S_600 251 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Przede wszystkim wydaję się że to po prostu koniec mody i hypu na Wii. Casuale się najzwyczajnie w świecie znudzili i poszli grać na telefonach (które też juz się znudziły), a core'owi fani ? Fani kupili Wii U, jest ich całe 12 mln Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie ma gier nie ma sprzedaży. Co miało przekonać graczy do WiiU? Nowy Marian? Nie ma, jest lekko ulepszona wersja z handhelda i nta wersja NSMB nie różniąca się niczym od pozostałych. Nowa Zelda? Też nie ma. Są wersje hd starych. Metroid? Nawet płakać mi się nie chce. Jedyną grą, którą mógłbym postawić obok gier AAA konkurencji to Mario Kart. Dla entuzjastów Bayonetta. Wsio. W poprzedniej generacji Galaktyczne Mariany, Zeldy, Metroid, czy inne gierki mogły spokojnie konkurować o mój czas z Mass Effectem, Unchartedem i Gearsami. Mario3DWorld, ograna milion razy Zelda WW HD, czy gorszy o trzy długości od Raymanów DKCR nie mają szans z Wiedźminem, Diablo, Tomb Raiderem. Kogo więc dziwi sprzedaż? Żeby mi nikt nie zarzucił, że nie wiem o czym piszę, oto lista moich gier na WiiU: Mario3DWorld, Zelda WW, DKCR2, Bayonetta2, Captain Toad, Rayman Legends, Smash, Mario Kart 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Nic nie miało być wczoraj. Czekamy na Directa. PS. Tą grą jest Paper Mario. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 PPE, najgorszy serwis o grach w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 PPE, najgorszy serwis o grach w Polsce. Ale forum mają gites ^_^ Już się nie podlizuj Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak to jest z tymi zakupami z eshopu? Moge normalnie karta zaplacic kwote 20zl za gre czy mi od razu naliczy jakies nintendowskie minimum (sony ma w zwyczaju umozliwiac zakupy dopiero od kwoty 20zl). Chce kupic Megaman'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jak masz zero na koncie a dajesz zapłać to masz opcję dopłacenia kartą. Natomiast czy jest limit to nie wiem bo najtańsze gry jakie kupowałem to za 28 zł - przy tej kwocie na pewno nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Radnyns 60 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie ma minimum, płacisz kartą tyle i gra jest warta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Senkju. "Ide na zakupy". Swoja droga konsola bawie sie jak glupi juz pare godzin i jestem zachwycony. Kazdy handheld siedzial u mnie w domu. Nigy nie gralem w podrozy, czy na swiezym powietrzu. Teraz mam stacjonarke i handhelda do ogrywania klasykow w jednym. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez decoyed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 no szkoda tylko ze odejdziesz na 4 metry i juz nie laczy Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No zasięg jest dość kiepski, ja z chęcią bym zobaczył nowa wersje padleta na NX tylko żeby była opcja wyłączenia go podczas gry, ekran hd oraz lepszy zasięg Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No to mnie zmartwiliscie. Gralem w tym samym pomieszczeniu co konsola. Mam nadzieje, ze mi do sypialni "sygnal" dojdzie. Sprawdze pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 bez problemu gram na tronie za 2 gruby ścianami oddalony conajmniej 10m od konsoli, także tego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Za to mnie już nie łączy przez jedną grubą ścianę w odległości 2m od konsoli Próbowałem na dwóch padletach. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 U mnie są problemy tak z 4m przez cienką ścianę.. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 U mnie na tronie brakuje doslownie paru centow zeby był sygnał. Niekomfortowe s...granie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 U mnie różnie - 6m i czasem idzie normalnie grac, a czasem skończę sr.ac i nawet metra nie przejde w xcx. Trochę dali du.py z tym ficzerem bo mogła być mega petarda, a jest używane do zabawy maksymalnie w tym samym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Krwa... Nawet z salonu wyjsc nie moge z padletem. Pede musial zadowolic sie ogrywaniem klasykow na sofie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 U mnie również nie działa z 3 metrów przez cienką ścianę. A wielka szkoda. Pograłbym w sypialni przed snem w takiego Super Metroida, jak mam grać w salonie to już wolę na tv w coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 To ja nie wiem co Wy macie z tym padletem może przesadziłem z tymi 10 metrami, no ale tak jak mówię, za dwiema ścianami nadal ładnie łapie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Oststnio sprawdzałem to łapie mi w sypialni, która jest oddzielona pokojem od salonu, na godzinę gry raz mi przerwało na pare sekund Moze tez chodzi o zakłócenia przez inne urządzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja nawet nie moge odejsc 3-4m od konsoli. Ledwo wychodze z salonu, nie mowie juz nawet o dojsciu do sypialni czy wc. W zamku nie mieszkam. Widocznie Wii U bylo robione pod male Japonskie mieszkania i kawalerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tu chodzi również o ściany i jakie one są. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mozliwe. Cale szczescie i tak jestem zadowolony z mozliwosci grania na padlecie. Ogrywam wlasnie pierwszego Megamana i na malym ekranie prezentuje sie wybornie. Pierwszy boss za mna. Licze na to, ze Nintendo znacznie rozbuduje baze klasykow dostepnych na VC. Nie ukrywam, ze VC na malym ekranie to jeden z wiekszych powodow dla ktorych wzialem Wii U. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 a jak to HDMI? faktycznie trup? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi