Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

d-serious to to forum co wszyscy nabijają ostro posty pisząc o niczym, a o Wii U praktycznie w ogóle nie piszą(wejdź i zobacz), polecam nikogoforum i ppe.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 341,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Plotka o bundlu z Mario Kart 8 okazała się prawdziwa. Od 30.05 będzie można nabyć taki zestaw. Co ważne, gra będzie w fizycznej formie na płycie. Mam nadzieję że Ninny na stałe porzuciło beznadziejny pomysł z cyfrowymi bundlami. Cena 250 funtów.

Nowe Wiiloty, który wam się najbardziej podoba i dlaczego ten z Yoshim? :)

SO7UsnW.jpg

Opublikowano

To było w sumie do przewidzenia. Pewnie będzie znowu wzrost sprzedaży konsol Wii U o 300%, a później dalej wróci wszystko do normy. :P

Swoją drogą: fajnie się prezentuje ten bundle. :)

Opublikowano

Cos nie chca taniec te konsole, myslalem, ze bedzie jednak jakas obizka ceny, a tu nic.
Na szczescie ja kupilem swoja konsole w lutym w dobrej promocji w pewnym sklepie internetowym - wersje Premium z Nintendo Land, nowka za 199eur.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Co kupic do sesji multiplayerowych?

Remote'y i nunchaki czy pro controllery?
Zagram we wszystkie gry combem remote + nun?

Czy mozna sterowac padletem w grach z wii?

Opublikowano

Z wii u do multi to ogarnięte są 2xmario i teraz bedzie mario kart,a potem smash.
Z wii to na bank super smash,mario kart,mario party,mario strikers i new super mario bros,ale tu chyba lepiej kupić wydanie na wii u.
Sam remote wystarcza do większości gier(mariany,smashe,mario kart,party).W mk8 też sam remote styknie.

Opublikowano

Graliscie w nowego golfa?

Matko bosko czestochosko, jakie to jest WY JE BA NE!

Pod przykrywka MII i umownej grafiki kryje sie najlepsza wirtualna symulacja golfa ever.

Nie tylko zaimplementowano obsluge motion plus, ale w GENIALNY sposob wykorzystano padleta!

wiisportgolf530.jpg

To zmienia WSZYSTKO, wreszcie granie w golfa za pomoca kontrolera ruchowego przestalo byc tylko wesolym machaniem, trzeba sie naprawde postarac, pomyslec, podkrecic, zrobic idealny zamach z uzyciem odpowiedniej sily do danej odleglosci/nawierzchni z ktorej chcemy wybic pilke.

Na poczatku jest ciezko, ale jak sie troche ogarnie - piekna sprawa. Zwlaszcza na lokalnym i sieciowym multi!

Miazdzyciel.

Polecam

Dave Czezky

Opublikowano

W modelu basic da się jakoś rozszerzyć pamięć urządzeniami zewnętrznymi np. instalacja gier na pendrive ?

Opublikowano

W modelu basic da się jakoś rozszerzyć pamięć urządzeniami zewnętrznymi np. instalacja gier na pendrive ?

Bodajże tak.

Opublikowano

xTtoObi.jpg

Opublikowano

Na 100% tak. Wkładasz, formatujesz i pamięci w hoy.

Opublikowano

xTtoObi.jpg

To coś potwierdzone? omg

edit: ok, widzę że nie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Napisałem tego posta w CW ale to przecież bez sensu ... :P

Naszła mnie dzisiaj myśl czy przypadkiem ( o ile to w ogóle możliwe ) Nintendo w ramach ratowania sytuacji WiiU mogło by wypuścić ( podobnie jak w przypadku 3DS -> 2DS) tańszą budżetową wersję konsoli pozbawionej tabletopada z samym klasycznym padem do gry. 

Opublikowano

W sumie mogliby spróbować, bo poza krótkimi zwyżkami sprzedaży po premierach MK8/Smash Bros./Zeldy raczej nie ma co liczyć na cuda, a do 2016 roku (przynajmniej) muszą jakoś dociągnąć.

Opublikowano

ale padlet jest zayebisty w kosmos.

Opublikowano

a to WiiU nie jest slim samo w sobie ? :P  Podobno NN  na E3 pokaże nowy sprzęt, chvjki muszą coś wymyślić. 

Odstrzelili tę plotę, ale kto tam wie.

Opublikowano

No właśnie ja bym na to oświadczenie patrzył z przymrużeniem oka. Po tym jak Nikkei poinformowało o zamiarze wydania 3DS-a XL Nintendo też zarzekało się, że nic z tych rzeczy, a jakiś czas później okazało się, że konsola jednak istnieje.

Opublikowano

jasne, że tak.  Skoro sprzedaż WiiU to padlina, to  co im zależy wydać zestaw z bez padleta z opcją ewentualnego kupna osobno. Możliwe, że M$ wypuści  xbox one bez kinekta w cenie Ps4 a wtedy Nintendo może być w jeszcze większej (pipi)e w sezonie jesień - zima 2014. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

A czy sprzedaz Ferrarri to padlina w stosunku do VW Golfa, czy tez moze elitarny samochod dla wybranych?

Think about it.

Opublikowano

A czy sprzedaz Ferrarri to padlina w stosunku do VW Golfa, czy tez moze elitarny samochod dla wybranych?

Think about it.

bardziej trafnym porównaniem była by Nokia do Samsunga.  Z dvpy post panie Czezky

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Bessensu.