Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo już czym się będzie różniła wersja pudełkowa od cyfrowej, poza ceną oczywiście?

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 509,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Niestety ani razu się ten motyw nie pojawił, podobnie garbage.

Jest tylko here's to you w wersji mgs i oryg.

A z tą platyna to kogo to obchodzi

Opublikowano

Wiem o tym, dlatego właśnie napisałem o tej "malutkiej nadziei". Kurna, za czystą wersję FLAC wykartkowałbym nawet cenę pełnego albumu bez mrugnięcia okiem.

edit: odpowiedź do Bansai, byliście za szybcy i za wściekli w międzyczasie.

Edytowane przez Bzdurski

Opublikowano

A z tą platyna to kogo to obchodzi

Bez komentarza ;)

Chcialem juz zlozyc pre-order ale nie ma jeszcze w store :(

Pewnie w nastepna srode dodadza.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Mnie ciekawi czy będzie duża różnica pomiędzy ps3 a ps4 :) bo wolałbym zakupi na "czwórkę"

Opublikowano

No ja biore na PS4 z tym, ze PW bedzie na PS3 :X wtf?

Z tego co widze to jest jedna wersja cross platform, ale co z PW?

Opublikowano

PW tylko na PS3. Jeśli chodzi o wersję PS4 vs. PS3, to ta na current-gena jest znacznie ładniejsza i płynniejsza.

Opublikowano

Czy prolog w postaci Ground Zeroes będzie zawarty również w The Phantom Pain?

Opublikowano

Domniemam ze beda dwie wersje.

Dla tych co nie grali full i dla tych co grali - oby :)

Opublikowano

Ten PW HD tylko w cyfrowym pre-orderze czy jest/bedzie jakas opcja z wersja pudelkowa?

Opublikowano

Z tego co na storze wyczytalem jest to tymczasowa promocja za pre-order, wiec opcji pudelkowej raczej nie bedzie, jesli by byla, na pewno ultima czy muve o tym by wspomnialy w opisie produktu.

Opublikowano

No i Peace Walker HD poza Japonią nie wyszedł w pudełku, tylko razem z dwójką i trójką w MGS HD Collection.

Opublikowano

moze mi ktos napisac co to jest ten ground zeroes?

obiecalem sobie ze w piatke zagram na ps4, jak kupie pod koniec roku i nie wiem czy za GZ brac sie teraz jeszcze na ps3.

to jest cos jak tankowiec w dwojce?

Opublikowano

moze mi ktos napisac co to jest ten ground zeroes?

obiecalem sobie ze w piatke zagram na ps4, jak kupie pod koniec roku i nie wiem czy za GZ brac sie teraz jeszcze na ps3.

to jest cos jak tankowiec w dwojce?

tak

i tutaj również jest duże prawdopodobieństwo że zmieni się bohater w dalszym etapie.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

No i Peace Walker HD poza Japonią nie wyszedł w pudełku, tylko razem z dwójką i trójką w MGS HD Collection.

Chodzilo mi raczej o opcje pudelkowe GZ + PWHD jako kod do zassania z psn. Ale chyba nie ma na to co liczyc.

Opublikowano

zabawne jest dodawanie PW za darmo do GZ.

Rzucają ochłapem który:

- jest cyfrowy i nic ich nie kosztuje

- pewnie już każdy przeszedł

Miło ale troche jakby dostać  w salonie samohcodowym katalog 2014 plus za friko katalogi  z lat 80-2013

Opublikowano

zabawne jest dodawanie PW za darmo do GZ

Nie trolluj, bo zwykle przy takim pre-orderze dostaje się dodatkowy pistolet albo inny strój :P A tutaj uznaną grę na kilkadziesiąt godzin.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

ogladam filmiki i na kazdym na playstation4 nie pokazuje sie zadne dziury po kulach ani gdy jezdzimy samochodem z dzialkiem ani z wiezyczki z minigunem to chyaba jakas porazka jest jak oni strzelali w tego dzipa to nic ani drasniecie i nagle tylko wybuch to chyba sobie zartuja w starych grach na ps2 byly dziury po kulach

Opublikowano

niby next geny i w ogole a wieli mistrz japonczyk nie jest w stanie ogarnac zwyklych dziur ktore byly juz dawno temu w max payne na ps2

taki niby zachwyt animacja i w ogole jaki wypas a tu wsiadasz do dzipa z dzialkiem z wielkim kalibrem i w sumie to nic, wszystko na okolo drewno

Opublikowano

Od razu mi się przypomina sytuacja forumowa przed premierą Fallout'a 3. Znaczy, przypomina mi się nie do końca, bo wiem, że chodziło o jakąś błahostkę z ghulami, a jeden kolo się zarzekał, że przez to nie kupi gry. To co Żubr, brak dziur w powierzchniach = brak przeżywania zapowiedzi kolejnej, kapitalnej historii?