Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Powiedz to sobie instalując przez 2h kolejne patche do gierki XD

Chyba 20 max 30 minut na gigantyczne patche.

Kupujesz GT5 <nie platynę, o ile w ogóle jest> i instalujesz. Ile zejdzie do momentu aż możesz odpalić wyścig?

u mnie 2 godziny + patche do wiosny, nie wiem ile teraz nowych wyszło

boban zgrabnie to nazywa darmowym rozbudowywaniem gry

Ale wiecie że gry (praktycznie wszystkie) będą działać bez ściągania łatek ?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 283,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

PieCe są jak media markt - nie dla idiotów :D

hmm jak mam dokladnie odwrotne wrazenie co do media markt patrzac na ich cene i obsluge :P

Opublikowano

Patrząc na Twoje wyimaginowane problemy z PC, śmiem twierdzić że masz jednak zakrzywione postrzeganie rzeczywistości i to ja mam rację, a Ty kuamiesz ;P

@down

touche ;/

Opublikowano

Patrząc na Twoje wyimaginowane problemy z PC, śmiem twierdzić że masz jednak zakrzywione postrzeganie rzeczywistości i to ja mam rację, a Ty kuamiesz ;P

wiedząc gdzie pracujesz wnoszę ze zawsze będziesz dążył do tego aby wyszło na twoje :P

Opublikowano

PieCe są jak media markt - nie dla idiotów :D

Raczej noł lajfów którzy nie mają co z czasem robic.

Zestaw Mac+Konsola jest nie do pobicia ;)

Opublikowano

Maki są dla pedałów. Wolę być nołlajfem niż pedałem :D

Opublikowano

Niech przemówią obrazy

l.jpg

Opublikowano
  • Autor

Eeee?

Stona, poziom trollingu w tym temacie z Twojej strony osiągnął apogeum. :)

Opublikowano

To nie troling, po prostu stwierdzam fakt ;/ Zapytał to mu odpowiedziałem.

Opublikowano

IMO to o makach i pedałach to pewnie wymyślili wszyscy ci zawistni, którzy nie mają na niego kasy. Ja tam jeśli by mi zależało na dobrym PC i nie miałbym miejsca na sprzęt to pewnie bym go kupił. W tym momencie nie widzę powodu, aby przepłacać, więc nie zbywa mi blaszak.

Opublikowano

A słyszałeś żeby ktoś mówił że Ferrari jest dla pedałów?

A przecież jest bardziej ekskluzywne niż Mak ;P

Opublikowano

Żeby również homoseksualiści mogli czerpać przyjemność z jazdy :potter:

Opublikowano
  • Autor

Nie, dlatego, że są (pipi)i.ście zamożni i designerom nawet do głowy by nie przyszło, że mają inny sprzęt niż Apple w takim razie.

Opublikowano
Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.
Wspomnę Ci o tym jak za dwa miesiącę w Battlefield będę szturmował wygenerowany w 1080p Bliski Wschód razem z 63 innymi graczami :sorcerer:

a tymczasem wracam do mojej "umierającej platformy" grać w StarCraft 2 i Shogun 2 :)

Nie, dlatego, że są (pipi)i.ście zamożni i designerom nawet do głowy by nie przyszło, że mają inny sprzęt niż Apple w takim razie.
Powielasz pewne stereotypy na siłę kreowane przez polskich miłośników jablek - Apple=wysoki status społeczny. Apple na zachodzie uchodzi za relatywnie tani sprzęt a taki iP4 w normalnym, jak na amerykańskie warunki, abonamencie kosztuje grosze.

Raczej noł lajfów którzy nie mają co z czasem robic.

piszesz to na forum dla graczy konsolowych/komputerowych?

a Stona jakiegokolwiek trollingu by nie uskuteczniał to tutaj akurat ma rację - konsole "zblaszały" i jeszcze jakiś rok/dwa temu w pismach branżowych wielu płakało, że kiedyś wrzucało się płytkę z dopracowaną grą i od ręki można było zagrać a dzisiaj system co chwilę chce coś dociągać/instalować/podmieniać/restartować. Mnie to nie przeszkadza, bo przynajmniej mogę w spokoju dopić kawę ale widać niektórym wytrąciło to z ręki ostatni argument przemawiający za wyższością grajpudeł (pomijając oczywiście bibliotekę gier i brak musu uczestniczenia w wyścigu zbrojeń przed jakimiś większym i premierami).

Opublikowano
  • Autor

Wspomnę Ci o tym jak za dwa miesiącę w Battlefield będę szturmował wygenerowany w 1080p Bliski Wschód razem z 63 innymi graczami :sorcerer:

a tymczasem wracam do mojej "umierającej platformy" grać w StarCraft 2 i Shogun 2 :)

Bardzo Cię proszę, wspominaj. Różnica polega jednak na tym, że ja może nie będę miał tak dopicowanego BF3 jak Ty, ale równie dobrze będę mógł w niego zagrać. Ten sam singiel, ten sam multi, tyle że z mniejszą ilością graczy. Nie płaczę z tego powodu ;)

Powielasz pewne stereotypy na siłę kreowane przez polskich miłośników jablek - Apple=wysoki status społeczny. Apple na zachodzie uchodzi za relatywnie tani sprzęt a taki iP4 w normalnym, jak na amerykańskie warunki, abonamencie kosztuje grosze.

Sam jestem przeciwnikiem tego schematu, a pisze o nim w ten sposób, na pojazd że Mac jest dla pedałów, który jest równie głupi :)

Opublikowano

Dla pedauw to sa siusiaki.

O fak, dla kobiet tez :|

Czy kobiety to pedauy? :(((((((((

Opublikowano
Bardzo Cię proszę, wspominaj. Różnica polega jednak na tym, że ja może nie będę miał tak dopicowanego BF3 jak Ty, ale równie dobrze będę mógł w niego zagrać. Ten sam singiel, ten sam multi, tyle że z mniejszą ilością graczy. Nie płaczę z tego powodu
32vs64 to już w ciemno można założyć, że to nie będzie ten sam multi ;)

Ja podobnie nie płaczę z racji tego, że nie mam zaliczonej połowy podanych przez Ciebie tytułów (i to mimo posiadania tak ps3 jak i x360) dlatego jak widzisz takie licytowanie się tytułami nie ma sensu, bo sam fakt "exkluziwa" nie wpływa na to, że tytuł awansuje do miana "must have" :) (gier od Rockstar nie lubię, Killzone to dla mnie "strzelanka z kosmitami" a HR to bardziej interaktywny film niż gra)

Opublikowano

HR to bardziej interaktywny film niż gra)

Najbardziej zaje.bisty film w jaki grałem.

PS: Grać w cokolwiek i nie lubić gier od R* tzn być odmieńcem.

Opublikowano

zawsze ktoś na milion osób taki trafi, więc nic dziwnego, na początku października pewnie zapowiedzą nowe GTA i szał zacznie sie od nowa! :woot:

Opublikowano

Nowe GTA wyjdzie dopiero na nowe kĄsolki. Już IV ssała max z aktualnej generacji.

Rozbawił mnie tekst o multi z BF3 , że niby to samo. Przecież już BC2 na PieCa i kĄsole to zupełnie inne gry jeśli chodzi o multi. Ładne trzeba mieć klapersony na oczach żeby tego nie dostrzegać.

<idzie grać w DARMOWEGO TF2>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.