Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Wii + duzy LCD + RGB. Rozmazane, ledwo moglem przeczytac New Game a co tu o graniu mowic.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 343,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

:D

Wii + LED + component oryg. by Nintendo = SMG :mog:  :mog: :mog:

...po dzień dzisiejszy :banderas:

Opublikowano

No teraz mam juz componenta, ale rownie dobrze moge sprobowac na Wii U to odpalic, pewnie bedzie piekne. Pamietam intro z SMG mnie rozwalilo, super bylo zrobione. Sterowanie mnie martwi bo nie przepadam za willotem...dlatego tez nie zagralem jeszcze w the last story. No ale zobaczymy.

Opublikowano

Last Story podobno nie mozna, googlowalem, pytalem gdzie sie da. Dlatego odpuscilem.

edit: faktycznie mozna, ale mnie oszukano :(

W ogole widze ze gra trzyma cene i to niezle...szkoda chcialem kupic i nie odpakowaywac mojej limitki.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No i odpowiadając na wcześniejsze posty można zreasumować co jest grane. Mianowicie dla ludzi, którzy chcą czerpać z gier pełną parą mając maszynkę innej firmy warto zaopatrzeć się w wiiu i równiez odpływać w exach ale dla większości posiadanie jednego sprzętu czy to ps czy ms czy wiiu to mało, dla większości, bo po co się odcinać? Taka sama analogia była w zeszłej generacji ( do tej pory mam wii i ps3, gdzie wii miałem pierwsze). Szlag by mnie trafił jakby serię choćby na ps3 mnie omineły, wyszło tyle fajnych gier, że po latach stwierdzam, że wii bylo uzupełnieniem. Sorry z samym wii aż do wiiu bym nie czuł się zaspokojony jako gracz i wiele osób podziela to zdanie ( bez klapek na oczach).

Teraz czuję to samo, nie żyć z jedną konsolą bo traci się dużo, za dużo. Dlatego ciągnie mnie do wiiu i wiem, że nie poczuję zawodu, do tej pory głód był tamowany poprzez 3dsa ale to jest po prostu za mało.

Opublikowano

U mnie podczas gry w bayo masakra tak samo w zombie u

Opublikowano

Ja Wii miałem podłączone componentem do plazmy Panasa 37 cali, a Mario Galxy 1 i 2 był piękny oraz zjawiskowy. Top 5 grafy VII generacji.

Opublikowano

Kolekcja moich zaległych gier z wii rośnie właśnie na allegro kupiłem Super MArio Galaxy 1 i 2 oraz Meteorid M :D Kiedy ja to wszystko ogram :D

Opublikowano

Na emeryturze, jak wiekszosc z nas. Bedziemy sie umawiali na partyjki online dla starych dziadów w klasyczne gierki, kiedy to nowa generacja mlodziezy bedzie pogrywala w Assassins Creed The Ultimate Comeback of The Ultimate Killer Collector's Limited Super DLC Edition.

Opublikowano

Ogląda ktoś directa? Super Mario Galaxy 2 ma być dzisiaj w e-shopie za 10 ojro! :D Plus gry z wii, które wykorzystują classic contr. będzie można grać na gamepadzie. 

Opublikowano

Wreszcie będzie można ściągać gry z Wii poprzez eShop. Dzisiaj będzie dostępne Galaxy 2, za tydzień Punch Out a 29 stycznia... Metroid Prime Trilogy.

Pora sprzedać Trylogię xD

Opublikowano

Wiadomo za ile będzie Metroid Trilogy?

Opublikowano

Wiadomo za ile będzie Metroid Trilogy?

na premierze 10 euro

Opublikowano

10 euro, o ku,rwa xddd

Opublikowano

No to będzie trzeba kupić:D Posiadacze pudełkowych wersji posmutnieli :P

Opublikowano

NIe wiem czy dobrze uslyszalem bo ogladalem w robocie i troche otoczenie mi przeszkadzalo wiec pytanie: czy te gierki z Wii wypuszczone na eShop, ktore wykorzystywaly Classic Controller, beda obecnie kompatybilne z Controllerem Pro (bo zakladam ze jak cos bylo tylko na Wiilota to pewnie tak zostanie)??

Opublikowano

Galaxy 2 się zassysa:)

Czekam na 29 i na meteroida :)

Jedyny minus to kiedy ta to wszystko gram?

Biedny TOAD chyba do wakacji będzie musiał poczekać;p

Opublikowano

NIe wiem czy dobrze uslyszalem bo ogladalem w robocie i troche otoczenie mi przeszkadzalo wiec pytanie: czy te gierki z Wii wypuszczone na eShop, ktore wykorzystywaly Classic Controller, beda obecnie kompatybilne z Controllerem Pro (bo zakladam ze jak cos bylo tylko na Wiilota to pewnie tak zostanie)??

Jest dokładnie tak ja piszesz.

Jeżeli wydadzą Xenoblade, to można by grać w niego na ekranie padleta. Aż mi mokro się zrobiło.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jeżeli wydadzą Xenoblade, to można by grać w niego na ekranie padleta. Aż mi mokro się zrobiło.

Przecież już możesz ;) gry na Wii na płytach możesz normalnie ogrywać na padlecie. w sensie, że obraz jest - grać nadal trzeba kontrolerami Wii