Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Jestem prosty biedny i glupi, zamiast grac w golfa majac w lapie drzwi od mikrofalowki, wole rac w nowego uncharted.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 18,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Na większości serwisów, np IGN sugerują o skrzynce z podzespołami nowej konsoli, czyli Wii U to jest pełnoprawna, stacjonarna konsola do gier - zauważcie, że trailer rozgrywał się w całości W DOMU (chyba że coś przegapiłem, to fail:P)

Opublikowano

kazdy myslal na poczatku ze to kontroler do starego wii, co innego myslec gdy widzisz jakis baseball z grafiką z nintendo 64.

Angielska trudna jezyk ?

nie, wylaczony dzwiek, i muza w tle.

Nie wytrzymalem miyamoto i musialem wylaczyc.

Opublikowano

kazdy myslal na poczatku ze to kontroler do starego wii, co innego myslec gdy widzisz jakis baseball z grafiką z nintendo 64.

Co innego myśleć, kiedy wychodzi koleś i mówi: "hej, mamy nową konsolę, nazywa się Wii U, teraz wam ją zaprezentujemy"? No nie wiem, ja wtedy pomyślałem, że zaprezentują nową konsolę. Zapewniam, że nie "każdy" oglądał to z wyłączonym dźwiękiem.

Opublikowano

no to dlaczego ten baseball tak wygladał?

Opublikowano

Dokładnie, baseball zmylił sprawę, ja tam jakoś nie wychwyciłem "new console" :F. Tak czy siak, bardzo źle ułożona konfa.

Opublikowano

Nie ogarniam - dlaczego najgorsza?:> Jest nowa konsola, są zapowiedziane megahity, które omijały od paru lat stare Wii - pod tym względem tragedii nie ma, co innego gry na 3ds`a i wspomniany juz Pokedex 3D

Opublikowano

Nie ma, to wii w nowym opakowaniu, baseball na to wskazuje.

Opublikowano

no to dlaczego ten baseball tak wygladał?

Bo można użyc kontrolera WiiU w niektórych grach na wii.

Opublikowano

Dobra żarty żartami ale czemu N jak ludzie nie pokazali normalnie konsoli itd. tylko pada z ekranem.

Fuck to jakby Sony wyszło na konfe i powiedziało mamy nową konsolę i przez pół godziny pokazywali Dual Shoka...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jesli to naprawde nowa konsola, nie jakiś spierdoolony kontroler, a buda z bebechami, to sytuacja uratowana.

tylko czemu sie nie okreslili ?

Gametrailers umarło, hue

Opublikowano

Co innego myśleć, kiedy wychodzi koleś i mówi: "hej, mamy nową konsolę, nazywa się Wii U, teraz wam ją zaprezentujemy"? No nie wiem, ja wtedy pomyślałem, że zaprezentują nową konsolę.

a zaprezentowali cos, co wygląda jak tablet

A , ze mignęły marki jak AC , Batman czy BF? Ta, tylko,z e potrzeba cos pokazac...puki co kupa, a znając tendencje Ninny - kupa do kwadratu

Opublikowano

O co chodzi z tym baseballem?

Jak ktoś się pyta, czemu pokazywali kontroler, a nie konsolę, no to naprawdę gratulacje. Jakoś mi się wydaje, że dla większości osób jednak ten kontroler jest ciekawszy do oglądania przez pół godziny, niż białe pudełko z włącznikiem i wejściem na kabel. Naprawdę, to jest takie dziwne?

Pewnie Sony faktycznie by pół godziny nawijało o tym, ile gigaherców, ile wejść HDMI i innych wielkich krabów, ale Nintendo zawsze pokazuje tylko gameplay, przecież co roku tak robią na E3.

Opublikowano

Dobra żarty żartami ale czemu N jak ludzie nie pokazali normalnie konsoli itd. tylko pada z ekranem.

Fuck to jakby Sony wyszło na konfe i powiedziało mamy nową konsolę i przez pół godziny pokazywali Dual Shoka...

Ale ona była pokazana właśnie na tych urywkach. A czemu jej normalnie nie pokazali? Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Ale ona była pokazana właśnie na tych urywkach. A czemu jej normalnie nie pokazali? Nie mam pojęcia.

Noo chociaż jeden ;] właśnie mi o to chodzi. Przecież zgłupieć można... nie wiem kto odpowiada za tą prezentacje...

Chyba nawąchany Kojima

Z miesiąc będą trwały domysły ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

bo o ten kontroler sie wszystko rozchodzi? Chryste panie, przegladam ten temat i zastanawiam sie jak wy w gierki gracie skoro angielskiego nie rozumiecie.

Najwidoczniej nie mieli nic 1st party do pokazania na Wii U, szkoda bo przydaloby sie. A tak, i tak najlepsza konfa. Elo.

Opublikowano

To co, jednak jest nowa kĄsola, z grafą jak na obrzezanym PS3 i z kontrolerem który kosztuje ~1000pln? XD

Dżango, byś oglądał konfę na której półnagi pikol spija kozie mleko, to też byś się pogubił :potter:

Opublikowano

O co chodzi z tym baseballem?

Jak ktoś się pyta, czemu pokazywali kontroler, a nie konsolę, no to naprawdę gratulacje. Jakoś mi się wydaje, że dla większości osób jednak ten kontroler jest ciekawszy do oglądania, niż białe pudełko z włącznikiem i wejściem na kabel.

Jasne, glupie sony, przeciez nikt nie klaskał i nie zachwycal sie gdy wyjechalo na premiere ps3 w gablocie na srodek sceny.

A kontroler sixaxis wszysc y mieli w powazaniu.

Njawazniejsza jest pucha, no moze nie naj, ale wazna.

To jak zachecic kogos pokazujac kierownice zamiast samochodu.

Opublikowano

O (pipi)a jaki chaos, zamot, nic nie rozumiem xD TEN HANDHELD TO PRZECIEZ KONOLA, nie ?

Nie...Wii U to zwykla konsola stacjonarna ktora podlaczasz do TV i ktora moze tez stremowac obraz bezposrednio do kontrolera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.