May 15, 201114 yr MotorStorm: Apocalypse 036831 PLATYNA The Big One Grubo Zdobądź wszystkie trofea w grze. ZŁOTE 'We're the best... it's that simple.' "Jesteśmy najlepsi - nic dodać, nic ująć" Przetrwaj festiwal jak Tyler. 'You're greased.' "Jesteś uwalony" Zakończ festiwal jako Big Dog. Jackpot Jakcpot Osiągnij 40. rangę w grze wieloosobowej. SREBRNE Found 'em All! Mam wszystkie! Zbierz 150 ukrytych kart MotorStorm. 'Want a Magic Nut Bar?' "Chcesz batonik Magika?" Ukończ "Ugotowany" jako Mash. 'And Mash wins!' "I Mash wygrywa!" Przetrwaj festiwal jako Mash. 'I guess you love trouble...' "Zakładam, że lubisz kłopoty..." Ukończ "Gry wojenne" jako Tyler. 'Any questions?' "Jakieś pytania?" Ukończ "Morską bryzę" jako Big Dog. Nail'd it Dopiął swego Przejdź 25 zawodów specjalnych. Double or Quits? Podwajasz czy kończysz ? Wygraj zakład w trakcie Gorącej serii na poziomie x2. Croupier Krupier Osiągnij 30. rangę w grze wieloosobowej. BRĄZOWE Motion Master Mistrzowski ruch Ukończ wyścig, korzystając z funkcji czujnika ruchu. Air Assault Atak z powietrza Zrzuć rywala z motocykla lub quada, kiedy obaj jesteście w powietrzu. Hot Air Gorące powietrze Schłodź się w locie i całkowicie wystudź dopalacz z poziomu krytycznego w takcie jednego skoku. I Made it Myself Robię to sam Spersonalizuj swój pojazd, wykorzystując dostępne opcje. Energy Efficient Sprawne zarządzanie energią Wygraj wyścig, nie osiągając krytycznego poziomu dopalacza. Target Locked Samonaprowadzenie Zniszcz w trakcie jednego wyścigu tego samego rywala dwa razy. Kudos Sława Zdobądź 250 sztonów za jeden drift w grze wieloosobowej. Variety is the Spice of Life Różnorodność nadaje życiu smak Ukończ wyścig we wszystkich standardowych trybach gry. Pure as Mud Jasne jak czarna porzeczka Skutecznie wykonaj trzy kaskaderskie popisy w jednym wyścigu. Wheelin' an' Dealin' Zakręcone koło Wykonaj jazdę na jednym kole przez 5 sekund. Unlucky for Some Dla niektóych to pech Wygraj wyścig każdą z 13 klas pojazdów FPR FPR Wygraj wyścig, wykorzystując jedynie kamerę na masce. Grease Monkey Mechanik Zamień co najmniej jedną część pojazdu w każdej z 13 klas pojazdów. Over There! O tam! Obserwuj 5 różnych wydarzeń w 5 różnych wyścigach. Rampage! Tarantula Staranuj 10 rywali. Found One! Znalazłem! Zbierz 1 z ukrytych kart MotorStorm. 'You wanna play?' "Chcesz się zabawić?" Dotrzyj na imprezę jako Mash. 'We're gonna race - in that?' "Mamy się ścigać... tam?" Ukończ "Wykolejenie" jako Mash. 'Eat my dust, tough guy!' "Wciągaj piach spod moich kół, twardzielu!" Ukończ "Asy przestworzy" jako Mash. 'Okay, let's do this.' "Dobra, do roboty" Ukończ "Kryzys kredytowy" jako Mash. 'You wanna stay, shut your mouth.' "Chcesz tu zostać, zamknij paszczę" Dotrzyj na imprezę jako Tyler. 'I'm just waiting for a sucker to beat.' "Czekam na jakiegoś frajera, żeby go pokonać" Ukończ "Wojownicy autostrady" jako Tyler. 'I'm all in.' "Wchodzę na całego" Ukończ "Zadyma na przedmieściach" jako Tyler. 'It's about life and death.' "To sprawa życia i śmierci" Ukończ "Koniec linii" jako Tyler. 'Only one of us is making it out of this city alive.' "Tylko jeden z nas wyjedzie z tego miasta żywy" Ukończ "Koniec jest bliski" jako Tyler. 'Restricted my ass!' "Ograniczenia możecie sobie wsadzić!" Rozpocznij imprezę jako Big Dog. 'Time to lose these guys...' "Czas zgubić tych gości..." Ukończ "Międzystanówkę" jako Big Dog. 'If you start, you got to finish...' "Powiedziało się A, trzeba powiedzieć B..." Ukończ "Ostatnią jazdę" jako Big Dog. Now for the Main Event... Czas na zawody główne... Przejdź 5 zawodów specjalnych. Starter for 10 Przystawka dla 10 Przejdź 10 zawodów specjalnych. Gently Does it Na początku delikatnie Ukończ swój pierwszy wyścig sieciowy. Where's My Money? Gdzie moja kasa? Obstaw zakład i wygraj w wyścigu łączenia. High Five! Przybij piątkę! Osiągnij 5. rangę w grze wieloosobowej. Stacked Kolekcjoner Osiągnij 15. rangę w grze wieloosobowej. Where Do You Put Them All? Gdzie one są? Zdobądź 50 wyróżnień w grze wieloosobowej. Decorated Stormer Odznaczony Stormer Zdobądź 25 medal w grze wieloosobowej. Edited July 30, 201213 yr by Igor67
May 15, 201114 yr Ponoc platyna dosc prosta, tak na poziomie NFS:HP Edited May 15, 201114 yr by _daras_
May 18, 201114 yr Mnie zrobienie 100% w Hot Pursuit zajelo ok 50h (40h platyna + dodatkowe trofea). Nie mow, ze nowy Motorstorm potrzebuje 150h w moim przypadku :potter:
May 18, 201114 yr Dla Ciebie nie trudnych platyn w grach wyścigowych. Fajna stylistyka hehe, moze bys rozwinal mysl
September 19, 201114 yr Niewiem jak zdobyyc puchar "gdzie moja kasa" obstawiam zaklady,wygrywam je ,a pucharek i tak niewpada,pomoze ktos?
