Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Jestem prosty biedny i glupi, zamiast grac w golfa majac w lapie drzwi od mikrofalowki, wole rac w nowego uncharted.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Na większości serwisów, np IGN sugerują o skrzynce z podzespołami nowej konsoli, czyli Wii U to jest pełnoprawna, stacjonarna konsola do gier - zauważcie, że trailer rozgrywał się w całości W DOMU (chyba że coś przegapiłem, to fail:P)

Opublikowano

kazdy myslal na poczatku ze to kontroler do starego wii, co innego myslec gdy widzisz jakis baseball z grafiką z nintendo 64.

Angielska trudna jezyk ?

nie, wylaczony dzwiek, i muza w tle.

Nie wytrzymalem miyamoto i musialem wylaczyc.

Opublikowano

kazdy myslal na poczatku ze to kontroler do starego wii, co innego myslec gdy widzisz jakis baseball z grafiką z nintendo 64.

Co innego myśleć, kiedy wychodzi koleś i mówi: "hej, mamy nową konsolę, nazywa się Wii U, teraz wam ją zaprezentujemy"? No nie wiem, ja wtedy pomyślałem, że zaprezentują nową konsolę. Zapewniam, że nie "każdy" oglądał to z wyłączonym dźwiękiem.

Opublikowano

no to dlaczego ten baseball tak wygladał?

Opublikowano

Dokładnie, baseball zmylił sprawę, ja tam jakoś nie wychwyciłem "new console" :F. Tak czy siak, bardzo źle ułożona konfa.

Opublikowano

Nie ogarniam - dlaczego najgorsza?:> Jest nowa konsola, są zapowiedziane megahity, które omijały od paru lat stare Wii - pod tym względem tragedii nie ma, co innego gry na 3ds`a i wspomniany juz Pokedex 3D

Opublikowano

Nie ma, to wii w nowym opakowaniu, baseball na to wskazuje.

Opublikowano

no to dlaczego ten baseball tak wygladał?

Bo można użyc kontrolera WiiU w niektórych grach na wii.

Opublikowano

Dobra żarty żartami ale czemu N jak ludzie nie pokazali normalnie konsoli itd. tylko pada z ekranem.

Fuck to jakby Sony wyszło na konfe i powiedziało mamy nową konsolę i przez pół godziny pokazywali Dual Shoka...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jesli to naprawde nowa konsola, nie jakiś spierdoolony kontroler, a buda z bebechami, to sytuacja uratowana.

tylko czemu sie nie okreslili ?

Gametrailers umarło, hue

Opublikowano

Co innego myśleć, kiedy wychodzi koleś i mówi: "hej, mamy nową konsolę, nazywa się Wii U, teraz wam ją zaprezentujemy"? No nie wiem, ja wtedy pomyślałem, że zaprezentują nową konsolę.

a zaprezentowali cos, co wygląda jak tablet

A , ze mignęły marki jak AC , Batman czy BF? Ta, tylko,z e potrzeba cos pokazac...puki co kupa, a znając tendencje Ninny - kupa do kwadratu

Opublikowano

O co chodzi z tym baseballem?

Jak ktoś się pyta, czemu pokazywali kontroler, a nie konsolę, no to naprawdę gratulacje. Jakoś mi się wydaje, że dla większości osób jednak ten kontroler jest ciekawszy do oglądania przez pół godziny, niż białe pudełko z włącznikiem i wejściem na kabel. Naprawdę, to jest takie dziwne?

Pewnie Sony faktycznie by pół godziny nawijało o tym, ile gigaherców, ile wejść HDMI i innych wielkich krabów, ale Nintendo zawsze pokazuje tylko gameplay, przecież co roku tak robią na E3.

Opublikowano

Dobra żarty żartami ale czemu N jak ludzie nie pokazali normalnie konsoli itd. tylko pada z ekranem.

Fuck to jakby Sony wyszło na konfe i powiedziało mamy nową konsolę i przez pół godziny pokazywali Dual Shoka...

Ale ona była pokazana właśnie na tych urywkach. A czemu jej normalnie nie pokazali? Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Ale ona była pokazana właśnie na tych urywkach. A czemu jej normalnie nie pokazali? Nie mam pojęcia.

Noo chociaż jeden ;] właśnie mi o to chodzi. Przecież zgłupieć można... nie wiem kto odpowiada za tą prezentacje...

Chyba nawąchany Kojima

Z miesiąc będą trwały domysły ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

bo o ten kontroler sie wszystko rozchodzi? Chryste panie, przegladam ten temat i zastanawiam sie jak wy w gierki gracie skoro angielskiego nie rozumiecie.

Najwidoczniej nie mieli nic 1st party do pokazania na Wii U, szkoda bo przydaloby sie. A tak, i tak najlepsza konfa. Elo.

Opublikowano

To co, jednak jest nowa kĄsola, z grafą jak na obrzezanym PS3 i z kontrolerem który kosztuje ~1000pln? XD

Dżango, byś oglądał konfę na której półnagi pikol spija kozie mleko, to też byś się pogubił :potter:

Opublikowano

O co chodzi z tym baseballem?

Jak ktoś się pyta, czemu pokazywali kontroler, a nie konsolę, no to naprawdę gratulacje. Jakoś mi się wydaje, że dla większości osób jednak ten kontroler jest ciekawszy do oglądania, niż białe pudełko z włącznikiem i wejściem na kabel.

Jasne, glupie sony, przeciez nikt nie klaskał i nie zachwycal sie gdy wyjechalo na premiere ps3 w gablocie na srodek sceny.

A kontroler sixaxis wszysc y mieli w powazaniu.

Njawazniejsza jest pucha, no moze nie naj, ale wazna.

To jak zachecic kogos pokazujac kierownice zamiast samochodu.

Opublikowano

O (pipi)a jaki chaos, zamot, nic nie rozumiem xD TEN HANDHELD TO PRZECIEZ KONOLA, nie ?

Nie...Wii U to zwykla konsola stacjonarna ktora podlaczasz do TV i ktora moze tez stremowac obraz bezposrednio do kontrolera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.