Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Crytek UK, a nie Crytek GbmH, różnica jest spora.

Co nie zmienia faktu, że w oficjalnej notce prasowej nie ma mowy o premierze "na ps3 i x360" tylko na "bliżej nieokreślone konsole", a chyba każdy wie co to oznacza...

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 283,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Nie wiesz o czym mówisz. Technologicznie WiiU nie będzie się prawdopodobnie zbytnio różnić od PS3 i X360. Prawdopodobnie jedyną istotną różnicą będzie ilość pamięci RAM. Nowy X i PS4 zjedzą WiiU mocą nawet jak będą miały komponenty na poziomie dzisiejszego peceta kupionego w sklepie za 3 klocki.

Prawdopodobnie

Opublikowano

A patrząc co Nina zrobiła z Wii i 3DS można założyć, że te "prawdopodobnie" oznacza "na pewno" :)

Sam kontroler będzie drogi co już opiernicza budżet na bebechy.

Opublikowano
  • Autor

Beka beką, ale niestety dostaną najlepszy port, tak jak było z Arkham Asylum :(

Opublikowano

A co ? Arkham Asylum czegoś brakowało na konsolach ?

Opublikowano

na pc byla lepsza animacja pelerynki i chyba z physX ladniej gazety z ziemi lataly :P

Opublikowano
  • Autor

Szpic ma rację. Physix w AA dodawał fajnego klimatu jak Batman np. przechodził przez mgłę tudzież gaz i zostawał po nim ślad, albo kafelki się rozwalały od bataranga, gazety latały i takie tam inne szczegóły.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

na pc byla lepsza animacja pelerynki i chyba z physX ladniej gazety z ziemi lataly :P

DramaticChipmunk.gif

Opublikowano

W Mirror's Edge na PC też jest PhysX i nawet fajne efekty daje, ale posiadacze blaszaków będą musieli czekać.

Wracając do WiiU. Jeszcze żaden dev nie chwalił się potężną mocą konsoli, w jakimś stopniu jest mocniejsza, ale to nie poziom nextgen.

Opublikowano

WiiU jest mocniejsze od obecnych konsol tylko hardwareowo - jest nowszy procesor, lepszy układ graficzny, więcej ramu, itd, bo to pewne, ale ta konsola i tak nie ma szans dogonić tego co jest teraz na ps360, bo kazdy sprzet trzeba "masterować". programiści tak od razu nie ogarną wszystkich aspektów nowego urządzenia... przy czym piszę tutaj o zewnętrznych studiach, bo te od BigN biorą udział w tworzeniu nowego sprzętu.

czarno to widzę... jesli ludzie nie zlapią się na "za(pipi)isty i modny gadżet do twojego nowoczesnego pokoju" to może być słabo z sprzedażą. takim 3DS'em ludzie przynajmniej się jarali, od chwili ogłoszenia, ze powstaje, a to?

Opublikowano

Śmieszna będzie sytuacja jak za rok na E3, N dokładnie zaprezentuje Wii-U. Które będzie ciut/bardziej lepszą wersją Ps3/XO a w tym samym czasie Sony i M$ pokażą "true" next-geny.

Będzie fight, ciekawie za rok na E3, no chyba, że Sony i Microsft nic nie pokażą.

Opublikowano

Oby jak najszybciej ogłosili next geny, bo ja ju zmęczony jestem powoli tą generacją. Zakończenia Gersów , Uncharted to najlepszy sygnał żeby zwijać manaty...

Opublikowano

ja mam tylko nadzieję, że Sony sporo się nauczyło w tej generacji i rozwiąże troszkę lepiej działanie swoich uslug sieciowych i kilku mankamentów softu konsoli w ps4. jesli obiorą dodatkowo tą samą"filozofię" tworzenia hardware'u co przy vita to może być na prawdę dobrze. o microsoft się nie martwię, bo wyrobił sobie za(pipi)ista pozycje na rynku konsolowym.

Opublikowano

Oby jak najszybciej ogłosili next geny, bo ja ju zmęczony jestem powoli tą generacją. Zakończenia Gersów , Uncharted to najlepszy sygnał żeby zwijać manaty...

Jeszcze ND zgodnie z tradycją musi wydać "Uncharted Racing" czy coś w tym stylu :thumbsup:

Opublikowano

Sony odzyskuje prawa do Crasha B. (czy to w ogóle możliwe ciekawe ile by sobie liczyli obecnie właściciele za tą markę) i już wiem jaką konsolę pierwszą kupię...

Opublikowano

Niech cie będzie :)

edit: jak to nie do mnie to sora hhee :)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Chyba Gearsy nie podeszły jak masz czas na CW ? :)

Opublikowano

Sony odzyskuje prawa do Crasha B. (czy to w ogóle możliwe ciekawe ile by sobie liczyli obecnie właściciele za tą markę) i już wiem jaką konsolę pierwszą kupię...

a już myślałem, że rzeczywiście coś jest na rzeczy;[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.