Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Dobrze że wieczne dopi.erdalanie się do np. Halo przy wzajemnym poklepywaniu się po plecach i sprzedawaniu sobie plusików nie jest trollingiem. Ja tylko mówię o swoich preferencjach.

Haha, dokladnie! Ktos jedzie po PS3 - minusy od mersiego, voytca i pleja :sorcerer:

Ktos jedzie po xboxie? Plusy, a jakze, od mersiego, voytca i pleja xD

Szczególnie to widać w temacie Uncharted 3, jak napiszesz że multi to mega balas to cię tam zjedzą xD

Opublikowano

to samo było w temacie GeoW 3 zaraz po premierze, olo

Opublikowano

Dobrze że wieczne dopi.erdalanie się do np. Halo przy wzajemnym poklepywaniu się po plecach i sprzedawaniu sobie plusików nie jest trollingiem. Ja tylko mówię o swoich preferencjach.

Haha, dokladnie! Ktos jedzie po PS3 - minusy od mersiego, voytca i pleja :sorcerer:

Ktos jedzie po xboxie? Plusy, a jakze, od mersiego, voytca i pleja xD

Szczególnie to widać w temacie Uncharted 3, jak napiszesz że multi to mega balas to cię tam zjedzą xD

:)

Ja mogę od razu przyznać, w temacie Uncharted nie jestem obiektywny, ale rzeczy, których się czepiam, uważam, że są uzasadnione ;)

Opublikowano

Co jak co, ale akurat na tym filmiku z multi U3 do ktorego przyczepil sie Yaczes i Soul animacja jest tragiczna i wyglada to jak jakas niskobudzetowla. Deal with it.

Zreszta juz przerabialismy w tym temacie temat animacji w Uncharted - jest dziwna. Owszem moze sie podobac, ale czesto jest nierealna po prostu, taka przerysowana. Ezio nadal ma najlepsza animacje ruchow.

PS. Soul udalo mi sie wylapac ten defekt z Gearsow o ktorym tyle biadoliles - te dziwne rzeczy wokol glowy pojawiaja sie u mnie TYLKO w multi i TYLKO na mapie Estakada, faktycznie ch.ujowo to wyglada.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pomijajac animacje, ta gra i tak w multi bedzie tak samo rewelacyjna jak dwojka...

Opublikowano

pomijajac animacje, ta gra i tak w multi bedzie tak samo rewelacyjna jak dwojka...

No i bomba. Tobie sie nie podoba, ale mnostwo graczy to teraz w nia rżnie ostro. O multi w U3 sie bac nie trzeba.

Opublikowano

i Voytec - mnostwo graczy ? co to znaczy mnostwo graczy w Twoim mniemaniu ? mnostwo graczy to gra w FIFE 12, Gearsy, HALO, Coda, ale na bank nie w U2. Na swojej FL nie mialem zadnego znajomego, ktorego by wciagnela ta gra.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no bo jak matchmaking trwa z 10-15 minut czy nawet dłużej jak ostatnio kiedy chciałem zagrać to to w ch,uj wyłączyłem, nie dziwota że nie grają

Opublikowano

Co jak co, ale akurat na tym filmiku z multi U3 do ktorego przyczepil sie Yaczes i Soul animacja jest tragiczna i wyglada to jak jakas niskobudzetowla. Deal with it.

Zreszta juz przerabialismy w tym temacie temat animacji w Uncharted - jest dziwna. Owszem moze sie podobac, ale czesto jest nierealna po prostu, taka przerysowana. Ezio nadal ma najlepsza animacje ruchow.

PS. Soul udalo mi sie wylapac ten defekt z Gearsow o ktorym tyle biadoliles - te dziwne rzeczy wokol glowy pojawiaja sie u mnie TYLKO w multi i TYLKO na mapie Estakada, faktycznie ch.ujowo to wyglada.

Ha mówiłem :)

Opublikowano

No tak ale mialo to byc upierdliwe i w ogole straszna lipa, a wystepuje to tylko na jednej mapce w multi ;P W dodatku nie mam zadnych pixeli tylko ta rozmyta poswiata przy obracaniu sie pojawia.

Opublikowano

Teraz już jak wiesz jak to wygląda, znajdziesz więcej miejsc w których to występuje, bo to nie jest tak, że widzimy to non stop, głównie na jasnych tłach to daje znać o sobie.

Opublikowano

Nie widzialem tego wczesniej bo na tej mapie po prostu nie gram. Singla juz z 5 razy przeszedlem i teraz znowu cisne w co-opie i tego "efektu" u mnie w innych miejscach po prostu nie ma. Trudno nie zauwazyc czegos takiego ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No tak ale mialo to byc upierdliwe i w ogole straszna lipa, a wystepuje to tylko na jednej mapce w multi ;P W dodatku nie mam zadnych pixeli tylko ta rozmyta poswiata przy obracaniu sie pojawia.

a to nie przypadkiem blur jak w

kokpicie łodzi podwodnej przy szybkim poruszaniu

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie to babol którego nie powinno być.

Opublikowano

Poslugujac sie logika uzytkownika MBeniek mozna napisac WPADKA SONY !!!1111

;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe z jakiego źródła uzyskali taką ilość danych: G-mail, Facebook, a może znowu EA Store :P

PS. Odnośnie jeszcze tych kradzieży z XBL. Żeby Beniek miał jakieś wyobrażenie jak to działa. Ktoś w komentach na PPE napisał (nie wiem czy mówi prawdę, ale bardzo podobne praktyki były już w przeszłości), że ostatnio dostał wiadomość na XBL, że może kupić jakiś tam season pass do Fifa 12 za 150 MSP tylko musi podać hasła do swojego konta :) Tak, ludzie się nabierają i stąd między innymi na XBL są kradzieże. Tylko mało kto się przyzna, bo lepiej walić głupa i liczyć na refundację od M$, co zresztą robią. Przypadki lipnych stron, gdzie ludzie masowo podawali dane swoich kart kredytowych w zamian za obietnice darmowych MSP pominę milczeniem ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Polyphony z highendowymi kokpitami z patcha Gran Turismo Spec 2.0 zniszczyly Forze 4 :(

Opublikowano

Przecież to wygląda prawie identycznie jak w demie Forzy 4 :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.