Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jesli ktos jeszcze nie mial okazji sprawdzic to polecam wam gre NES Remix z e-Shopu.
To komplilacja wyzwan ze znanych starszych gierek takich jak Super Mario Bros. Ballon Fight, Zelda czy Ice Climber.

Gra kosztuje 9.99eur. Wiecej mozecie o niej przeczytac na PPE, sa tez screeny:
http://www.ppe.pl/encyklopedia-6384-nes_remix.html

Pelen oldchool, 8-bitowa grafika i muzyczka - mnie wciagnelo na calego ! Niedawno pojawila sie druga czesc, ale ja jeszcze zagrywam sie w jedynke, zreszta mam nadzieje, ze u nas tak jak w Japonii gra pojawi sie w zestawie z jedynka na plycie.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 341,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Zamiast czytać ppe, polecam dowiedzieć się więcej o grze z tego video:

Opublikowano

Nie kazdy chce odrazu wiedziec jakie tam sa dokladnie levele.

Jesli ktos sie zastanawia to polecam, oplaca sie nawet za te 9,99eur. bo zabawy jest co nie miara !

Opublikowano

Kilka ciekawszych informacji z wczorajszego spotkania z inwestorami:

-do końca roku zostanie wydana aplikacja na komórki Mario Kart TV, w której będziemy mogli oglądać zapisane powtórki z wyścigów, rankingi itd.

-na e3 zostanie zaprezentowana odpowiedź Nintendo na figurki w stylu Skylanders/Disney Infinity. Na czym dokładnie ma to polegać, czy ma to być gra jeszcze nie wiadomo, ale dowiedzieliśmy się, że jest to w produkcji już od jakiegoś czasu. Pokazano tylko takie obrazki:

33.jpg

34l.jpg

35l.jpg

24.jpg

38.jpg

-Nintendo ogłosiło, że nie tracą już pieniędzy na sprzedaży WiiU

-W tym roku fiskalnym Nintendo chce zwiększyć zyski, w 2016 jeszcze bardziej ale nie jakoś znacznie, natomiast w 2017 roku planują "trzecią kolumnę". Ostatni raz gdy użyli tego terminu, chodziło im o DS'a, który miał towrzyszyć GCN i GBA

-Kolejne konsole są już w planach. Na pytanie kiedy wyjdą, Iwata odpowiedział, że nie myślą o wypuszczeniu nowej konsoli, dopóki posiadacze current-genowych platform nie będą w pełni zadowoleni

-Nintendo planuje "coś" dla krajów rozwijających się, co miałoby skutkować zwiększeniem masowego rynku dla Nintendo

-30-60$ za grę w tych krajach jest nie do przełknięcia, są plany nad rozwiązaniem tego problemu

Czyli możemy zgadywać, że nowa platforma wyjdzie w 2017 roku. Interesujące jest to, że Niny nie traci już rzekomo hajsu na WiiU. Miejsce na obniżkę cen? E3 powinno być ciekawe.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tak, X i Bayo2 w europie w 2014.

Opublikowano

Guwno, nie wierze w takie ploty. Żadnego info od roku a gra ma wyjsc za kilka miesiecy? I gdzie moj Dragon Quest 7 do (pipi)a.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Guwno, nie wierze w takie ploty. Żadnego info od roku a gra ma wyjsc za kilka miesiecy? I gdzie moj Dragon Quest 7 do (pipi)a.

Mówimy o Nintendo.

Opublikowano

Człowieku, kur.wa, jakie ploty xD. To są informacje z wczorajszego "Nintendo Fiscal Meeting", na którym był prezes Nintendo.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tak, X i Bayo2 w europie w 2014.

o fuck, a bylem pewny ze ps4 zagosci w swieta u mnie w chacie a teraz znowu mam dylemat - pozostaje czekac na te cholerne e3 :D

Opublikowano

Jesli to sie potwierdzi to tez olewam ps4 ktore chcialem wziac dla tlou i the order.

WiiU gniecie konkurencje exami, plus sporo do nadrobienia.

Opublikowano

e3 duzo wyjasni, poza tym mnie kusi ten cholerny wiedzmin3 i mgs5, a i pewnie nowe uncharted zrobi swoje ehhh

Opublikowano

e3 duzo wyjasni, poza tym mnie kusi ten cholerny wiedzmin3 i mgs5, a i pewnie nowe uncharted zrobi swoje ehhh

I tak się skończy na tym, że wpierw kupisz PS4, nie okłamujmy się ;P

Opublikowano

E, to może oznaczać, że wyjdzie do marca 2015...

Tabelka, o której mówimy jest nazwana:

3.2014~

Czyli owszem, lista może wychodzić nawet po za 3.2015, ale może dlatego niektóre tytuły na tej liście (FExSMT) zamiast daty mają TBA. Mimo wszystko liczę na X w 2014 roku, tak jak widnieje to na tej liście.

Opublikowano

I tak się skończy na tym, że wpierw kupisz PS4, nie okłamujmy się ;P

raczej pewnie tak, pewnie z uwagi na ps plus

Opublikowano

A co w tym plusie fajnego? xD

Opublikowano

A co w tym plusie fajnego? xD

Trzeba za niego płacić żeby mieć dostęp do online. Dzięki temu czujesz się jak w elicie. A nie co ten darmowy, brudny online na Wii U.

Opublikowano

szzzzzzzzzzzzzzz to nie ten dział dzieciaki console wars gdzie indziej:)  

Mnie strasznie kusi wii u i chcę sobie sprawić na dniach problem tylko z wyborem sklepu. Doradźcie coś tzn jaki sklep w polsce z gwarancją polecacie :) Proszę  sklepy przez was już sprawdzone a nie randomy z google :D

Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem z Ultimy. Nie mają najtaniej, ale chyba najpewniej. Konsole sprowadzają prosto od naszego rodzimego dystrybutora, także wesprzesz Nintendo w naszym kraju.