do M$ bo gra akurat wszędzie jest ok. 25-30% tańsza niż standardowo. W USA 40$ zamiast 60$ w UK 30 funtów zamiast 40.

PS. EA pochwaliło się dzisiaj liczbą preorderów na BF3... Tylko nie wiem czym tu się chwalić skoro preordery na BF3 na PS3, X360 i PC łącznie są mniejsze niż na Gears of War 3 na X360 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tymczasem ziomek z Sony

http://www.industryg...-better-on-ps3/

Mówi że proporcja sprzedaży X360 do PS3 wynoszą 1.6 do 1 (lol) , tym samym każda multiplatforma której indeks sprzedaży na X360 w porównaniu do PS3 jest mniejszy niż 1.6 dowodzi, że multiplatformy sprzedają się lepiej na konsolkę Sony (lol2)

W skrócie: pokrętna logika typa Sony mówi, że jeżeli dajmy na to BF3 sprzeda się 1.5mln na X360 a 1mln na PS3 to oznacza fail Microsoftu i wielki sukces Sony.

o em dżi :lol:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zabrakło Ci słówka PROPORCJONALNIE ;)

Opublikowano

Podobno portugalski odział M$ potwierdził obniżkę cen konsol o 50 Euro w tym roku:

http://translate.goo...a-de-preco.html

Slim 4 Gb po 500 zł i 250 Gb po 700 zł w Polsce ??

Opublikowano

Hu hu hu... No za 5 stów to bym odżałował i kupił, nie ma bata.

Opublikowano

EA rzuciło światło ile zarobili na passach: 10-15 mln $ od startu programu. Grosze, ale zawsze lepiej mieć te 10-15 mln $ :P

http://www.gamasutra...ial_Numbers.php

PS. Co do tej domniemanej obniżki X360 to ciekawe jaki miałoby to wpływ na sprzedaż, szczególnie wersji 4 Gb. Byłaby to pierwsza obniżka ceny X360 od 3 lat.

Opublikowano

Xbox mia obniżkę w dniu kiedy sony wprowadziło ps3 slim i obniżyło cenę. To był rok 2009.

Opublikowano

W 2009 wycofano trzecie SKU. Poziomy cenowe 200$ i 300$ są obecne od 3 lat. Wycofanie modelu za 400$ i włożenie do modelu za 300$ większego dysku to nie obniżka ceny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.