Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

co z tego że X360 dobrze się sprzedaje? a wiesz od czego zależał jego sukces? no właśnie głównie od tego, że wyszedł rok wcześniej od PS3, myślisz że M$ znowu nie z korzysta z okazji, tylko dlatego że teraz X360 dobrze się sprzedaje?

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

co z tego że X360 dobrze się sprzedaje? a wiesz od czego zależał jego sukces?

Dobrze, że Ty wiesz. Bo ja myślałem, że to gry sprzedają konsole. Ale widze, że chyba jednak nie.

Opublikowano

Tak samo jak PS3 mialo miazdzyc 9 rdzeniami zacofanego Xboxa z jedynie trzema :potter:

Opublikowano

... Nikt (poza SONY i MS) nie zna nawet wstępnej specyfikacji nowych konsol a już padają takie durne teksty, że jedna jest mocniejsza od drugiej... :blink:

Opublikowano

Najbardziej ogrywane tytuły na X360 w 2011 (źródło):

1. Call of Duty: Black Ops

2. Call of Duty: Modern Warfare 3

3. Call of Duty: Modern Warfare 2

:rofl2:

Opublikowano

nie wiem o co Ci chodzi, przecież za każdym razem którys z tych tytułów co roku dostaje Goty;)

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Tak samo jak na PS3. Bo chyba nie myślisz, że jest inaczej.

Opublikowano

Na PS wszyscy graja w Uncharted i Killzone! :)

Nie wszystkie konta na allegro sa skradzione!

Co do Resselera to mozliwe, z dwa razy zdarzylo sie znajomemu odzyskac konto z GS i znajomymi, gdy kupowal od niego. (zwrocil pieniadze)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobrze, że Ty wiesz. Bo ja myślałem, że to gry sprzedają konsole. Ale widze, że chyba jednak nie.

a dzięki czemu miał tyle gier za nim jeszcze wyszło PS3? no właśnie dzięki temu że wyszedł rok wcześnie i koło się zatacza... jezu, ludzie.... pomyślcie zanim coś napiszecie, bo aż głupio mi takie rzeczy tłumaczyć :turned:

Opublikowano

Pamiętacie jak pisałem o tym, że w tym roku w Polsce strasznie potaniało MSP ?

AMY - pierwotnie ex na PS3. Wycena:

PSS - 47 zł

XBL - 800 MSP = 24 zł

Niezły numer.

a dzięki czemu miał tyle gier za nim jeszcze wyszło PS3? no właśnie dzięki temu że wyszedł rok wcześnie i koło się zatacza... jezu, ludzie.... pomyślcie zanim coś napiszecie, bo aż głupio mi takie rzeczy tłumaczyć :turned:

A później to gry nie wychodziły ? I kto tu ma myśleć Leszku :P

Opublikowano

no wychodziły, przecież nie powiedziałem że nie, ale głównie chodziło mi o to, że na starcie PS3, X360 miał ich już spoooro więcej

Opublikowano
a dzięki czemu miał tyle gier za nim jeszcze wyszło PS3? no właśnie dzięki temu że wyszedł rok wcześnie i koło się zatacza... jezu, ludzie.... pomyślcie zanim coś napiszecie, bo aż głupio mi takie rzeczy tłumaczyć

A jakie to gry miał X360 zanim PS3 wyszło? PGR3? Kameo?

Opublikowano

Leszek o co ci chodzi , wyszedł wcześniej o rok , ludzie kupili bo byli spragnieni next genów no i co z tego, czemu piszesz "wiecie czemu 360 sprzedała się lepiej"?

No wiemy. Jakaś konkluzja jednak z tego ma wynikać?

Opublikowano

Rok wczesniej premiera konsoli = rok wczesniej maszynka u developerów= rok szybciej do wyjscia prawdziwego pierwszego system sellera czyli "Gyrsy"

A pozniej juz poszlo. To byla przewaga jaka wypracował X i obronił jak do tej pory

Opublikowano

na początku sporo było exów na x360 potem niestety powykruszało się tego ;/ pierwszy assasyn, bioshock, burnout paradaise, mass effect, ninja gaiden, a teraz już dupa.

Opublikowano

@Karol_1985

no chociaż jeden zaczaił

Leszek o co ci chodzi , wyszedł wcześniej o rok , ludzie kupili bo byli spragnieni next genów no i co z tego, czemu piszesz "wiecie czemu 360 sprzedała się lepiej"?

No wiemy. Jakaś konkluzja jednak z tego ma wynikać?

nie pisałem tego tak z du*y tylko w sprawie artykułu keymakera, który z wraz z postami zniknął... :blink: wypisał tam powody, czemu nowy X miałby nie wyjść w przyszłym roku

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

na początku sporo było exów na x360 potem niestety powykruszało się tego ;/ pierwszy assasyn, bioshock, burnout paradaise, mass effect, ninja gaiden, a teraz już dupa.

WTF? Chyba ci się pomyliło z Burnout Revange, a asasyn pierwszy pierwotnei miał być exem dla PS3.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

assassyn miał być a nie był :P a burnout paradaise oczywiscie ze najpierw był na x360 potem była chyba wersja pc po 3 miechach i na końcu ps3 odrazu z dlcekami wydali, ale głowy nie dam :)

edit: swojego pierwszego xboxa kupiłem w bundlu z burnoutem pamiętam bo zdecydowałem sie pograc w tytuł w który nie było na pc i ps3

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

a pamiętacie Dead Rising i bossa z supermarketu? ;]

moja pierwsza gra na Xa <3

Opublikowano

PlayStation 4's early technical specifications are looking "more powerful" than those of Microsoft's next-generation Xbox targets

http://www.computera...-claims-source/

Oczywiście na PS3site przy tłumaczeniu tego musieli dodać coś od siebie :) W oryginale jest napisane "more powerful", a chłopaki z PS3site przetłumaczyły na polski odpowiednik "much more powerful". Ach ta magia słów :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.