Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jest wyciek! Please keep secret :)

1RR00Rr.jpg

Śmiechłem przy skasowanym Metroidzie

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 342,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Bullshitowy ten wyciek skoro nie ma nawet Monster Hunter Generations który został opisany w Europie. 

CckHmEfWAAECN2P.jpg

To jest rzekomy wyciek pod Europejski ND

Opublikowano

Ale z tymi fejkowymi przeciekami idzcie sobie gdzieś indziej taknie, ok? :gayos:

Ale jakby Big N zrobiło emulację SNESa tylko na n3DSa to była kpina (i tak wolę do tego Wii U no ale...)

MH Generations x Fire emblem? Woot :dynia:

EDIT

A, dobra, niewazne.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Oh Rayos taki stary a taki głupi :reggie: . To oczywiste że te listy to częściowo ściema ale na razie najbardziej wiarygodny jest Monster Hunter Generations, A MHG x FE nie musi oznaczać nawet kolaboracji co zwyczajnie bundle z grami (co również nawet Wii U ma np. MK8 x Splatoon). Swoją drogą lista jest nad wyraz prawdopodobna bo nie ma tutaj nic takiego co by nie mogło wyjść do lata tego roku ale o wszystkim dowiemy się na ND. No chyba że Rayos ma już takie chody w Conquest że wie o wszystkim szybciej niż inni. Co nie Rayos?  :gayos:

Opublikowano

Oh Rayos taki stary a taki głupi :reggie: . To oczywiste że te listy to częściowo ściema ale na razie najbardziej wiarygodny jest Monster Hunter Generations, A MHG x FE nie musi oznaczać nawet kolaboracji co zwyczajnie bundle z grami (co również nawet Wii U ma np. MK8 x Splatoon). Swoją drogą lista jest nad wyraz prawdopodobna bo nie ma tutaj nic takiego co by nie mogło wyjść do lata tego roku ale o wszystkim dowiemy się na ND. No chyba że Rayos ma już takie chody w Conquest że wie o wszystkim szybciej niż inni. Co nie Rayos?  :gayos:

Nic nie mogę powiedzieć.  Bardziej wiarygodnym od MHG bylby MH X IMO. Jasne, że lista wiarygodna, ale nie o to mi chodzi ;) 

Opublikowano

Tak, firma na za(pipi)ejewie zna plany Nintendo xd

Opublikowano

no beka, ze tak w ogole mozna myslec xd 

Ciekawi mnei ten Paper Mario, oby faktycznie się pojawił i wrócili do korzeni serii 

Opublikowano

Beka z was że w ogóle to łykneliście  :facepalmz: (zwłaszcza iż Rayos nie załapał czym może być MHG i FE). Swoją drogą największą bekę będę miał jeżeli rzeczywiście Monster Hunter G (który rzekomo jest Monster Hunter X w Japonii) wyjdzie tylko lub znacznie szybciej w Europie. A co do SNES'owych gier to ja wolałbym gry z GBA na New 3DS'a bo na Gamepadzie prezentują się one koszmarnie (nie mówiąc o normalnym TV). Zresztą iście geniusz to gry z DS'a na Wii U, mistrzostwo chyba największej głupoty ale co tam ważne aby teraz wszystko wciskać do Wii U zamiast logicznie się zastanowić gdzie to ma największy sens..... 

Opublikowano

Swoją drogą największą bekę będę miał jeżeli rzeczywiście Monster Hunter G (który rzekomo jest Monster Hunter X w Japonii) wyjdzie tylko lub znacznie szybciej w Europie. 

Jeśli ten Generation to faktycznie europejski X to byłoby CU DO WNIE bo ciągle czekam na info, kiedy (jeśli w ogóle) wyjdzie u nas Cross :obama:

Opublikowano

Direct będzie trwał 40 minut  :ohboy:  :ohboy:  :ohboy:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ojezus, to już za 15 minut!

Opublikowano

W łóżeczku, laptop na brzuszku, czekam. Oby było warto bo chciałem wcześniej iść spać.

Opublikowano

Ja oglądałem na nintendo.co.uk, ale obraz był zdesynchronizowany z dźwiękiem i się przełączyłem na twitcha

Opublikowano

Czy to tylko Ja, czy Wy też zatęskniliście za nowym Rogue Squadron oglądając ten gameplay ze Starfoxa? 

Opublikowano

starfox guard powinien być za darmo osobno :gayos:

Oczywiście, że powinien, no ale to jest Nintendo...
Opublikowano

O moja boziu! Będzie można zagrać księżniczką Peach w konkursie gimnastyki artystycznej w Mario & Sonic Olympic Games

Day one  :reggie:

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

OMG, trzeba będzie ponownie odpalić Mario Maker :) Jaram się opcją chowania monetek do kluczy :)

Czerwiec - nadchodzę! :) Japoński VA w SMTFE :)