Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gravity Rush

Featured Replies

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 41,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ha, czyli, mialem racje co do mojej oceny tej gry

• wiem, że świat został ograniczony w demie, ale gracz jest "przyklejony" do głównej ścieżki fabularnej, aby się rozwijać. Też oglądam youtube'a. Fabuła to tylko cząstka tej gry, która jest pokrecona ja

• Po co wersja pudelkowa ? Pudelko opchniesz, wersje pobrana nie odsprzedaz, a cena nie jest super- ile taniej ? 10zl ? Smiech na sali. Rozumiem: pudelko 199zl online 99zl. Widze sens sciagania, przech

Opublikowano

Bardzo mi się podoba grafika i idący za nią klimat. Gierka może być ciekawa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajnie wygląda, ale gameplay, który widziałem z GC nie robi żadnego wrażenia. Z tego co widziałem to przemieszczanie się po mieście w "zero gravity" to praktycznie QTE, a potyczki to też samoróbki - wciśnij jeden guzik i przeciwnik padnie. Może wybrali jakiś gorszy fragment, na pewno będę czekał na jakiś szerszy bardziej zróżnicowany gameplay.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Miałem przyjemność pograć dzisiaj w demo i wiem, że gdybym miał kupić Vite, to byłaby to jedna z gier które zawitalyby w moim domu razem z nią :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki! Działa trik... gram właśnie w demo Gravity Rush z JP Store.... chciałem z HK, ale cholera zapomniałem hasła :D

EDIT:

Super gra! nie rozumiem polityki Sony, dlaczego kur@! nie wydali tego na starcie i dlaczego nie będzie na karcie, tylko digital only ffs.....

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Jak to dziala dokladnie. Jestem na japonski storze i jak chce pobrac, to chce mi formatowac karte bo widzi tam polskie konto.

Co dalej zrobic ?

Opublikowano

Niemożliwe, o format pyta się tylko przy resetowaniu VITA.

2. On your Vita, go into Settings > Format > Restore the PS Vita System. Follow the prompts, and say YES to deactivate account, and NO to format memory card. The Vita will now self reset.

Tylko w tym miejscu się pyta o format karty, dajesz najpierw TAK chcę dezaktywować konto i NIE nie chcę formatować karty.

Po restarcie robisz dokładnie tak jak za pierwszym razem, logujesz się potem od razu do sklepu, ściągasz i powrót do punktu 2, aby załadować Polskie konto.

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Ok, juz wszystko jasne. Zalozylem konto i po odpaleniu konsoli wyskoczylo info z karta pamieci. Zalozylem konto zapamietujac meila LOL i po restarcie znajac meila i haslo wszystko poszlo wg linka.

Opublikowano

Fajny bajer jest jak są przerywniki komiksowe... wystarczy zacząć ruszać konsolką i patrzeć jak komiks się cały obraca lol

Opublikowano

Zarówno do pobrania jak i w pudełeczku. Świetny news!

Opublikowano

no w czerwcu wyjdzie kilka dobrych gierek na vite będzie w czym wybierać

Opublikowano

Z tą premierą ich p....... :/

Uncharted zaliczone. Dobije Escape Plan i niemam w co grać :/

Innych konsol nie masz ? :) fajny jest ten A-men . Jeżeli kojażysz Lost Vikings z Amigi to tu jest coś mocno podobnego.

Edit: ciekawe czy będzie to pl. Sony twierdziło, że każda gra wydana przez nich będzie zlokalizowana.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Zawsze można coś na PSP brać :D

Ja dzisiaj zaopatrzyłem się w bundle Persona 2/3 .... starczy spokojnie do czerwca :D

Fajnie by było jakby wydali jakąś kolekcjonerkę...

Opublikowano

Persona 4 będzie wydana w kolekcjonerce, a osobiście uważam, że Gravity Rush będzie zlokalizowane, żeby przyciągnąć więcej potencjalnych klientów.

• 1 miesiąc temu...