Opublikowano 30 października 201014 l No witam ! Tydzień do imprezy, a tutaj nadal nie ma powiązanego tematu. Szykuje się największa impreza dla graczy w Polsce ! Przebije marny ON/OFF i zarządzi w tym roku. Szczecin będzie przygotowany na przyjęcie 100 000 osób. Ja z redakcją jedziemy tam i organizujemy nasze stanowisko - około 40 m2. Będzie turniej w Guitar Hero: Warriors of Rock, jakąś sportówkę od EA, a do tego być może DJ Hero 2 Szczegóły u mnie na blogu. A Wy się wybieracie ?
Opublikowano 30 października 201014 l Na pewno pojawię się wraz ze znajomymi. Żal opuścić takie wydarzenie, skoro jest na miejscu.
Opublikowano 30 października 201014 l Wiadomo co dokładnie oprócz masy turniejów będzie na SGS ? Narazie nie słyszałem żadnych informacji o tym czy pojawi się Sony, czy nawet Microsoft.
Opublikowano 30 października 201014 l Z tego co mi wiadomo MS potwierdził obecność. Więcej grzechów nie pamiętam.
Opublikowano 30 października 201014 l Autor Mam przed oczami plan zagospodarowania powierzchni i widzę, że będziemy my z gierkowych stanowisk, MS, Nintendo, EA i coś, co jest zaznaczone jako "PCF CS". Może jakieś stoisko turniejowe CS z działką People Can Fly ? Who knows... Na stronie SGS jest info od nas: LINK
Opublikowano 31 października 201014 l Wiadomo czy wpadnie Microsoft z Kinectem ? Chętnie bym zobaczył jak to działa.
Opublikowano 31 października 201014 l Autor Microsoft nie pokazuje się nigdzie bez Kinecta :potter: Proste, że będą ze sprzęcikiem Proponuję pobujać się przy Dance Central z hostessą - od razu wszystkich uwaga koncentruje się na graczu i dostaje on +100% do fejma i szacunu za odwagę
Opublikowano 31 października 201014 l Na zeszłorocznych targach PGA ściągnięto producentów zza granicy. Na tej imprezie będzie taka atrakcja? Czy będą pokazy gier, które dopiero szykują się do wejścia na rynek?
Opublikowano 31 października 201014 l Może zapowiedzą nowego Uncharteda i GTA. Blisko mam. Mógłbym wpaść, ale coś czuje że będą tam faworyzować M$
Opublikowano 31 października 201014 l Może zapowiedzą nowego Uncharteda i GTA. Blisko mam. Mógłbym wpaść, ale coś czuje że będą tam faworyzować M$ Noo i Playstation 4 ;].
Opublikowano 31 października 201014 l Nigdzie nie ma żadnych info. nt. czy pojawi się Sony z Move czy czymkolwiek. Nie posiadam konsoli MS ani Niny, a turniej Magic The Gathering mnie raczej nie interesuje
Opublikowano 31 października 201014 l To pewnie impreza częściowo pod banderą M$. Podobnie było na PGA 2008, kiedy to Xbox 360 było współorganizatorem imprezy, Sony praktycznie wtedy nie istniało na tych targach. Było raptem kilka stanowisk z PS2 i chyba tylko jedno z PS3.
Opublikowano 31 października 201014 l Autor Wszystkim poszukującym informacji w pierwszej kolejności proponuję zapoznać się z informacjami o imprezie. Następnie, możecie sprawdzić wstępny plan zagospodarowania przestrzeni w hali: LINK Strona zawiera naprawdę dużo informacji. Części nie ma w oficjalnych notkach, bo pojawiają się na bieżąco, ale warto zbadać całą stronę. Moja rozpiska jest dokładniejsza o wiele, ale nie mogę jej chyba wrzucić. Na stronie jest tez rozpiska konferencji i raczej nie zapowiada się to na jakiś szał, ale widzę pozycje, na które warto się przejść Dla zainteresowanych turniejem Guitar Hero: wrzuciłem właśnie regulamin turnieju. Ogólną notkę od PLXC z powyższym znajdziecie u nas na blogu: LINK
Opublikowano 4 listopada 201014 l Autor Jeżeli ktoś nie chce wyjść z pustymi rękoma, a wręcz przeciwnie - chce dokonać najlepszej transakcji w życiu i zamienić wydane na bilet 10 zł na konkretne gifty, to polecam nasze stoisko, które potencjalnie przyćmi to, co pokaże chociażby EA. Najnowsze info o turniejach, konkursach i nagrodach pod linkiem: LINK!
Opublikowano 4 listopada 201014 l Szykujcie się. Największy master na forumie (znaczy się ja ) postanowił wpaść na SGS w sobotę by przetestować Kinect Keymaker: Kogo wysyłacie na SGS ?
Opublikowano 4 listopada 201014 l Autor Słuchajcie, dostałem rozpiskę wystawców. PCF to nie People can Fly, tylko PC Factory :| EA będzie miało skromne stanowisko. U nas będzie magia gier ! Postaramy się dać z siebie wszytko Obok będą dwa Kinecty, nie nasze co prawda, ale fajnie tematycznie to będzie ułożone. Steryd: jak to kogo wysyłamy ? Cała warszawska ekipa redakcyjna jedzie, też będę, także Ty i inni: nie bójcie się przybić piątki !
Opublikowano 5 listopada 201014 l KFC ma swoje stoisko, nie może być źle. Również jutro będę, razem z Wredną.
Opublikowano 5 listopada 201014 l Powinienem sie pojawic kolo poludnia jakos. Keymaker odwiedze wasze stanowisko na bank
Opublikowano 6 listopada 201014 l małe to to. zagrałem sobie dwa razy w dj hero i jakąś ścigałke na fotelu z kierownicom, poobczajałem reszte i pojechałem do domu. kudłatego nie było w pobliżu gitar hiroł.
Opublikowano 6 listopada 201014 l Slabo strasznie. Jutro nawet nie ide. Dobrze ze browara chociaz sprzedaja
Opublikowano 6 listopada 201014 l no lane siki 0.4 za 5pln, zawsze coś. i kfc się rozstawiło nawet. no ale faktycznie jak już ktoś był dzisiaj to nie ma sensu drugi raz iść.