September 20, 201114 yr Cizuss, nie mow ze masz zabugowane trofeum. Powinno Ci wpasc po wygraniu z oponentem, na ktorego postawiles zaklad.
September 20, 201114 yr Juz wpadlo,poprostu trzeba zagrac w trybie wyszukaj graczy, a ja gralem w lista gier i sam wybieralem gdzie sie chce dolaczyc,i tam niewpada.
January 11, 201214 yr ile czasu zajmowało Wam wbicie trofików online? grywam ostatnio w apokalipse jako przerywnik na odstresowanie i jestem w połowie kampanii big doga, wiec niebawem zostanie mi tylko kolekcjonowanie kart i multi i się zastanawiam, czy w ogóle nastawiać się na platynę; pytam bo ktoś napisał, że skompletowanie MSA zajmuje 3x wiecej czasu niż NFSHP, a tam nie chciało mi się walczyć tak długo;
January 11, 201214 yr ja nie liczyłem czasu, trofea wpadły mi przypadkowo poprostu kiedy gralem normalnie dla przyjemnosci. w multi mam chyba ze 30-40 godizn nabite, ale nie pamietam kiedy wpadły trofea brakuje mi tylko jednego - za zebranie kart w singlu. singla przechodzilem tylko raz i potem nie chcialo mi sie powatazac w poszukiwaniu kart, to chyba jedyne czasochłonne trofeum, reszta wpada przy okazji
January 11, 201214 yr Az tyle czasu co pisalem wyzej nie potrzeba, wszystko zalezy od Twoich umiejetnosci w multi. Nawet jak jestes lama to ponizej 60h zejdziesz spokojnie Edited January 11, 201214 yr by _daras_
January 11, 201214 yr tak czy inaczej długo... czyli raczej apokalipsa nie uswietni mojej kolekcji platyn nie bedzie mi sie chciało łupać multi dla tych trofeów, tym bardziej, że potrzeba by kilku godzin jeszcze na zebranie kart
January 11, 201214 yr Trzeba liczyć nie mniej jak 50h bez oszukiwania w multi. Wbicie 40 poziomów zajmuje troszkę czasu, ale ja się świetnie przy tym bawiłem.
January 11, 201214 yr jak by to powiedzieć... biorąc pod uwagę że gram w to w pracy może być ciężko, bo za dnia mało gier jest aktywnych na multi
January 12, 201214 yr ile czasu zajmowało Wam wbicie trofików online? grywam ostatnio w apokalipse jako przerywnik na odstresowanie i jestem w połowie kampanii big doga, wiec niebawem zostanie mi tylko kolekcjonowanie kart i multi i się zastanawiam, czy w ogóle nastawiać się na platynę; pytam bo ktoś napisał, że skompletowanie MSA zajmuje 3x wiecej czasu niż NFSHP, a tam nie chciało mi się walczyć tak długo; level można wbić grając na dwóch padach - wygrywasz cały czas i rośnie Ci mnożnik przy obstawianiu
January 12, 201214 yr Tylko po co psuc sobie zabawe dla samych trofeow? Przeciez multi w tej grze jest fenomenalne!
January 12, 201214 yr BYŁOBY gdyby nie miało tyle bugów. Strasznie uciążliwe to było, gdy co kilka wyścigów dostawałem kopa, albo nie mogłem się połączyć. Czasami już odechciewało mi się grać.
January 12, 201214 yr Mi do platyny tutaj brakuje tylko trofika za zebranie kart, którego za cholerę nie chce mi się robić. Co do multi, gry już nie włączałem bardzo dawno, mam wbity chyba 54lvl (chyba 40h na multi o ile dobrze pamiętam), po wbiciu 40lvl grałem tylko na eventach lub turniejach, gra samemu niestety troszkę mnie znudziła. A błędy z połączeniami podobno już zostały dawno wyeliminowane. Edited January 12, 201214 yr by Tidek