Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TERMINARZ 1 SEZONU LIGI FPE

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie wiem czy tez nie zrezygnuje. Pogubilem sie juz kto gra a kto nie, beznadziejne jest to ze przynajmniej 1/3 moich wygranych jest przez walkower i stracilem checi na rozgrywki, a wszystko dzieki uczestnikom, poza tym wczesniej sie nie patrzylo kto jest gospodarzem, tylko jak sie widzialo osobe na psn to sie pisalo wiadomosc i zaraz sie gralo, a teraz widze, ze gospodarz musi w du..pe wchodzic drugiemu, by mecz rozegrac.

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 31,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niom, dlatego proponuje zaczac od nowa. mniejszy sklad, ale sprawdzony. zero problemow. tabela przez te walkowery i tak go,wno odzwierciedla.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sensu dalej tego ciągnąc - większość wyników jakie wpisuję to walkowery i sam już nie nadążam kto gra,kto olał a kto zrezygnował bo większa część ludzi po prostu NIE GRA W OGÓLE.

Proponuję zacząć od nowa.

Opublikowano

Nie ma sensu dalej tego ciągnąc - większość wyników jakie wpisuję to walkowery i sam już nie nadążam kto gra,kto olał a kto zrezygnował bo większa część ludzi po prostu NIE GRA W OGÓLE.

Proponuję zacząć od nowa.

Ok, zacznijmy od nowa. Zbierzmy ekipę i grajmy.

Opublikowano

Proponuje zrobić lige składająca się z max. 16-18 klubów, poważnych ludzi którzy mają czas na granie i chcą grać, terminarz może by wyglądał tak, że każdy miałby do rozegrania ze 2-3 mecze w tygodniu, losowanie drużyn proponuje zrobić z pośród "Other European Teams" i bedzie ciekawie. Co Ty na to Ader? Zapomniałem dodać, że w razie wypisania sie kogoś wchodzi ktoś na jego miejsce i przejmuje jego klub razem z punktami itd. np. można było by zrobić jakby taką poczekalnie graczy, którzy nie zdążyli się zapisać, ktoś zrezygnuje i wtedy wchodzi na jego miejsce ta osoba.

Opublikowano

będę się pisał na tą ligę na 100 %.Jakby co czekam na jakieś info...<br>Gram cały czas w pesa4 (PC-ligi)) ,niedawno grę zakupiłem i schematy podobne :) <br>Miałem Fife11 ,musiałem sprzedać bo nijak mi gra nie podeszła...<br>Nie na temat trochę ,ale czekam na konkretne info...<br>

Edytowane przez ciupak32