Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Witajcie,

Słyszeliście może o grze Might & Magic: Clash of Heroes? Rozgrywka ma miejsce w realiach Might & Magic, więc może być fajną rozgrzewką przed premierą VI-tej części Herosów. Akcja gry ma miejsce 40 lat przed wydarzeniami z piątej części Herosów. Might & Magic: Clash of Heroes to połączenie gry cRPG, gry logicznej i strategii turowej. Do dyspozycji jest 30 godzin kampanii w trybie jednoosobowym ale możecie też zmierzyć się ze znajomymi w sieci w trybie multiplayer lub przed jednym komputerem w trybie hot seat.

Tutaj mozna obejrzeć trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wazUuabl7Cc

Co myślicie o takiej wersji Herosów?

Pozdrawiam,

Mateusz Ubisoft

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Myślę o takiej wersji gry pozytywnie, bardzo lubię Heroes of Might & Magic ®.

Opublikowano

Myślę o takiej wersji gry pozytywnie, bardzo lubię Heroes of Might & Magic ®.

Opublikowano

Wersja na NDS była przekozacka, chociaż mocno liniowa i infantylna. Właściwie eksploracji w niej było zero (chodziło się po wytyczonych ścieżkach), ale walki sprawiały dużo frajdy, system jest fajny. Jeżeli to dopracują i rozbudują w wersji na PC- jestem za.

Opublikowano

Także chętnie obadam z biegiem czasu. Wiele dobrego o tej grze słyszałem, a cena na Steam nie jest jakaś odstraszająca (15€). Poczeka się na promocję 50%/75% i zakupię.

Martwi mnie jedno - Ubisoft. Czy można się spodziewać jakichś durnych DRMów poza Steamem, jak w większości ich produkcji? Na stronie produktu nic nie mogę znaleźć, ale mimo wszystko mam pewne obawy.

Opublikowano
  • Autor

Na razie niestety ciężko powiedzieć czy gra będzie gdzieś poza Steamem ;/ i wersją pudełkową oczywiście, w wersji kinowej i oryginalnej

Edytowane przez mateusz_ubisoft

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wybaczcie mi double, czy nawet tripleposting :)

mały nius - premiera niestety przesunęła się na 14 października, ale za to można ściągnać demo Clash of Heroes ze steama, za darmo :) warto sprawdzic jak się ta gra prezentuje w wersji na PCta

Opublikowano
mały nius - premiera niestety przesunęła się na 14 października, ale za to można ściągnać demo Clash of Heroes ze steama, za darmo :) warto sprawdzic jak się ta gra prezentuje w wersji na PCta
Znaczy się... premiera polskiej wersji pudełkowej? Gdyż gra w cyfrowej dystrybucji jest już dostępna.

Jeśli komuś nie zależy na pudełku, to Green Man Gaming ma ofertę gry za 15$, zamiast 15€. A klucz tam kupiony i tak trzeba przypisać do Steam. Co więcej (pozwolę sobie, a co), jeśli ktoś nie posiada jeszcze konta na GMG, to może skorzystać z mojego referrala przy rejestracji. Wtedy jeśli nowo zarejestrowany wyda minimum 5$, to zarówno on jak i osoba z którego referrala korzystał dostaną jednorazowo po 5$. Żadnych zobowiązań, a można tak zdobyć troszkę grosza na późniejsze wydatki. ;)

Opublikowano
  • Autor

tak, chodzi o premierę polskiej wersji pudełkowej, na steamie hula juz od jakiegoś czasu gra w oryginalnej, angielskiej wersji, i z tego co piszesz, to pewnie w innych miejscach tez :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Hej, dodatkowa informacja - w wersji na PCta będzie od razu dołączone pierwsze DLC, "Jestem Legendą", w którym można się wcielić w każdego z czterech, pierwotnie niegrywalnych bossów :)