Oldboy 984 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 (edited) Duchowy spadkobierca REZ czy warto po raz pierwszy tylko dla niej przemyśleć zakup Kinecta ? W Neo już poleciała 9 ! http://www.youtube.com/watch?v=yLbk2FNPAP0 Prawdziwa uczta dla wzrokowców i coś dla "wyostrzonych zmysłów" Edited June 3, 2011 by Bushisan Quote Link to comment
Guest DonSterydo Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 A pisali coś w Neo jak się sprawdza w grze Kinect ? Quote Link to comment
Oldboy 984 Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 Wiązałem nadzieje że gra będzie wręcz stworzona do kontrolera MS ale widocznie nie jest tak różowo I tak odnośnie sterowania chłopaki z N+ niestety nie są zadowoleni, narzekają na opóźnienia gdzie szybkość reakcji ma duże znaczenie i co ważne wyższy poziom trudności zniechęca do korzystania z Kinecta.Czyli pad najlepiej się sprawdza <_< Za to co do gry nie ma wątpliwości i przytoczę krótki cytat "To co urzeka w Child of Eden to design.Niesamowicie prezentuje się cała oprawa audiowizualna.Każda z pięciu plansz zwanych archiwami to prawdziwe arcydzieło..." Na plus: świetny design,oprawa wizualna,klimat,muzyka Na minus: obsługa kinecta i liczenie na więcej poziomów Quote Link to comment
Ins 5593 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Blim z Gamersyde pisal, ze opoznienie jest totalnie akceptowalne i znaczaco poprawione w stosunku do poprzednich buildow. Ide o zaklad, ze mozgi z N+ graly na LCDku, ktory defaultowo ma kolo 100ms input laga (tak jak wiekszosc nowych telewizorow). Quote Link to comment
Oldboy 984 Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 (edited) Coś w tym jest ale świadomi chyba są tego.Ja mam nowego LEDa Samsung i granie na CRT w GoW jest nieporównywalnie lepsze a na LED przez te koorewskie opóźnienia obrywają nieźle staty.Ale nie każdy tv sobie równy, podobno SHARP wiedzie prym w bez lagach. Edited June 3, 2011 by Bushisan Quote Link to comment
qb3k 946 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 A wiadomo już czy można w to grać na siedząco? Quote Link to comment
Daddy 4193 Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 ta gra po dobrym temacie zyska + 1 do oceny, te wszystkie kolory i muza szkoda że nie dadzą dema 1 Quote Link to comment
Oldboy 984 Posted June 15, 2011 Author Share Posted June 15, 2011 (edited) Joystiq 10/10 Official Xbox Magazine 9/10 IGN 8.5/10 Eurogamer 9/10 Computer & Video Games 8.2/10 Game Informer 8/10 GamePro 4/5 GameSpot 8.5/10 Całkiem, całkiem tylko ciekawe czy były oceniane po dobrym temacie Edited June 15, 2011 by Bushisan 1 Quote Link to comment
Daddy 4193 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 wczoraj była premiera, ktoś gra/grał ? Dziś/jutro sprawdzę to u kumpla więc będą później wrażenia. Quote Link to comment
qb3k 946 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Premiera w EU jest 17. czerwca. Quote Link to comment
Czaja PL 8 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 I jak grał ktoś? Godny spadkobierca REZ'a? Najbardziej mnie interesuje jak wypada muza? Trzyma poziom REZ'a? Bo z tego co wyczytałem to żaden znany producent muzyczny nie był w to zaangażowany. I czy gra nie jest zbyt infantylna (to chyba odpowiednie słowo), bo ta laska widoczna na gameplay'ach nieźle "straszyła". Quote Link to comment
Daddy 4193 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) nie wiem co za błazen pisał recenzje w N+ ale kinect sprawdza się świetnie w tej grze i zgadza się to ze słowami kolesia z gamersyde. Wystarczy poświęcić kilkanaście sekund na kalibracje w opcjach, można sobie ustawić szybkość kursora, inny styl sterowania, itd. Lewa dłoń to strzelanie, prawa zaznaczania celów, machnięcie - aktywacja celów, ręce do góry bomba. Po 30 minutach jak odpaliłem grę na padzie dla porównania to szybko wróciłem do kinecta, znacznie większa frajda z gry i bardzo dobre sterowanie, jak ktoś ma kamerkę MS to dla niego dodatkowy duży plus.. Można grać na siedząco/stojąco. Sama gra, główny tryb jest długości REZa czyli grę można ukończyć w 2godziny , mamy 3 poziomy trudności, dodatkowy tryb challenge po przejściu gry i bonusy (obrazki, filmy, efekty, itd.). Gra świetnie wygląda, wizualizacje są bajeczne, muzyka dobra, nie jestem fanem REZa żeby to jakoś porównać. Dla mnie mocne 8/10. Edited June 20, 2011 by Daddy Quote Link to comment
Oldboy 984 Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 a jak się sprawdza kinect na wyższym poziomie trudności ? Quote Link to comment
Daddy 4193 Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 grałem w sobotę tylko 1 level na Hard i tak samo bez problemu, gra jest taka sama jak na Normal jedynie przeciwnicy zabierają więcej życia a bossowie są mocniejsi Quote Link to comment
easye 3295 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 ta gra jest sprzedawana za pół ceny ? czy dostajemy 2 godziny gry za 169 zł ? Quote Link to comment
Recommended Posts