Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Dobry motyw:

mama: chce ogladac na wspolnej wylacz to!

- ok mamusiu , pogram na tym malym gownie zamiast cieszyc sie battlefieldem na 50 calach.

Czy ktos wierzy w to ze zamiast grac w tytul w 1080p na 50 calach, bedziesz na luzie kontynuował zabawe na 4 calach? ile w ogole waza te drzwi od mikrofali?

Edytowane przez caps_LOCK_masta

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Dobry motyw:

mama: chce ogladac na wspolnej wylacz to!

- ok mamusiu , pogram na tym malym gownie zamiast cieszyc sie battlefieldem na 50 calach.

Czy ktos wierzy w to ze zamiast grac w tytul w 1080p na 50 calach, bedziesz na luzie kontynuował zabawe na 4 calach? ile w ogole waza te drzwi od mikrofali?

Mogą ważyć i 5 kilo, chyba jesteś mężczyzną ;)

Opublikowano

Szybciej obejrze na wspolnej z mama.

Opublikowano

Ale ten tablet jest nie tylko do grania jeśli tv jest zajęte. On może być wykorzystywany na wiele sposobów :)

Opublikowano

Czyli podsumowując, Nintendo podtrzymując trend "zawsze z tyłu" wchodzi w current geny kiedy M$ i Sony szykują się do next genów.

Aha

Opublikowano

Tekken to kupa, Vita ma lepszą grafe. Ale tylko tam namalujesz wąsy, ale... Vita też ma touchscreena!

Ok spoko, ale jak oni chcą przekonać posiadaczy PS3/360 by kupili tą konsolę. Muszą mieć mocnego exa 3rdparty... No chyba, że Wii U Sports starczy. :potter:

Opublikowano

Ale ten tablet jest nie tylko do grania jeśli tv jest zajęte. On może być wykorzystywany na wiele sposobów :)

np do malowania wąsów postaciom z tekkena :D

Opublikowano

Zobaczyłem zlepek z third party - na 90% WiiU jest słabsze od X360 i PS3.

Ciekawe po ile będzie stać konsola.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

wiiu_mario-1.jpg

Mario Bros Wii U - na serio to screen z tej gry, bez polewy

BTW PS Vita będzie miał wejście hdmi i czy wzorem psp będzie go mozna podłączyć do tv bo mi te info uciekło

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Oto fakty:

- mimo ze chca nas przekonac ze po odpieciu tego dziadostwa od tv, bedzie mozna kontynuowac zabawe na malym ekranie to nie pokazali zadnej zaawansowanej gry ktora mialaby taka mozliwosc, jedynie jakies smieszne mario, ktore poszloby na dsi.

- nie wiadomo jaka rozdzielczosc ma ten ekranik, cos watpie zeby mialo 1080p co wiaze sie z tym pierwszym, skonczy sie ze bedzie mozna kontynuowac gre ale tylko te proste, albo w skomplikowanej bedzie mozna zmienic jinowi skarpety w podmenu, albo domalowac mu wasa.

No ale dlaczego mieliby pokazac takie (pipi)y, przeciez tu nie chodzi o grafe, tylko o znaczek apple, znaczy nintendo.

Opublikowano

z wywiadu z gt tv usłyszałem że to niby nie ma mieć multitoucha...

wiiu_mario-5.jpg

przecież te granie na małym ekranie w gry z dużego ekranu mamy od kilkunastu lat na psp i nazywa się remote play....mała garska to wykorzystywała ale jednak

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Najpierw 3DS sprzedaje się jak g@wno, a teraz te Muu. Hardkor nie kupi bo słabsze od jego starej stacjonarki a casuale oleją i zostaną przy tanim Wii albo kupią X360 z kinectem za 200$.

Coś mi się wydaje, że tak samo jak 3DS WiiU będzie konsolą dla... no (pipi)a nie wiadomo kogo ?

