Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Ins a jak myślisz? Ja się dziwię że nie zrobią kategorii "Best Modern Warfare Game".

Kiedy Gearsów nie odpalę to parędziesiąt tysięcy ludzi jest online, podczas gdy w takiego KZ3 pewno gra już garstka, no ale GT to GT :]

A ja kiedy nie odpalę MW3 to gra kilkaset tysięcy ludzi ;)

edit. Dopiero teraz zobaczyłem że Gearsy 3 nawet nie są nominowane, no niezły lol :D

Edytowane przez pleju

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Xbotom to raczej nie przeszkadza. To nie oni za 4 miechy będą ze świecą szukać chętnych do gry w sieci ;)

Ciekaw jestem czym się kierują przy takich zestawieniach, bo ciężko dostrzec tu jakąkolwiek konsekwencję.

Trzymam Cię za słowo.

Opublikowano

Xbotom to raczej nie przeszkadza. To nie oni za 4 miechy będą ze świecą szukać chętnych do gry w sieci ;)

Ciekaw jestem czym się kierują przy takich zestawieniach, bo ciężko dostrzec tu jakąkolwiek konsekwencję.

Trzymam Cię za słowo.

idź odpal Res 3, czytałem ostatnio na neogafie że jest z tym spory problem.

Opublikowano

Bleszinskiemu się podoba to też powinieneś dać szanse MW3 ^_^

A z R3 to są niezłe jaja, ostatnio u kumpla nie mogliśmy znaleźć kompletu do grania :( Ale to już raczej wina online passów <_<

Opublikowano

Online passy nie mają tu nic do rzeczy. Masa gier od EA ma online passy, a żyją w multi. Same online passy spredają się cholernie słabo, a to znaczy, że używki w 9x% kupują ludzie do przejścia singla, a 9x% ludzi grających po sieci i tak kupuje nowe gry.

Opublikowano

Raczej mają i to dużo, ktoś kupi sobie używanego R3 to by chociaż chwile w multi pograł a tak to olewa bo mu się nie opłaca jeszcze za onlinepassa płacić. A gry od EA sprzedają się w przeważnie w kilku milionach to nie ma problemu ze znalezieniem chętnych ^_^

Opublikowano

Nic dziwnego, gra jest tak prosta i casualowa, że nawet pies który jedną łapę trzyma w paczce Doritos ją ogarnia.

taa, bo takie girsy mają więcej głębi....czy... Uncharted , dodam by nie być posądzany o fanbojstwo. Kaman, jedyny poważny multi w fps na konsole to BF w trybie hardkor...no może jeszcze Red River, nie grałem to nie wiem

Opublikowano

Killzone 3 znalazł się w nominacjach do najlepszego multi?! Hehe, przypomnieli sobie, że rok ma 12 miesięcy.

Z tej listy nie ograłem tylko Uncharted. Chociaż lubię CoDa to nie rozumiem jak mógł dostać tą nagrodę. Multi to fatalne kupsko w porównaniu do poprzednich części. Black Ops na PS3 w dniu premiery był lepszą grą niż MW3 po kilku patchach.

Opublikowano

Trzymam Cię za słowo.

idź odpal Res 3, czytałem ostatnio na neogafie że jest z tym spory problem.

Za 4 miechy sprawdzę.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że KŚG będzie miało ex'a na zapowiedź Half Lajf Trzy! :rofl2:

gex_2011_4_okladka.jpg

Chet Faliszek, jeden z głównych scenarzystów pracujących przy poprzednich produkcjach tego studia, rozwiał wszelkie wątpliwości za pośrednictwem forum platformy Steam. „Zostaliście wrobieni. Nie ma żadnej gry wykorzystującej alternatywną rzeczywistość (tzw. ARG).Przemowa Wheatleya stanowi jedynie fikcję – to wszystko. Nie było poleceń ze strony Gabe’a Newella dotyczących wypuszczenia przecieków. To tylko fałsz,” podkreśla Faliszek. „Chciałem rozwiać wszelkie wątpliwości. To społeczność graczy oszukuje samą siebie. Choć fajnie jest widzieć ludzi ekscytujących się każdą nową informacją na temat cyklu Half-Life, to nie cierpię takiego okłamywania innych.”

xD

Opublikowano

Uncharted 2 można było bezproblemowo grać w sieci dwa lata po premierze. Każdego dnia było 50 tysięcy graczy. Uncharted 3 natomiast sprzedaje się 2 razy lepiej. Jestem pewien że sprzeda się lepiej od Gears of War 3.

Opublikowano

Chyba kupie znowu PS3 ;/

Opublikowano

Po co ? Przykuło coś twoją uwagę ?

Opublikowano

Ma w koncu zdecydowanie lepsze gry, poza tym wiecej graczy w Europie jest online na PSN niz na XBL.

Opublikowano

a może to nie prowo i z głupiego jasia wysół mądry Jan ? :P

Edytowane przez Orson

Opublikowano

:whistling:

http://www.youtube.com/watch?v=WjOPXpd9PSU

"Hello, SONY.

We are Anonymous.

It has come to the attention of the Anonymous activist community that you have chosen to stand by the Stop Online Piracy Act. This act will halt online businesses and restrict access to many sites for many users. Supporting SOPA is like trying to throw an entire company from off a bridge. Your support to the act is a signed death warrant to SONY Company and Associates. Therefore, yet again, we have decided to destroy your network. We will dismantle your phantom from the internet. Prepare to be extinguished. Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not. Sony, you have been warned.

To those doubting our powers. We've infiltrated the servers of Bank of America, The United States Department of Defense, The United Nations, and Lockheed Martin. In one day.

For their approval to SOPA, we have also declared that our fury be brought upon the following persons. Justin Bieber. Lady Gaga. Kim Kardashian. and Taylor Swift.

Operation Blackout, engaged.

Operation Mayhem, engaged.

Operation LulzXmas, engaged.

We are Anonymous.

We are Legion.

We do not forgive.

We do not forget.

Supporters of SOPA, you should've expected us."

Opublikowano

Tjaa, kolejny raz dużo szumu o nic. FB miał paść i nic, teraz będzie podobnie. Choć nie powiem niektóre ich akcje nawet popieram.

Opublikowano

"we have also declared that our fury be brought upon the following persons."

xD Co za frustraci seksualni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.