Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Nation

Dead Nation Trophy List 37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz trudność pucharków w Dead Nation ?

• Braindead (bardzo łatwe)
    • Normal (łatwe)
    • Grim (normalne)
    • Morbid (trudne)
    • Undead (bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że jest trudniej? Ja przeszedłem grę kilka razy sam i kilka razy w coopie. Moim zdaniem w dwójkę jest łatwiej - dwie giwery, dwa razy więcej "rzucajek", a wrogów tyle samo.

jedyną trudnością jest zgranie. jesli partner jest ogarnięty to rozgrywka jest znacznie łatwiejsza.

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie trzeba, zabojstwa zombiakow sie kumuluja. w opcjach masz statsy mozesz sprawdzac ile uciukales. tak samo heady, samochody etc. co do historii babki - ta sama tylko ze z narracja damskim glosem:)

Opublikowano

Dokładnie, to + dodane w patchach ułatwienia w postaci dłużej nie znikającej amunicji, oraz nie znikających apteczek, ale o tym już kiedyś pisałem.

Opublikowano

Ja zrobiłem wszystko z ziomem, który ogarniał równie dobrze jak ja, więc problemów większych nie było raczej z niczym. Niestety wcześniej próbowałem z gorszym graczem i nie było opcji, żeby przejść ostatni checkpoint w 10ch na morbidzie. Po zrobieniu platyny grałem sam i doszedłem do wniosku, że jak się ma partnera który gra niewiele gorzej od ciebie, to i tak zrobi to kolosalną różnicę na ostatnim checkpoincie 7 i 10 chapteru. Grając samemu (czyt. grając dobrze samemu) nie ma opcji, żeby tej gry nie zrobić na morbidzie.

Edytowane przez mashter

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Czy byłby ktoś chętny na co-op na przedostatnim poziomie trudności.

Utknąłem i sam niemogę dać rady, a brakuje mi trofika do platynki.

Opublikowano
  • Autor

Dopisłem trofea z Road of Devastation.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A mi coś nie przyznało trofeum za średnią ponad 100 zombiaków na koniec rundy. Doszedłem do końca rundy z licznikiem ponad 120 a trofeum nie wpadło. A ten multifrag i punkty nad zombiakami powinny być od początku w grze.

Opublikowano

A mi coś nie przyznało trofeum za średnią ponad 100 zombiaków na koniec rundy. Doszedłem do końca rundy z licznikiem ponad 120 a trofeum nie wpadło. A ten multifrag i punkty nad zombiakami powinny być od początku w grze.

a napewno miales srednia ponad 100 fragow na minute, czy pomylilo Ci sie z Combo???, bo to dwie rone rzeczy. Musiszmiec 100 przy tym zegarku u gory ekranu

Mi dzis wpadl pucharek za Combo 150 :-)

Edytowane przez Wolomin

• 1 rok później...
Opublikowano

szukam kogoś do speedruna na braindead/martwica mózgu. zostały mi tylko trofea za coopa do platyny.

Opublikowano
  • Autor

Jak masz dwa pady możesz to zrobić sam.

Opublikowano

nie mam drugiego ds3, mogę wziąć przelotke na usb od kumpla pececiarza, zobaczę może zadziała z padem od ps2. chodzi oto żeby ginąć drugim ludkiem po każdym checkpoint ?

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie o to chodzi, po każdym checkpointcie zostawiasz jednego pada i śmigasz sam.