Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

7 za grafike w Dircie 2 to też chyba lekki laugh.gif

HIV to wizualny fetyszysta, a ostatnimi ocenami w PE potrafił zniszczyć mój światopogląd (oprócz wspomnianego 7 dla grafiki z dirta2, uber wysoka ocena za grafikę w ostatnim ratchet & clank, jak dla mnie to był graficzny spory krok wstecz)

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 280,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Akurat Crack in Time prezentuje się przepięknie, a ile wtedy był za grafikę, 10? Ze swojej strony wystawiłbym na pewno dziewiątkę w kwestii wizualnej.

Opublikowano

7 za grafike w Dircie 2 to też chyba lekki laugh.gif

A najlepsze, że w tym samym numerze Shift dostał za grafikę 9/10 :turned:

Hmm jezeli dla Ciebie tekstury az tak rzutuja na odbior oprawy to jestem takim samym (sorry) debilem jak ten kto wystawil 8 za grafike w PE. Gdybym mial oceniac grafike w KZ2 tym systemem, to ta perelka (jezeli chodzi o oprawe) nigdy by nie dostala wiecej niz 8/10, nie dosc ze 30 klatek to jeszcze taka rozmazana packa.

Wiesz czemu w Uncharted trudno znalesc takie tekstury ? Bo kamera w tej grze nie pozwala na takie zblizenia. W jedynce czasem udalo sie oszukac system i wychodzily wtedy niezle kwiatki. Nie twierdze oczywiscie, ze cala gra taka jest, ale chodzi o sam fakt.

Naprawdę ciężko się z tobą dogadać :confused: No właśnie Uncharted "czasem" udało się znaleźć takie tekstury a w AW praktycznie wszystkie są na tym poziomie, a do tego jeszcze dochodzi rozdzielczość 540p i ta gra momentami wygląda jak z ps2(no chyba że grasz na CRT i ci to nie przeszkadza).

Jeszcze jestem ciekaw ile dajesz GT5 za grafikę??

Opublikowano

Jak na PS2? Usmialem sie, gra w swym graficznym caloksztalcie jest piekna.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Grafa w A Crack in Time moze dostała 10 za to że bardzo przypominała ogólnie grafe z bajek pixara, zresztą grając w nią też miałem takie odczucia :thumbsup:

Opublikowano

Bajka to gatunek literacki.

Nie neguje CiT, bo go nie widzialem, tylko jestem zaskoczony takim a nie innym odbiorem oprawy AW, ogolnie slabej sprzedazy tego tytulu, bo dla mnie gra jest genialna.

Opublikowano

W Crack in Time jest naprawde dużo rzeczy do zrobienia, samo dryfowanie po galaktykach i planetach jest świetne. Gra nie sprzedała się az tak najgorzej. Widocznie wystarczająco dla Insomniac,ponieważ zabrali się za kolejny projekt z tego cyklu.

Opublikowano

Jak na PS2? Usmialem sie, gra w swym graficznym caloksztalcie jest piekna.

Do którego momentu w AW doszedłeś?? Porównaj sobie zamknięte pomieszczenia:

silent-hill-shoot-man.jpg

alan-wake-20100504064324333.jpg

Opublikowano

pleju z kazdej gry takie cuda mozna wyciagnac.

Opublikowano

Ta fotka z SH3 pochodzi najpewniej z wersji PC i to na najwyższych detali przy Backup Screen. Nic dziwnego.

Opublikowano

No możliwe że tamten jest z wersji pc, ale dużej różnicy nie było, tu masz ps2(przynajmniej według ign)

silentHill3_040903_06_640w.jpg

Kurde mogło by Konami wypuścić Slient Hill Collection w HD :wub:

Opublikowano

Na screenie ściągniętym z PS2 wygląda to troszkę mniej wyraźnie.

