Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

A nie lepiej wbić się na chat, który już mamy na forum :Phttp://www.psxextrem...hp?app=tinychat

A, to jeszcze lepiej. Tylko skoro CoAti (jako moderator) założył osobny chat, to czy z tym naszym forumowym chat'em wszystko jest OK?? I w ogóle to jest jakiś VideoChat, więc mi (przy moim 2MB łączu) by pewnie ścinało konferencje jakby parę osób włączyło kamerkę czy mikrofon.

To normalny chat, video transmisja to tylko opcja. Oczywiście byśmy używali samej wersji tekstowej.

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano
  • Autor

Nie wiadomo może o jakichś (nawet odpłatnych) transmisjach w HD? Chętnie bym obejrzał konfę w hi res.

spike tv chyba ma cos takiego, ale nie wszystkie konfy poleca przez spike'a

Opublikowano

Nie wiadomo może o jakichś (nawet odpłatnych) transmisjach w HD? Chętnie bym obejrzał konfę w hi res.

Na GT i IGN w zeszlym roku naprawde to HD dawalo rade, wiec mysle ze bedzie git i teraz. :)

Opublikowano

To normalny chat, video transmisja to tylko opcja. Oczywiście byśmy używali samej wersji tekstowej.

Ok! To wybieramy forumowy chat, przynajmniej nie będzie się trzeba rejestrować i nikt pod nikogo się nie będzie podszywał (CoAti, daj w pierwszym poście link tylko do forumowego czata, żeby potem było nie porozumienia z którego chata korzystamy, bo w temacie o E3 w PS3 już to zrobiłem :thumbsup:).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

patrzac na star wars to chyba dildo by tutaj lepiej wygladalo xD

ja bym sie jakos bardziej wczuwal trzymajac cos co wyglada jak miecz swietlny

Opublikowano

Spaprali te Star Wars.

Mogą pokaz na E3 zacząć właśnie od tej gry, bo nie wiem czy mogą mieć coś gorszego :P

Najlepsze jest to, że najwidoczniej Disnayland Adventures, gra o której dowiedzieliśmy się wczoraj ma lepiej przemyślane sterowanie niż Star Wars Kinect :rolleyes:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

te godziny konferencji z pierwszego postu to są polskie godziny? Tzn konferencja Microsoftu jest o 18 naszego czasu czy czasu LA?

Opublikowano

pisałem że SW będą słabe, twórcy Ghostbusters i hit, wtf? chociaż grafika znacznie lepsza niż rok temu.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Sama gra wygląda dobrze, a urywki z trailera prezentują się nawet bardzo fajnie, ale sterowanie i opóźnienie to jakiś dow(pipi).

Opublikowano

Dajcie spokój, gra jest skierowana dla młodszych i do tego fanów SW, na pewno z powodu lekkiego laga (a nie olbrzymiego jak piszecie) ludzie nie zrezygnuja z zakupu. Zapewne z Move byłoby szybciej ale liczy się, że teraz każdy może sobie pomachać mieczem.

Opublikowano

Podejrzewam, że na dzień dzisiejszy M$ ma wykupioną licencję na grę z motion control. Z marketingowego punktu widzenia promowanie naraz dwóch zupełnie różnych gier na licencji Star Wars z motion control było by dość ryzykownym pomysłem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Faktycznie, byla kiedys mowa o grze na Move w uniwersum SW.

Czyms takim Sony ma szanse mocno uderzyc w ta kinectowa gre. Ciekawe, czy wykorzystaja ten slaby punkt MS. ;]

Opublikowano

Chodzi mi o to, że M$ moze mieć licencję tego typu, że w określonym okresie czasu wyjdzie i będzie promowana tylko ich gra ze Star Wars. Na Move może być w produkcji, ale oficjalna zapowiedź i premiera są np. odłożone w czasie, aż rynek nasyci się Kinect Star Wars.

Opublikowano

pisałem że SW będą słabe, twórcy Ghostbusters i hit, wtf? chociaż grafika znacznie lepsza niż rok temu.

Najważniejsze, że gra korzysta z mocy Jedi i sama przewiduje ruchy gracza ;]

Opublikowano

W miarę porządna gra SW z obsługą PS Move :wub: mają mnie.

:starwars:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ale ten Star Wars to kupa, jeszcze machanie mieczem przełożyli w miarę sprawnie, ale jak już gość podskakuje, to widać sekundowe opóźnienia.

Opublikowano

W miarę porządna gra SW z obsługą PS Move :wub: mają mnie.

Mnie by mieli jakby do tego machnęli jeszcze porządnęgo co-opa :thumbsup:

Opublikowano

http://xbox-360.nowgamer.com/news/6012/e3-2011-microsoft-details-leaked-halo-4-confirmed

ło (pipi)a!

RHND3.png\

zapewne nie fake, widać obrazek, podejrzewam że pochodzi on z CG trailera który będzie pokazany.

zwyrol japa

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ryse - You are the warrior in this cinematic, action-packed Kinect experience. Może to jest ta gra Kingdoms od Crytek, ale już ze zmienioną nazwą.

Opublikowano

HALO 4 KARVA!!!!! OTWIERAMY SZAMPANA!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.