Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zajawka na siłkę

Featured Replies

Opublikowano

No to zaje.biscie miałeś/masz. Ile treningów karate w tygodniu i po ile? Siłka dostępna kiedy chcesz?

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 25 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ignoranci są fajni,dla nich każdy ćwiczący to koks,do tego on nie je białka bo nie chce wyglądać jak pudzian Żeby to było takie łatwe,to i Mariusz by nie musiał co miecha walić insuliny,teścia,hgh i

• Nie ale chyba coś dobrze robie skoro zważyłem sie dzisiaj i waga pokazała 149,8 kg A zaczynałem od 161 Takze nie jest źle .

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Wpierw wpatrywałem się w ojca , który ćwiczy od ponad 15 lat i pomyślałem że fajnie by było dobrze wyglądać i może być fajnie.Na starcie ważyłem 45 kg i miałem sporą niedowagę więc chciałem ważyć jak

Opublikowano

120zł za miesiac albo 300zl za 3 miechy. Treningi 5 razy w tygodniu, sa jeszcze soboty, ale to raczej dla tych co w zawodach startuja. Silka ma slabe godziny otwarcia, wiec teraz chodze do innej na multisporta z pracy, ale czasem wpadam w niedziele cos w worki powalic.

Opublikowano

No to zaje.biscie. 5treningow i tylko 120zl, ja place na miesiac 70zl za dwa w tygodniu i bez silki :/ skutek jest taki, ze na czesci treningow nie jestem przez prace. W starym klubie bylo wiecej h i 3razy ale master postanowil swoj biznes rozkrecic i zawiesil treningi.

Opublikowano

No to jest spoko, chodze minimum 3 razy w tygodniu, jak mam lenia albo druga zmiane w pracy, to moge nadrobic kolejnego dnia. Moj to chyba tylko z karate zyje :P jak mialem przerwe to z 3 na 5 dan awansował