Opublikowano 9 lipca 201113 l Witam wszystkich poniewaz nikt nie poruszyl tematu gry harvest moon btn choc osobiscie uwazam ze jest to tytul genialny zapraszam wszystkich do opisania czy grali grają w tak wspaniałą gre i opisania wrazen i roznych pytan na ktore chetnie odpowiem.ostatnio kupilem tytul na znanym serwisie aukcyjnym i nie zaluje wydanych piniedzy poniewaz przypomnialy sie lata dziecinstwa zapraszam wszystkich do wypowiedzi.
Opublikowano 9 lipca 201113 l Ile zapłaciłeś? Bo jak ta gra pojawia się na allegro to w cenie około 150zł.
Opublikowano 10 lipca 201113 l Autor Dalem 135 zl z wysylka w stanie bdb. Gra dziala bez problemu nie zalicza zadnych zwisów. Teraz jest na allegro w cenie 199 zl ale mysle ze gosciu przesadzil troche z ceną pozdrawiam.
Opublikowano 6 sierpnia 201113 l Cena HM: BTN zabija, obserwowałem, szukałem ofert jakiś czas temu to aż nie wierzyłem heh. Na ogromne szczęście BTN wyszedł w klasykach na PSStore, modliłem się o to hehe. Co do gry to dla mnie ToP 10 a może nawet po głębszym zastanowieniu ToP 5 na Szaraka (a tam ciasno bo co druga gra to hit ;p). Nie zapomnę recenzji w Extremie (tylko 1 strona sic!) po której grubo się napaliłem, grę szybko nabyłem (niestety pirat - takie czasy). Ale było pośmiewisko ze strony kumpli; "gra o farmie, wtf", "hodowanie kur, wtf", "do reszty oszalałeś" itd. itp. ;] Nie minął jakiś czas, zobaczyli - podpatrzyli - nasłuchali się ochów i achów ode mnie i pół dzielnicy grało w "farmera" ;p Haha, nie zapomnę tych telefonów i podjarki jak się coś odkryło, odnalazło - wymiana informacjami ("dziecko mi się urodziło", "wiem jak zamawiać z TV marketu" ;p) itd. Totalny szał u nas panował na HM ;] Piękne czasy szkoda tylko, że kolejne części na Ps2 już nie były tym (hype na StH był kosmiczny). No i tym bardziej wielka szkoda, że obecne części wychodzą tylko na konsole N. Przecież za taki rimejk BTN czy podobną część (równie genialną) na Ps3 pochlastałbym się heh. Mogłaby wyjść choćby w cyfrowej dystrybucji. Btw najlepsze, że gra wytrwała próbę czasu jak dla mnie. Jak kupiłem i odpaliłem to dobre kilka godzin grałem a i do teraz w miarę regularnie gram chociaż po godzinkę/pół maks. Obiecuję sobie, że kiedyś przysiądę na dłużej jak pozaliczam zaległości ;] Edytowane 6 sierpnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Ale było pośmiewisko ze strony kumpli; "gra o farmie, wtf", "hodowanie kur, wtf", "do reszty oszalałeś" itd. itp. ;] Nie minął jakiś czas, zobaczyli - podpatrzyli - nasłuchali się ochów i achów ode mnie i pół dzielnicy grało w "farmera" ;p Haha, nie zapomnę tych telefonów i podjarki jak się coś odkryło, odnalazło - wymiana informacjami ("dziecko mi się urodziło", "wiem jak zamawiać z TV marketu" ;p) itd. To w moim przypadku jest podobna historia. Byłem jedną z osób, która nie rozumiała fenomenu tej gry, a grał w nią wtedy mój kumpel i o niej opowiadał. Nawet mnie to nie ciekawiło. Potem mi ją pożyczył i spędziłem przy niej cały dzień. Skubaniec wieczorem do mnie zadzwonił i mówi, że chce grę z powrotem, bo nie mógł bez niej wytrzymać. Był to wielki ból. Potem kupiłem wersję na PS2 i przeżyłem ogromne rozczarowanie. Harvest Moon: Save the Homeland to kupa, nie Harvest Moon. Nawet ożenić się nie można było a wszystkiego było 10 razy mniej. Potem nadeszła edycja na GameCube'a, na szczęście. Edytowane 20 sierpnia 201113 l przez Lukas_AT
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Ta gra była niesamowita. Dużo czasu przy niej spędziłem. Ale jakoś nigdy nie udało mi się jej skończył. Chociaż zaczynałem chyba 3 razy
Opublikowano 28 marca 201213 l Po ile procent mieliście? Ostatnio pykałem na PSP, ale nawet rok mi nie minął(w grze), musiałem sprzedać PSP.
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Oj ile to godzin się przegrało na farmerku hehe. Aż chyba wrzucę sobie na PSP albo Xperie może znowu się wciągnę na długo hehe. Edytowane 15 kwietnia 201411 l przez Tony Maniana