Gość Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Mam pytanie, czy jest jakaś data, do której można składać zamówienie na pre-order? Tak pytam, bo sklep, w którym chciałem kupić wycofał pre-order ze swojej oferty. ........ Ok, już wiem. Na stronach dali preorder za pełną cenę, ale w sklepie udało mi się ostatnie dwie sztuki za 9.99 euro (sztuka) kupić. Edytowane 17 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Od piątku empik wysyła wersje 3G. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 gram.pl wysyla 21.02 czyli we wtorek zeby na premiere klient mial w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Chyba się skuszę, jeszcze pójdę do kumpla wcześniej przetestować: - nowy Wipeout! - "do sypialni" i na wyjazdy jak znalazł - współpraca z PS3 - internet na większym ekranie niż na telefonie (poza domem) Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Obecnie głównie jara mnie Uncharted na Vitę. Do sprzętu podchodzę z dystansem. Mam PS3, PSP, Xperie Play no i na tą chwilę Vita nie jest mi potrzebna. Na pewno się skuszę. Może z okazji świąt wielkanocnych, może dopiero na wakacje albo i jeszcze później. Musi wyjść dużo ciekawych tytułów na tą konsolę żebym zdecydował się na zakup. Obecnie parcie mam tylko na Uncharted <33. Czas też pokaże ekskluzywność tych wszystkich tytułów które obecnie są tylko na Vite. Jak wiadomo dużo exów z żydboxa czy nawet PSP przechodzi na PS3. Pewnie będzie tak i z tytułami na Vitę, no ale na to trza będzie trooooochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja kupiłem z paru powodów: - jak ją zobaczyłem to mnie urzekła swoim wyglądem - siedzę na studiach, sprzęt zostawiłem w domu i część mnie tęskniła za graniem. Niby mam telefon, na którym działa Angry Birds, ale to jak działa pozostawia wiele do życzenia, a laptop wiele gier nie udźwignie jednak. - Chciałem mieć czym się zająć w trakcie wykładów Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja kupiłem Vitę bo przy PSP spędziłem mnóstwo czasu i dla mnie to póki co najlepszy handheld pod słońcem. Liczę że z PSV będzie tak samo. Sprzęt robi dobre wrażenie i ma potencjał. Jedyna jak dla mnie bolączka jest taka że startowy lineup, mimo że całkiem konkretny, nie bardzo trafia w mój gust. Po prostu brakuje mi jakiegoś tytułu który z miejsca wyrwał by mnie z kapci. Bardzo liczyłem na Gravity Rush a tu kapa, bo premierę w EU przesunęli aż na czerwiec. Marzy mi się też jakiś Monster Hunter albo coś w ten deseń (Ragnarok Odyssey), ale na razie cisza w temacie. Summa summarum, nie mogę powiedzieć żebym był zawiedziony (bo na to zwyczajnie za wcześnie), ale gdybym PSV miał kupować jeszcze raz, wstrzymał bym się przynajmniej te 3 miechy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Dla Uncharted jak na razie, po chichu liczę na GTA kieszonkowe jak w przypadku PSP. Nie pogardziłbym też nowym Kratosem, jakoś nie spieszno mi do nowych ip. no chyba, że jakieś fajne platformóki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 kupilem bo zaczyna mnie dobijac granie na ekranach dotykowych. Poza tym sprzedalem PSP jakies 3 lata temu i mam kilka zaleglosci do nadrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odpaliłem ostatnio MHFU z PSP na Vicie. Nie polecam. Niby ma dodatkowe filtrowanie obrazu, i żywsze barwy ale mimo to, tytuły z PSP wyglądają po prostu suabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kupilem poniewaz mam taka prace ze czesto wyjezdzam na 5 dni i niema mnie w domu, a co za tym idzie? teskni mi sie do grania bo robie to juz dobre 20 lat , a drugi powod to taki ze planowalem kupic PSP ale jak zobaczylem zapowiedzi PSV to postanowilem poczekac na nowy sprzecik, no i trzeci powod, jak ja zobaczylem w Sony Center, dotknolem i pogralem w gierki ktore byly zainstalowane... bez zastanowienia udalem sie do salonu PLAY i podpisalem umowe, a ze mialem to i tak zrobic, to zamiast telefonu wziolem Vitę Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Zmieniam zdanie, kupilem zeby sie wku***ac patrzac jak japonczycy dostaja co tydzien nowe gry a europa ponad miesiac po premierze konsoli nie dostaje nic! Cytuj Odnośnik do komentarza
MorfiTM 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Osobiście sam zakup był małą komedią ale kupiłem ją z kilku powodów: 1. W końcu zarabiam na tyle by móc kupić konsolę w dniu premiery 2. Tytuły pokroju Disgaea 3, Uncharted GA czy Gravity Rush 3. Funkcje społecznościowe typu NEAR Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi