Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Child of Eden

Featured Replies

Opublikowano

child-of-eden-cover-okladka.jpg

Duchowy spadkobierca REZ czy warto po raz pierwszy tylko dla niej przemyśleć zakup Kinecta ? W Neo już poleciała 9 ! :good:

http://www.youtube.com/watch?v=yLbk2FNPAP0

child-of-eden-20100927103656143.jpg

child-of-eden-20100614062441492.jpg

child-of-eden-20100614062451991.jpg

child-of-eden-20100614062447116.jpg

Prawdziwa uczta dla wzrokowców i coś dla "wyostrzonych zmysłów" :thumbsup:

Edytowane przez Bushisan

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ta gra po dobrym temacie zyska + 1 do oceny, te wszystkie kolory i muza szkoda że nie dadzą dema

• Joystiq 10/10 Official Xbox Magazine 9/10 IGN 8.5/10 Eurogamer 9/10 Computer & Video Games 8.2/10 Game Informer 8/10 GamePro 4/5 GameSpot 8.5

Opublikowano

A pisali coś w Neo jak się sprawdza w grze Kinect ?

Opublikowano
  • Autor

Wiązałem nadzieje że gra będzie wręcz stworzona do kontrolera MS ale widocznie nie jest tak różowo :/

I tak odnośnie sterowania chłopaki z N+ niestety nie są zadowoleni, narzekają na opóźnienia gdzie szybkość reakcji ma duże znaczenie i co ważne wyższy poziom trudności zniechęca do korzystania z Kinecta.Czyli pad najlepiej się sprawdza <_<

Za to co do gry nie ma wątpliwości i przytoczę krótki cytat :)

"To co urzeka w Child of Eden to design.Niesamowicie prezentuje się cała oprawa audiowizualna.Każda z pięciu plansz zwanych archiwami to prawdziwe arcydzieło..."

Na plus: świetny design,oprawa wizualna,klimat,muzyka

Na minus: obsługa kinecta i liczenie na więcej poziomów

Opublikowano

Blim z Gamersyde pisal, ze opoznienie jest totalnie akceptowalne i znaczaco poprawione w stosunku do poprzednich buildow. Ide o zaklad, ze mozgi z N+ graly na LCDku, ktory defaultowo ma kolo 100ms input laga (tak jak wiekszosc nowych telewizorow).

Opublikowano
  • Autor

Coś w tym jest ale świadomi chyba są tego.Ja mam nowego LEDa Samsung i granie na CRT w GoW jest nieporównywalnie lepsze a na LED przez te koorewskie opóźnienia obrywają nieźle staty.Ale nie każdy tv sobie równy, podobno SHARP wiedzie prym w bez lagach.

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

A wiadomo już czy można w to grać na siedząco? :P

Opublikowano

ta gra po dobrym temacie zyska + 1 do oceny, te wszystkie kolory i muza :D szkoda że nie dadzą dema

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Joystiq 10/10

Official Xbox Magazine 9/10

IGN 8.5/10

Eurogamer 9/10

Computer & Video Games 8.2/10

Game Informer 8/10

GamePro 4/5

GameSpot 8.5/10

Całkiem, całkiem tylko ciekawe czy były oceniane po dobrym temacie ;)

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

wczoraj była premiera, ktoś gra/grał ?

Dziś/jutro sprawdzę to u kumpla więc będą później wrażenia.

Opublikowano

I jak grał ktoś?

Godny spadkobierca REZ'a?

Najbardziej mnie interesuje jak wypada muza? Trzyma poziom REZ'a? Bo z tego co wyczytałem to żaden znany producent muzyczny nie był w to zaangażowany.

I czy gra nie jest zbyt infantylna (to chyba odpowiednie słowo), bo ta laska widoczna na gameplay'ach nieźle "straszyła".

Opublikowano

nie wiem co za błazen pisał recenzje w N+ ale kinect sprawdza się świetnie w tej grze i zgadza się to ze słowami kolesia z gamersyde.

Wystarczy poświęcić kilkanaście sekund na kalibracje w opcjach, można sobie ustawić szybkość kursora, inny styl sterowania, itd. Lewa dłoń to strzelanie, prawa zaznaczania celów, machnięcie - aktywacja celów, ręce do góry bomba.

Po 30 minutach jak odpaliłem grę na padzie dla porównania to szybko wróciłem do kinecta, znacznie większa frajda z gry i bardzo dobre sterowanie, jak ktoś ma kamerkę MS to dla niego dodatkowy duży plus.. Można grać na siedząco/stojąco.

Sama gra, główny tryb jest długości REZa czyli grę można ukończyć w

2godziny

, mamy 3 poziomy trudności, dodatkowy tryb challenge po przejściu gry i bonusy (obrazki, filmy, efekty, itd.).

Gra świetnie wygląda, wizualizacje są bajeczne, muzyka dobra, nie jestem fanem REZa żeby to jakoś porównać. Dla mnie mocne 8/10.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
  • Autor

a jak się sprawdza kinect na wyższym poziomie trudności ?

Opublikowano

grałem w sobotę tylko 1 level na Hard i tak samo bez problemu, gra jest taka sama jak na Normal jedynie przeciwnicy zabierają więcej życia a bossowie są mocniejsi

Opublikowano

ta gra jest sprzedawana za pół ceny ? czy dostajemy 2 godziny gry za 169 zł ? :whistling: