Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jak to jest z tym Nintendo Network Premium?

Myślałem że jak coś kupie to dostaje 20zł za to że mam konsole premium i to jest jednorazowe.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 342,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Nie, punkty Premium zbiera sie za wydana w e-shopie kase - za nazbieranych 500 punktow dostajesz kupon znizkowy.

Przelicznik jest na stronie, ale sprawdzilem i dziala to troche inaczej - u mnie za wydane 50€ dostalem 500 punktow, ktore moglem wydac na kupon

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Za każde wydane w eshopie 50€ dostaje się 5€ na kolejne tytuły. Liczą sie one do kolejnych 50€ :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w lutym wychodzi jakaś sensowna gra na Wii U? Końcówka tego roku jest świetna i w styczniu wpadnie jeszcze Toad ale brakuje konkretnych zapowiedzi na kolejne miesiące. W sumie luty to gorący okres u konkurencji więc można odpuścić ale w marcu chciałbym w jakiegoś Yoshiego lub Splatoona pyknąć :)

Opublikowano

Poczekaj na jakieś obsuwy ;-)

Edytowane przez Jarek64

Opublikowano

Tutaj jakby ktoś miał wątpliwości, że nie da się kupić gier na WiiU w Polsce bez problemów :-) 

37733542764272165437.jpg

+ każda inna na zamówienie 

Opublikowano

Myślę, że mamy ceny do przeżycia :)

Opublikowano

To się dobrze sprzedaje ;) 3D World i MarioKart 8 sprzedaja sie naprawde fajnie, więc akurat teraz tego nie ma, ale ściągnięcie to kwestia 2-3 dni :) 

Opublikowano

Tutaj jakby ktoś miał wątpliwości, że nie da się kupić gier na WiiU w Polsce bez problemów :-) 

37733542764272165437.jpg

+ każda inna na zamówienie 

fajna kupka ^^

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Dobrze widzę? Nie każda fugurka będzie kompatybilna z każdą grą, która ich używa :P?

Opublikowano

No to jest dość logiczne, że w danej grze będą działać Amiibo postaci z tych gier :) Jakbyś widział Donkey Konga w hyrule warriors? 

Opublikowano

Wydawało mi się, że to po prostu uniwersalny nośnik profilu/postaci itp., ale w takim razie to jeszcze większy wyciągacz kasy niż uprzednio myślałem.

Opublikowano

Gdzie sa najtańsze te figurki? Chyba mam dalna ale plan jest taki żeby miec wszystkie

ale wiesz o tym ze one nie sa tak dobrej jakosci jak reklamowali na poczatku?

B0e4tNdCYAAf8Ef.jpg

B034gq9IIAEGdDb.png

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

No właśnie strasznie zrąbali, że jakościową są dużo gorsze :/ Nie o takie amiibo walczyłem

Opublikowano

Link na dole przede wszystkim ma badziewny "przezroczysto-zloty" slup na ktorym niby sie podpiera, dodatkowo, on tak naprawde stoi na tej podstawce. Widac rowniez ze jest jednak gorzej wykonany. Link na gorze jest jakis smuklejszy, bogatszy w detale, ma ladnie wygladajacy precik oraz wisi w powietrzu. najbardziej widać różnice przy Peach, reszta jest całkiem ok wykonana

Opublikowano

Dobra by więcej nie zadawać pytania z dupy może ktoś zarzucić listę gierek nie obsługiwanych przez Pro Controller ?