Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 341,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Miałem przerwę od WiiU i tak mi się chce teraz trochę gejozy od Niny, że aż strach. Pro Controller + Smash we wtorek, ehhh, na dżiforsie nie mam takich bajerów.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Stwierdziłem, że nie chce mi się kombinować i zamówiłem przed chwilą Pro Controllera w Ultimie. 192 zł z przesyłką. Bayonetta będzie ogrywana tak jak Bóg przykazał.

Opublikowano

Stwierdziłem, że nie chce mi się kombinować i zamówiłem przed chwilą Pro Controllera w Ultimie. 192 zł z przesyłką. Bayonetta będzie ogrywana tak jak Bóg przykazał.

Byś do świąt nie dostał ;) Dobrze zrobiłeś.

I pamiętaj bateria w nim trzyma faktycznie tyle ile pisza. Nie ładuje się go wcale ;0

Opublikowano

Ten pad do GC to jakies mistrzostwo swiata male O_O

Przeszedlem Bayonette 2 na zloto pogralem z 20h w MK8 Pobawilem sie w Super Smash Bros Pogralem z 8h w Zelde musialem podpiac do ladowarki pierwszy raz od 3 tygodni... Sony (pipi) 

Opublikowano

Ten pad do GC to jakies mistrzostwo swiata male O_O

Przeszedlem Bayonette 2 na zloto pogralem z 20h w MK8 Pobawilem sie w Super Smash Bros Pogralem z 8h w Zelde musialem podpiac do ladowarki pierwszy raz od 3 tygodni... Sony (pipi) 

Przecieżpad do GC nie jest na akumulator ;) miałeś na myśli pro pada? też muszę kupić :/ strasznie aktualnie lamię w Smasha na padlecie, aż mi wstyd za siebie 

Opublikowano

Padlet po prostu jest troche niewygodny do smasha ;) najlepiej by mi było kupić przejściówkę do padów GCN, no ale... :) Może jeszcze przywyknę. Blantman, kiedy gramy? :D

Opublikowano

heh ostatnio miałem baaardzo mało czasu na granie a jak już miałem minutkę to dragon age kończyłem. Dziś może wpadnę wieczorem ale to zależy od mojej narzeczonej.  Czasem chce filmy oglądać: D W tygodniu postaram się wieczorem wpadać.

Opublikowano

A ja jutro rzucę się na kuriera jak szczerbaty na suchary. UPS przywozi mi Wii U, wcześniej nabyłem sobie odpowiednie akcesoria jak i Zombi U i będę happy oj będę (jeszcze niech tylko w tygodniu przyjdzie jak należy czarny Pro Controller - białego w Ultimie nie mieli...). Przez to wszystko dłuży mi się dzisiaj czas ale Deadly Premonition DC umili mi czas :-]

Btw. jednak pudełka od Wii U są takie GaCkowe że głowa mała, piękne czasy od razu mi się kojarzą :D 

Opublikowano

Ja w pospiechu kupilem za stowke mario kart 8, gra niby po angielsku, ale okladka niemiecki i mysle czy warto, ale chyba jednak kupie bo za 3xa musialbym wybulic 60% wiecej :/

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz chciał takiej mieszanki językowej to ja z chęcią za tą cenę ją od Ciebie przygarne ;-]

Opublikowano

Witam.

Dawno na to forum nie zaglądałem, i jak widać trochę się pozmieniało tutaj.

W związku z faktem, że właśnie akurat na Święta nabyłem Wii U (które jest w drodze - mam nadzieje, że na czas dojdzie:P), mam pytanko do osób posiadających już tą zacną konsolkę. A mianowicie, jakiej długości jest dodawany do Wii U kabel HDMI? Pytam o taką błahostkę, bo nie wiem czy mi starczy, i nie będę zmuszony zakupić dłuższego...

Opublikowano

Krótki jest, dokładnie 150cm.

Opublikowano

Wie ktoś czy ten nowy pad GC działa z gamecubem? Dopiero teraz zauważyłem że ma dwa triggery, ciekaw jestem czy on jest kompatybilny z czymkolwiek czy to tylko zabawka do smasha?

A propos smasha - są gdzies jeszcze adaptery do kupienia w normalnych cenach?

Opublikowano

Też mnie ten pad ciekawi czy on działa z Gackiem. A co do adapterów to czytałem gdzieś że Nintendo zakończyło produkcję. Czyli znowu szykuje się unikatowe akcesorium. Lepiej brać od razu kilka sztuk :)

Opublikowano

Ale amiibo zostalo potwierdzone niestety, czesc figurek juz nigdy nie zostanie doprodukowana wiec kupowac póki sa. Nigdy ma nie zabraknac Linka, Mario i innych "sławnych". Mniej slawne postacie dostaly tylko 1st run produkcji.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Widzialem ostatnio te Amiibo i wcale nie sa tak super wykonane, figurki z Disney Infinity 2.0 sa znacznie lepsze.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Czyli w jakie należy inwestować i pozostawiać w wersji MINT? :D

Opublikowano

Wiecie ile osob trzyba te figurki w opakowaniu zeby za kilka/kilkanascie lat na nich zarobic ?

- za duzo zebyscie i wy mogli na nich zarobic. :D