Opublikowano

Jestem ciekaw jak to będzie grać w podciągnięte GTAIV na Wiiu kiedy sąsiad będzie nawalał w GTAV na Ps4 :potter:

Ważne, że będzie można grać na desce po zmianie kanału w TV :potter:

No nic spadam pograć już teraz w to co może pójdzie na Wii2 za rok.

Fiu fiu

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To znaczy, hm, Wii U jest mocniejsze od X360 czy PS3 i już to ktoś zalinkował. To, jak wyglądają gry obecnie pokazane, to już inna sprawa, bo wiadomo że wielu może to uznać za nie najlepsze, no i w przyszłości bez wątpienia pojawią się konsole mocniejsze, ale sam sprzęt jest wedle wszelkich informacji mocniejszy od current-genów, więc jakby bym nie pisał, że jest słabszy...

Opublikowano

W ogole dlaczego ten Reggie jest taki (pipi)a wielki?

To znaczy, hm, Wii U jest mocniejsze od X360 czy PS3 i już to ktoś napisał. To, jak wyglądają gry, to już inna sprawa, bo wiadomo że wielu może to uznać za nie najlepsze, ale sam sprzęt jest wedle wszelkich informacji mocniejszy, więc jakby bym nie pisał, że jest słabszy...

Ale wiesz ze tpd bedzie mialo te roznice w du,pie i wszystkie multi beda wygladac identycznie? plus oczywiscie s(pipi)a wersja na ps3 ;]

Opublikowano

To znaczy, hm, Wii U jest mocniejsze od X360 czy PS3 i już to ktoś napisał. To, jak wyglądają gry, to już inna sprawa, bo wiadomo że wielu może to uznać za nie najlepsze, ale sam sprzęt jest wedle wszelkich informacji mocniejszy, więc jakby bym nie pisał, że jest słabszy...

jakby specyfikacja była lepsza niż w takim X360 to i łatwo byłoby podciągnąć grafę, a tak to widzieliśmy montaż z grami third party gdzie wszędzie były słabe tekstury, a ten tekken to wyglądał wręcz tragicznie. Albo rozpikselozowana krew w NG3.

Przecież nawet ta zelda robiona z myślą o Muu wyglądała gorzej niż pierwsze gears of war.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ludzie Parzcież na SCENIE stało te małe pudełko podobne do wii ale dlaczego pokazali tylko kontroler tego?

@caps_LOCK_masta: Poprawione :whistling:

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Ale wiesz ze tpd bedzie mialo te roznice w du,pie i wszystkie multi beda wygladac identycznie? plus oczywiscie s(pipi)a wersja na ps3 ;]

Myślę, z racji że to nowy sprzęt, a prawdziwe dev-kity N udostępni pół roku przed startem konsoli, to pewnie na Wii U część gier będzie początkowo wyglądać nawet i gorzej. No ale sam sprzęt słabszy nie jest, więc tego proszę nie pisać.

W dziale Wii przetłumaczyłem relację IGN-u z kilku zaprezentowanych dem i mini-gierek... odpowiada na parę pytań, choć niewiele.

Opublikowano

pierwszy raz w życiu obejrzałem konfe Ninny i ostatni. Ewidentnie celują w dzieci i casuali a ja się nie zaliczam do żadnej z tych grup.,,

GtA V na Wii 2...lol , wyobraźnia jest nieokięznana

Opublikowano

Ludzie Przcież na SCENIE leżało te małe pudełko podobne do wii ale dlaczego go nie pokazali a pokazali tylko kontroler to nie wiem

genialne xD

Opublikowano

Żadna z multiplatform nie działała na Wii U. Każdy filmik pokazywał wersje z innych platform. To takie dodatkowe info do tych ktorzy juz licza piksele na podstawie streamowanego filmika z neta.

Opublikowano

to znaczy ze donsterydo twierdzi ze film z x360 wyglada gorzej niz ten z x360 ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.