Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

wooo za(pipi)iście jeśli to nie fake i H4 na x360 to wielkie zaskoczenie no i jeszcze Halo CE :ninja:

teraz już nie zaglądam do tematów z E3 tylko czekam na konferencje bo wszystkie niespodzianki wylecą :P

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

Z jednej strony mam mokro jak widze info o Halo 4 i Halo CE, a zdrugiej patrze na to i sie pytam "czy to wszystko co maja zamiar pokakac?".

Opublikowano

Jeśli faktycznie Halo 4 zmierza na X360 to ja już jestem zadowolony. A Ryse/Kingdoms niech lepiej będzie tylko "better with Kinect".

Opublikowano

Wystarczy, że pokażą Gears Of War 3. Chciałbym jeszcze Alan Wake 2 i nowego Splinter Cell. Ubisoft co prawda ma swoją konfę, ale już nieraz pokazywali swoje gry u konkurencji.

Opublikowano

Z jednej strony mam mokro jak widze info o Halo 4 i Halo CE, a zdrugiej patrze na to i sie pytam "czy to wszystko co maja zamiar pokakac?".

Ta strona wszystkiego raczej nie pokazuje. Lionhead będzie na scenie, Forza 4, coś związanego z Alan Wake - tych rzeczy nie ma na stronie, a będą na konferencji.

Opublikowano

sry za pytanie, które pewnie padło już kilka razy ale .... : -)

kiedy i gdzie transmisja konferencji?

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale sporo już było Halo w tej generacji. O wiele lepiej wypadliby z zapowiedzią czwórki na nową generację, na starcie nowego xboxa. No chyba, że M$ chce się upodobnić do Acti, w tym roku remake jedynki, za rok Halo 4, a kaska się kręci:)

Opublikowano

Po cholerę czwarta część Halo (a nawet piąta wliczając Halo Wars) na X360? Zrobienie z Halo 4 tytułu startowego nowego X'a byłoby rozsądniejszym pomysłem, niż wydawanie go na 7 letnią konsolę :F

Opublikowano

Dla mnie to bardzo dobry news. Co mnie obchodzi, że razem z Halo: CE będzie 6 gier z Halo na X360 jak wszystkie mi się podobają (będą podobać). O to chodzi. Wolę Halo 4 na X360 niż musiałbym kupować nową konsolę za 2500 zł tylko po to by się dowiedzieć jaki był finał jednego z największych cliffhangerów ostatnich lat :)

Opublikowano

Szkoda, że pokaz Sony przypada na taką niefortunną godzinę. Skończy się na tym, że obejrzę wszystkie, tylko ta najważniejsza (dla posiadacza PS3 w każdym razie) przejdzie koło nosa... albo znowu zaśpię do pracy i będzie ochrzan od szefa.

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale sporo już było Halo w tej generacji. O wiele lepiej wypadliby z zapowiedzią czwórki na nową generację, na starcie nowego xboxa. No chyba, że M$ chce się upodobnić do Acti, w tym roku remake jedynki, za rok Halo 4, a kaska się kręci:)

Ogolnie racja, ale 343 juz dosc dlugo pracuje nad dwoma projektami. Jezeli jednym z nich byl remake Halo CE to nie musieli raczej sie za bardzo napracowac, to "tylko" podciagniecie oprawy. Mieli kupe czasu, zeby zrobic swietny, nowy tytul.

Jak dla mnie moga wydawac Halo co roku, jezeli kazda nowa czesc bedzie swietna (tak jest w tej chwili z seria Assassin's Creed).

No ale co by nie mowic, chcialbym, zeby pokazali na konferencji nowego X'a i zapowiedzieli Halo 4 na premiere nowego sprzetu :whistling:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dla mnie to bardzo dobry news. Co mnie obchodzi, że razem z Halo: CE będzie 6 gier z Halo na X360 jak wszystkie mi się podobają (będą podobać). O to chodzi. Wolę Halo 4 na X360 niż musiałbym kupować nową konsolę za 2500 zł tylko po to by się dowiedzieć jaki był finał jednego z największych cliffhangerów ostatnich lat :)

Przecież już dawno pokazali jego twarz.

0a7d7f27-ec24-4a02-94fc-d702b0433c3e.jpg

Opublikowano

Nowe Halo - jaram się, dla mnie Sony i N już mogą zwijać interes.

Opublikowano

Znaczy 3 nie skończyła ostatecznie historii Mater Chiefa? Zawsze wydawało mi się, że to zamknięta trylogia...

Halo 4 razem z odświeżonym CE na tym samym E3 to gruba przesada, co zresztą tylko utwierdza w przekonaniu, że M$ od 10 lat jedzie głównie na 1 marce(oczywiście exy mam na myśli) A konsole i tak będziesz musiał prędzej czy później kupić:D

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Czemu z Halo maja problem ludzie, ktorzy maja tylko PS3 ?

PS. Zwyrol widziales w ogole zakonczenie H3, czy tak z rozpedu trollujesz ? ;P

Opublikowano

Tylko nie róbcie tutaj drugiego Console Wars, ok? Czy nawet podczas "święta" graczy, jakim są targi E3, nie może być spokoju :whistling:??

Opublikowano

Po kiego mi zwracasz uwage ? :mellow:

To nie ja tutaj staram sie rozpetac wojenke.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kre3k: Halo 3 na ostatnim poziomie trudności i po przeleceniu wszystkich napisów skończyło się ogromnym cliffhangerem, ja miałem ciary :)

Ludzie wygrali wojnę z "Powodzią" i zawarli sojusz z Przymierzem po rządami Elitów. Master Chief uciekając przed eksplozją ostatniego Halo został wyrzucony razem z roz(pipi)ym statkiem kosmicznym w nieznany rejon kosmosu. Sam wszedł do komory hibernacyjnej, a Cortana zaczęła wysyłać sygnał w nadziei, że kiedyś ktoś ich namierzy i będą mogli wrócić - na Ziemi uznali, że MC i Cortana zginęli w eksplozji. Na samym końcu widać jak statek dryfuje w stronę nieznanej planety.

To jest moim zdaniem idealny patent żeby jeszcze bardziej rozciągnąć uniwersum Halo.

Mam tylko nadzieję, że uchylą rąbka tajemnicy odnośnie fabuły nowej części i nie będzie trzeba czekać rok czasu, żeby się dowiedzieć czegokolwiek.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A na planecie spotykają:

ZeddandRita.jpg

:teehee:

A tak na serio. Ciekawe jakie nowości wprowadzi 343 do serii(mowa głównie o 4 części). Mam nadzieję na jakąś ewolucję, bo już mnie trochę znudziło Halo po Reach. No i obowiązkowo niech naprawią multi. Reach(multi) w porównaniu do poprzednich części to kupsko.

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Konferencja Microsoftu zaczyna sie dopiero o 18:30.

Nie wiem skad autor wzial 18:00...

Opublikowano

Oj tam oj tam, na żartach się nie znacie. :blush:

DonSterydo, czyli jak tam z tego wielki cliffhanger, skoro wiele serii kończy się właśnie w podobny sposób, za przykład niech posłuży God Of War. Nikt nie będzie na siłę zabijał serii, na której zarabia grubą kasę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.