Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma to jak opierać się na opinii jednego gościa. Będzie beta, będą porównania, wtedy będzie można przeprowadzić rzeczową dyskusję jak to często ma miejsce w tym temacie.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano
Podobno w becie DOTA2 znaleziono jakieś strzępki informacji nt. ep.3

/src/game/server/ep3/weapon_icegun.cpp

/src/game/server/ep3/weaponizer_concrete.cpp

/src/game/server/ep3/weaponizer_liquid.cpp

/src/game/server/ep3/weaponizer_metal.cpp

/src/game/server/ep3/weapon_flamethrower.cpp

9znCu.jpg

? :sorcerer:

Co do do uja te DOTA2? już się gubię w tych skrótach.

Opublikowano

jakis gówniany mod do W3, na ktory napalaja sie w valve zamiast zabrac sie do roboty nad hl3

Opublikowano

No i co z tym skrótem ? :)

Opublikowano

Dalej nie kumam ;)

Opublikowano

W skrócie, X360 nie daje rady.

W skrócie obie wersję nie dają rady i są marnymi kastratami z 24 graczami na mapie, sęk w tym że posiadacze jednej z konsol przez parę miesięcy i paredziesiąt stron tematu łudzili się że będzie wyglądać tak jak na PC.

Opublikowano

Dalej nie kumam ;)

Ja też :)

Opublikowano

W skrócie, X360 nie daje rady.

W skrócie obie wersję nie dają rady i są marnymi kastratami z 24 graczami na mapie, sęk w tym że posiadacze jednej z konsol przez parę miesięcy i paredziesiąt stron tematu łudzili się że będzie wyglądać tak jak na PC.

To teraz płać 2 kafle za karty żeby miec mozliwosc sobie w jedną gierke na ultra pograć.

No gracias :/

Opublikowano

Kto tobie każe grać na ultra w fullHD, 60 FPS, full AA? Albo trolujesz albo siedzisz z konsolą w jaskini.

Opublikowano

Przecież inaczej nie ma sensu ja jak grałem na PC to albo na maxa albo się nie chciało grać :D

I przykładowo jak mam tv 3d to też troche wp.izde komp dostaje żeby to odpalić

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Za to sens ma granie na konsoli, która ma prawie 3 razy mniej graczy i nie prezentuje nawet poziomu medium ustawień z peceta <ok>

btw patrzcie co poj.eby z acti i treyach zrobili z codem

20110923113808.jpg

niżej marka upaść nie może.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Większy niż kupowanie sobie PC żeby pograć 'TAK JAK PECETOWCY BY CHCIELI' bo raczej na moim macbooku w to nie pogram.

Akurat ta mapa na księżycu w zombie to faza na maksa + dla Treyarch za pomysłowość.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Przecież to tylko zombies, sam bym chętnie poubijał nazi zombies astronautami z USA na stacji księżycowej :D

Jak czytam to na głos to brzmi jeszcze lepiej :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Retoryka jak kierowcy starego Polo 1.2, który smęci posiadaczowi Passata 2.0 że przepłacił i 2 litry nie są potrzebne.

Pier.dolę to. Mam Passat'a 1.8T i uwielbiam rozwalać zombiaki więc bardzo cieszę się z nowości i urozmaiceń.

Opublikowano

2.0 Tdi to najgorszy silnik VAG wiec nie wiem o czym ty Mazzeo pier.dolisz XD

Wpis

Też chętnie poubijał nazi zombies astronautami z USA na stacji księżycowej :D

Fajnie to się czyta XD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Nie wiem co Wy chcecie od PS3site.pl, bardzo fajny portal - zawsze mam ubaw po pachy czytając komentarze użytkowników:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.