Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jakoś nie przepadałem za trybem B-spec, a tor mogli dać El-Captain, bo z forum gtplanet wiem, że był mocniej wyczekiwany przez fanów. No, ale nie ma co narzekać. Dodatki darmowe, więc trzeba wypróbować :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 93,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista tras: http://www.gran-turismo.com/us/products/gt6/tracks/#new   Lista samochodów: http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt6/carlist_en.html

• Przetestowałem demko więc opiszę wrażenia... Wspomnę tylko, ze ciekwy jestem z kiedy jest kod tego demka? W XMB pokazana jest ważność od 31.09.2012 do 31.08.2013. Ale wracając do wrażeń..   Grafic

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

ale całe piękno GT to zacząć od jakiegoś bieda-auta, i zdobywać kasę na pierwszy tuning i tak poznawać grę, a nie dostać na starcie kupę kasy i samochodów i stracić parę godzin niepowtarzalnej zabawy.

Opublikowano

czy aktualizację można pobierać jakoś partiami? czy zostawić na noc właczoną konsolke?

i jeszcze jedno, gdzie jest giełda samochodów używanych?!

Edytowane przez Banny

Opublikowano

czy aktualizację można pobierać jakoś partiami? czy zostawić na noc właczoną konsolke?

i jeszcze jedno, gdzie jest giełda samochodów używanych?!

odp 1 - nie

odp 2 - nie ma

Opublikowano

szkoda. Zauwazylem, że w salonach można kupic stare auta, ale zawsze lubiłem wchodzić na giełde i szperac ;]

dzieki za odp.

Opublikowano

Czy za zdobycie złota w każdej licencji (np. wszystkie w B) dostanę jakąś furę? 

Oraz dlaczego za wygranie np. wyścigów japońskich aut lat 90 nie dostaje sie samochodu? Tylko nie mówcie, że furę dostanę, jak zaliczę wszytskie wyścigi w klasie B

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem przejechać jedno okrążenie tym potworem na Nurburgringu, ale mi się nie udało... auto ma za dużo mocy i jeździ się nie wiem czy nie gorzej niż RedBullem... to będzie chyba pierwszy samochód z VisionGT, który kupię, a nie wygram...

Ostatnio sprawdzałem też DriveClub i nie powaliło mnie. Odpaliłem GT6 i od razu poczułem się lepiej... :D Nie wiem czy to za sprawą kierownicy, ale jakoś bardziej do mnie przemawia jednak GT... :)

Opublikowano

Ten tomahowk to jest przepiękny brutal... jezdzi sie nim trudno, ale juz widze, ze znalezli sie kozacy, ktorzy potrafią go okiełznac... mysle ze z dobrym setupem i masteringiem, na szybszych trasach będzie kręcil lepsze czasy niz x2011

to co sie dzieje przy wcisnieciu r1... nim sie nie obejzysz i zapierdzielasz 500km/h... do tego ten cudowny wyglad :banderas:
Opublikowano

bez sensu to jest IMO, jakbym chciał wipeouta to bym sobie odpalił wipeouta

ostatnio był wypadek jak na flugplatz odleciał w powietrze jakiś samochód GT3 chyba, dokładnie tak by się zachowywały te prototypy

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

na filmiku to raczej śmiesznie wygląda niż fajnie superowo, zgadzam się z użytkownikiem Szejdj całkowicie.

Opublikowano

nie wiem, moze macie troche racji... ale ja poprostu lubie zapyerdalać :)

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Za(pipi)iste, aż sobie odświeżę GT6, do tego jeszcze dali zawody sezonowe na Północnej Pętli. :)

Jakiś czas temu wziąłem się na poważnie za jedne zawody, bo przypasowały mi tor i auto (jakieś Alpine na Midfield Raceway), czego efektem było 52. miejsce w światowym rankingu, 1. miejsce wśród Polaków i 1. miejsce wśród jeżdżących bez ABS. :cool::lapka:

Ale to pewnie przez to, że już nikt w to nie gra.

Edytowane przez Grze(pipi)