Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Niech juz oni spierdal,aja , zycze nintendo by upadli.

Opublikowano

najgorsze E3 w historii, na serio czuje się jakby ktos przed E3 umówił się na to które show będzie żałośniejsze.

Zamiast nowej stacjonarki ,mocnej, na którą była nadzieja na B3 w oprawie z pc dostajemy.....kontrolerokonsole do Wii którą reklamują jako przenośną konsolę do mieszkania.

Chyba ktoś tam wpieprzał ogórki i pomidory z Niemiec

Na tym pograsz w B3...

ciekawe czy będzie można malować czołgi ;D

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

jestem pijany, oni sa pijani, koles mowi " wyoberazcie sobie gry podpiete do neta, i mozliwosc sciagania dodatków"

kyrie eleison, ile im siana dali za gadanie takich bzdur?

Opublikowano

te wszystkie gry(B3,Metro,Ninja gaiden itp) mają być na ten kontroler Wii U? Na wszystkich forach panuje dezinformacja?!

Opublikowano

No to oficjalnie mamy najsłabsze E3 w historii.

Opublikowano

najgorsze E3 w historii, na serio czuje się jakby ktos przed E3 umówił się na to które show będzie żałośniejsze.

Zamiast nowej stacjonarki ,mocnej, na którą była nadzieja na B3 w oprawie z pc dostajemy.....kontrolerokonsole do Wii którą reklamują jako przenośną konsolę do mieszkania.

Chyba ktoś tam wpieprzał ogórki i pomidory z Niemiec

Na tym pograsz w B3...

ciekawe czy będzie można malować czołgi ;D

No ale nie w oprawie z PC! Tragedia!

Opublikowano

Mocny sprzet, dorownuje konsolom sprzed 5 lat.

Opublikowano

te wszystkie gry(B3,Metro,Ninja gaiden itp) mają być na ten kontroler Wii U? Na wszystkich forach panuje dezinformacja?!

Przecież właśnie to mówili przez ostatnie pół godziny.

Opublikowano

ogór, daj spokoj, przeciez nie da sie wybronić tego ścierwa.

Opublikowano

Nawet nie skomentuje tej konferencji. Zenada po prostu.

Opublikowano

czyli te Wii U to:

a- kontroler do starego Wii

b- równocześnie nowa konsola na którą będzie można pograć w gry z tej generacji w hd?

Poprawcie mnie jeśli się mylę?! Jak to niby będzie streamować obraz w hd na tv?

Opublikowano

Z tego co zalapalem.

Wii u to silna maszyna, silniejsza od wii i 3DS'a, ale jest jednoczesnie handheld i konsola stacjonarna ?

Opublikowano

noto dziwne troche, bo ludziem po wyjsciu z konferencji widze dostaja do grania smierdzace mario kart, a nie battlefield 3 na wii muuuuu.

Opublikowano

noto dziwne troche, bo ludziem po wyjsciu z konferencji widze dostaja do grania smierdzace mario kart, a nie battlefield 3 na wii muuuuu.

A na PS3/Xboxie grają w BF3?

Opublikowano

Wii U to KONTROLER, streamujący dane ze stacjonarnego Wii. Przynajmniej ja tak to rozumiem.

Opublikowano

oczekiwania co do tej konfy były spore. Plotki napędzane ...kolejnymi plotkami ;-) mówiły o Gta V o BF3 w oprawie 1;1 z trailerów a co dostalismy?

rozczarowanie mega. Zmarnowałem 1,5 godziny. Nintendo nigdy sie nie zmieni

Opublikowano

ogór, daj spokoj, przeciez nie da sie wybronić tego ścierwa.

Nie wiem, czemu niektórzy w ogóle myślą o jakimś "bronieniu" czy "atakowaniu" konsolki do gier. Tylko mnie zdziwiło, że przez pół godziny powtarzają jedno i w sumie po to ta cała konferencja była, a potem się ktoś pyta o właśnie to. Np.:

czyli te Wii U to:

a- kontroler do starego Wii

To nie jest kontroler do starego Wii. To jest kontroler do Wii U. Przecież właśnie o tym było ostatnie pół godziny konferencji!

Natomiast co do rozczarowania... nie wiem, z czego ma wynikać. Plotki się potwierdziły. Jak ktoś się GTA V spodziewał, to gratulacje - GTA ma za duży budżet, żeby wyjść na launch czegokolwiek. Co do oprawy Battlefield 3 no to, hmm, trzeba będzie pograć i zobaczyć, czy jest 1:1 czy 1:0,25. Nie do końca czaję, gdzie jest zawód, że Wii U nie ciągnie grafy jak na zwiastunie, skoro... pokazali tylko zwiastun.

Opublikowano

Jak mogłem wierzyć, że ci odcinacze kuponów pokażą coś normalnego, (pipi)a.

Nie ma co deska do krojenia wymiata...

I znowu potwierdza się "Nintendo skończyło się na N64"...

Opublikowano

A na PS3/Xboxie grają w BF3?

to niech dadza zagrac w batmana, jak zobacze gameplay z wii muu, to uwierze.

Opublikowano

Nie no, ale jest to także osobna konsola chyba. No bo stare wii nie pociągnie BF3 i innych nowych gierek

Opublikowano

to jak wygląda te wii u skoro cały czas pokazywali kontroler do wii u?

ja to widzę jako kontroler do starego wii plus dodatkowo ma bebechy któe pozwalają odplać te wszystkie gierki z hd genów

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

WiiU :teehee:

Ken Levine mówiący, że rewolucja, bo będzie mógł zabrać gry do łóżka nie wie chyba do końca do czego służy PSVita, które wczoraj trzymał na konferencji Sony.

@ficuś:

rtewj.jpg

Edytowane przez Hela

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.