Jump to content

Dlaczego kupisz / kupiłeś PSVita ?

kasuro

Recommended Posts

Posted

Czekam z niecierpliwością na premierę z powodu... miłości do Sony, posiadam psp i wiem jaką moc ma w sobie , gry, media a co dopiero mówiąc o PSP2. Wydajcie Destruction Derby Mobile !!!!

• 2 weeks later...
Posted

Wierzę, że nie popełnią drugiego PSP i zobaczę masę (w cholerę) dobrych gier, które dadzą mi to czego nie dają gry na stacjonarki.

Posted

ja w to nie wierzę ale i tak pewnie kupię, jak odrobine stanieje i wybor gier bedzie wiekszy...

zobaczymy, ponoc programowanie jest prostrze wiec - moze bedzie wiecej świeżych gier.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

ja narazie nie planuje kupna ale jesli wyjdzie na to monster hunter, a pewnie wyjdzie, to bede sie poważnie zastanawiał

• 1 month later...
Posted

A ja kupię PSVite, tak samo jak każdą inną konsole, przede wszystkim dla gier, bo nie wątpię że pojawią się interesujące mnie gry również na tym sprzęciku od Sony. Ale na razie czekam aż konsola rozkręci się na dobre, bo kupowanie sprzętu dla dwóch gier (Uncharted, Dragon's Crown), gdzie jedną dostanę też na PS3, to trochę za mało jak dla mnie...

Posted

Kupie bo zdarza mi się czasami nocować w hotelach, a coś tam robić trzeba na noc, no i rzecz jasna dla "sonoskich exów".

Posted

Ponieważ będzie to dobry sprzę z dobrymi grami. Nie ma dwóch ekranów jak 3DS, jest ładny, chcę zagrać w Uncharted i LBP, bo nie mam PS3 a na iPodzie pograć się nie da w dobre tytuły

• 3 weeks later...
Posted

gry, możliwości, cena :D to będzie konsolka nowej generacji,choć może nie do końca, ale wierzę że w grach wyznaczy standardy pod względem innowacyjności !!

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Ja tam PS Vita kupie na pewno latem 2012, kiedy bedzie wreszcie mozliwoscpojscia do pracy i zarobieniaparu tysiaczkow. Pierwszym tytulem, dla ktorego kupilbym konsole bylby Rayman Origins, ale pare dni temu przeszedlem wersje na PS3. Licze jednak na istny zalew tego typu produkcji na Vita - takich ktore nie koncza sie szybka, maja wyśrubowany poziom trudnosci i ociekaja miodem. Sorry, ale Uncharted mnie nie przekonuje, w takie gry wole gracna PS3 i duzym TV.

Edited by Don_Pedro
  • Downvote 1
  • 1 month later...