HrRND.jpg

ChJvr.jpg

O9i60.jpg

67sip.jpg

Oprócz rozdziałki i jednak tekstur w mniejszej rozdzielczości nie różni się to wiele od tego screenu z PC. Mówcie co checie, na TV SD wyglądało to całkiem zjadliwie ( i wygląda nadal, tylko kto w dzisiejszych czasach zostawił sobie kineskop w domu? ).

@pleju: troszkę później na IGN są screencapy z PS2: http://uk.ps2.ign.com/dor/objects/482701/silent-hill-3/images/silenthill3_042803_02.html

To co wstawiłeś to być może bullshot od producenta ( do zapki albo reki ) . IMO

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Silent Hill 3 to czołówka najładniejszych gier z poprzedniej generacji. "Żywe" ściany to już w ogóle było cudo.

Opublikowano

pleju z kazdej gry takie cuda mozna wyciagnac.

dokładnie

uncharted-2-among-thieves-20100418073637012_640w.jpg

uncharted-2-among-thieves-20100418073659636_640w.jpg

uncharted-2-among-thieves-20100418073704371.jpg

Opublikowano

To już jest s(pipi)ysyństwo. Porównajcie sobie jakość screencapu tego:

alan-wake-20100504064324333.jpg

z tym

uncharted-2-among-thieves-20100418073659636_640w.jpg

Opublikowano

Ocenianie gier po screenach to totalna głupota. Najlepszym przykładem niech będą sandboxy, na screenach nie widać, że animacja się dławi, czy dorysowuje otoczenie. ;]

Opublikowano

Ocenianie gier po screenach to totalna głupota. Najlepszym przykładem niech będą sandboxy, na screenach nie widać, że animacja się dławi, czy dorysowuje otoczenie. ;]

dokładnie, kto dzisiaj się sugeruje screenami, od tego są filmiki w necie, no chyba że zdjęcia samochodów z FM/GT i tyle.

Opublikowano

dokładnie, kto dzisiaj się sugeruje screenami, od tego są filmiki w necie, no chyba że zdjęcia samochodów z FM/GT i tyle.

Nawet z samochodami bym się sprzeczał - widać różnice między gameplayem a photo modem czy powtórkami, a w GT jeszcze podział na klasy samochodów, to już w ogóle można dostosować grafikę obu gier do swoich teorii.

Opublikowano

Nagrody GameTrailers.

Gra Roku - Mass Effect 2

Najlepsza gra na PS3 - RDR (lol)

Najlepsza gra na Xboxa 360 - Mass Effect 2

Najlepsza kampania singlowa - Mass Effect 2

Opublikowano

No trochę za dużo ME2. Ale gratsy za nominowanie do gry roku CivV i Starcrafta - niesamowite szpile. Kurde, PC ma się ostatnio lepiej niż dobrze - naprawdę fajne excl. i bardzo tanie gry na steama'e. No i nie wolno zapominać o potężnym rynku MMO.

Opublikowano

RDR dostało chyba taką nagrodę pocieszenia, bo z tego co pamiętam, w żadnej innej kategorii nie dostało nic.

Opublikowano

IMO większość nagród na Gametrailers przyznawana jest słusznie teehee.gif Nie ma się co spinać whistling.gif

"Większość" - dobrze powiedziane. Jednak jedna kategoria zirytowała mnie strasznie - Best Trailer. Dlaczego? Bo nawet nie nominowano zdecydowanie najlepszego trailera tego roku - Deus Ex Human Revolution. Przegapili go czy jak?

Przecież tu zagrało wszystko a nawet więcej; moim skromnym zdaniem to jest jeden z najlepszych zwiastunów dekady, ot co. Za każdym razem jak go oglądam dostaję gęsiej skórki, szczególnie ze względu na ZA(pipi)ISTĄ muzę i design, który od razu przypomina mi Ergo Proxy, Ghost in The Shell i (troszeczkę) Blade Runnera.

Edytowane przez Mr. Blue

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.