Jump to content

Sniper: Ghost Warrior

Nemesis

Recommended Posts

Posted (edited)

Przejrzałem sobie z ciekawości wszystkie strony tego forum i ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem wątku poświęconego grze od City Interactive. W zeszłym tygodniu Sniper GW ukazał się na PS3 oferując dodatkowe misje i bronie. Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym tytułem? Wprawdzie średnia ocen nie stawiają tej produkcji w najlepszym świetle lecz bardzo dobre wyniki sprzedaży oraz całkiem pochlebne opinie ze strony graczy sugerują, że w przyszłości warto się zainteresować Snajperem. Tym bardziej, że w produkcji jest już sequel przewidziany na koniec tego roku.

sniper-ghost-warrior-ps3_17766.jpg

Edited by NEMESIS US
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

No właśnie, pytanie do osób, które grały w wersję na PS3. Gdzieś czytałem, że w wersji z PC/X'a skradanie nie zawsze miało sens, zdarzały się kwiatki, że wrogowie widzieli gracza ze stu kilometrów*. Jak dla mnie, takie coś od razu skreśla ten tytuł. Poprawili coś, czy tylko konwersja na szybko?

Niestety nie grałem w Sniper Elite, a wspominając snajperski pojedynek w MGS3 (magiczne 1,5h :wub: ) nabieram dużej ochoty na tego typu rozgrywkę.

* ok, troszkę przesadziłem ;)

Edited by triboy17@o2.pl
  • 9 months later...
Posted

I jak , gral ktos? Podjaralem sie tym tytulem bo mam ochote na bycie takim snajperem, a nic podobnego co byloby warte uwagi nie widze oprocz tej gierki. Zastanawiam sie czy kupic, wprawdzie licytuje juz na allegro ale zawsze mozna zrezygnowac, jednak jestem wystarczajaco napalony na ta giere zeby kupic. Gral ktos? Warta zobaczenia?

Posted

Ja grałem, przeszedłem i w sumie nie żałuję;]

Można się wczuć- klimat jest w miarę okej, kamerka slo-mo fajna- za każdym razem sprawia radochę, grafika- teraz słabo/średnia, tak na 5-6.