Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Powiedz to sobie instalując przez 2h kolejne patche do gierki XD

Chyba 20 max 30 minut na gigantyczne patche.

Kupujesz GT5 <nie platynę, o ile w ogóle jest> i instalujesz. Ile zejdzie do momentu aż możesz odpalić wyścig?

u mnie 2 godziny + patche do wiosny, nie wiem ile teraz nowych wyszło

boban zgrabnie to nazywa darmowym rozbudowywaniem gry

Ale wiecie że gry (praktycznie wszystkie) będą działać bez ściągania łatek ?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

PieCe są jak media markt - nie dla idiotów :D

hmm jak mam dokladnie odwrotne wrazenie co do media markt patrzac na ich cene i obsluge :P

Opublikowano

Patrząc na Twoje wyimaginowane problemy z PC, śmiem twierdzić że masz jednak zakrzywione postrzeganie rzeczywistości i to ja mam rację, a Ty kuamiesz ;P

@down

touche ;/

Opublikowano

Patrząc na Twoje wyimaginowane problemy z PC, śmiem twierdzić że masz jednak zakrzywione postrzeganie rzeczywistości i to ja mam rację, a Ty kuamiesz ;P

wiedząc gdzie pracujesz wnoszę ze zawsze będziesz dążył do tego aby wyszło na twoje :P

Opublikowano

PieCe są jak media markt - nie dla idiotów :D

Raczej noł lajfów którzy nie mają co z czasem robic.

Zestaw Mac+Konsola jest nie do pobicia ;)

Opublikowano

Maki są dla pedałów. Wolę być nołlajfem niż pedałem :D

Opublikowano

Niech przemówią obrazy

l.jpg

Opublikowano
  • Autor

Eeee?

Stona, poziom trollingu w tym temacie z Twojej strony osiągnął apogeum. :)

Opublikowano

To nie troling, po prostu stwierdzam fakt ;/ Zapytał to mu odpowiedziałem.

Opublikowano

IMO to o makach i pedałach to pewnie wymyślili wszyscy ci zawistni, którzy nie mają na niego kasy. Ja tam jeśli by mi zależało na dobrym PC i nie miałbym miejsca na sprzęt to pewnie bym go kupił. W tym momencie nie widzę powodu, aby przepłacać, więc nie zbywa mi blaszak.

Opublikowano

A słyszałeś żeby ktoś mówił że Ferrari jest dla pedałów?

A przecież jest bardziej ekskluzywne niż Mak ;P

Opublikowano

Żeby również homoseksualiści mogli czerpać przyjemność z jazdy :potter:

Opublikowano
  • Autor

Nie, dlatego, że są (pipi)i.ście zamożni i designerom nawet do głowy by nie przyszło, że mają inny sprzęt niż Apple w takim razie.

Opublikowano
Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.
Wspomnę Ci o tym jak za dwa miesiącę w Battlefield będę szturmował wygenerowany w 1080p Bliski Wschód razem z 63 innymi graczami :sorcerer:

a tymczasem wracam do mojej "umierającej platformy" grać w StarCraft 2 i Shogun 2 :)

Nie, dlatego, że są (pipi)i.ście zamożni i designerom nawet do głowy by nie przyszło, że mają inny sprzęt niż Apple w takim razie.
Powielasz pewne stereotypy na siłę kreowane przez polskich miłośników jablek - Apple=wysoki status społeczny. Apple na zachodzie uchodzi za relatywnie tani sprzęt a taki iP4 w normalnym, jak na amerykańskie warunki, abonamencie kosztuje grosze.

Raczej noł lajfów którzy nie mają co z czasem robic.

piszesz to na forum dla graczy konsolowych/komputerowych?

a Stona jakiegokolwiek trollingu by nie uskuteczniał to tutaj akurat ma rację - konsole "zblaszały" i jeszcze jakiś rok/dwa temu w pismach branżowych wielu płakało, że kiedyś wrzucało się płytkę z dopracowaną grą i od ręki można było zagrać a dzisiaj system co chwilę chce coś dociągać/instalować/podmieniać/restartować. Mnie to nie przeszkadza, bo przynajmniej mogę w spokoju dopić kawę ale widać niektórym wytrąciło to z ręki ostatni argument przemawiający za wyższością grajpudeł (pomijając oczywiście bibliotekę gier i brak musu uczestniczenia w wyścigu zbrojeń przed jakimiś większym i premierami).

Opublikowano
  • Autor

Wspomnę Ci o tym jak za dwa miesiącę w Battlefield będę szturmował wygenerowany w 1080p Bliski Wschód razem z 63 innymi graczami :sorcerer:

a tymczasem wracam do mojej "umierającej platformy" grać w StarCraft 2 i Shogun 2 :)

Bardzo Cię proszę, wspominaj. Różnica polega jednak na tym, że ja może nie będę miał tak dopicowanego BF3 jak Ty, ale równie dobrze będę mógł w niego zagrać. Ten sam singiel, ten sam multi, tyle że z mniejszą ilością graczy. Nie płaczę z tego powodu ;)

Powielasz pewne stereotypy na siłę kreowane przez polskich miłośników jablek - Apple=wysoki status społeczny. Apple na zachodzie uchodzi za relatywnie tani sprzęt a taki iP4 w normalnym, jak na amerykańskie warunki, abonamencie kosztuje grosze.

Sam jestem przeciwnikiem tego schematu, a pisze o nim w ten sposób, na pojazd że Mac jest dla pedałów, który jest równie głupi :)

Opublikowano

Dla pedauw to sa siusiaki.

O fak, dla kobiet tez :|

Czy kobiety to pedauy? :(((((((((

Opublikowano
Bardzo Cię proszę, wspominaj. Różnica polega jednak na tym, że ja może nie będę miał tak dopicowanego BF3 jak Ty, ale równie dobrze będę mógł w niego zagrać. Ten sam singiel, ten sam multi, tyle że z mniejszą ilością graczy. Nie płaczę z tego powodu
32vs64 to już w ciemno można założyć, że to nie będzie ten sam multi ;)

Ja podobnie nie płaczę z racji tego, że nie mam zaliczonej połowy podanych przez Ciebie tytułów (i to mimo posiadania tak ps3 jak i x360) dlatego jak widzisz takie licytowanie się tytułami nie ma sensu, bo sam fakt "exkluziwa" nie wpływa na to, że tytuł awansuje do miana "must have" :) (gier od Rockstar nie lubię, Killzone to dla mnie "strzelanka z kosmitami" a HR to bardziej interaktywny film niż gra)

Opublikowano

HR to bardziej interaktywny film niż gra)

Najbardziej zaje.bisty film w jaki grałem.

PS: Grać w cokolwiek i nie lubić gier od R* tzn być odmieńcem.

Opublikowano

zawsze ktoś na milion osób taki trafi, więc nic dziwnego, na początku października pewnie zapowiedzą nowe GTA i szał zacznie sie od nowa! :woot:

Opublikowano

Nowe GTA wyjdzie dopiero na nowe kĄsolki. Już IV ssała max z aktualnej generacji.

Rozbawił mnie tekst o multi z BF3 , że niby to samo. Przecież już BC2 na PieCa i kĄsole to zupełnie inne gry jeśli chodzi o multi. Ładne trzeba mieć klapersony na oczach żeby tego nie dostrzegać.

<idzie grać w DARMOWEGO TF2>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.