Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 294,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Dobrze że wieczne dopi.erdalanie się do np. Halo przy wzajemnym poklepywaniu się po plecach i sprzedawaniu sobie plusików nie jest trollingiem. Ja tylko mówię o swoich preferencjach.

Haha, dokladnie! Ktos jedzie po PS3 - minusy od mersiego, voytca i pleja :sorcerer:

Ktos jedzie po xboxie? Plusy, a jakze, od mersiego, voytca i pleja xD

Szczególnie to widać w temacie Uncharted 3, jak napiszesz że multi to mega balas to cię tam zjedzą xD

Opublikowano

to samo było w temacie GeoW 3 zaraz po premierze, olo

Opublikowano

Dobrze że wieczne dopi.erdalanie się do np. Halo przy wzajemnym poklepywaniu się po plecach i sprzedawaniu sobie plusików nie jest trollingiem. Ja tylko mówię o swoich preferencjach.

Haha, dokladnie! Ktos jedzie po PS3 - minusy od mersiego, voytca i pleja :sorcerer:

Ktos jedzie po xboxie? Plusy, a jakze, od mersiego, voytca i pleja xD

Szczególnie to widać w temacie Uncharted 3, jak napiszesz że multi to mega balas to cię tam zjedzą xD

:)

Ja mogę od razu przyznać, w temacie Uncharted nie jestem obiektywny, ale rzeczy, których się czepiam, uważam, że są uzasadnione ;)

Opublikowano

Co jak co, ale akurat na tym filmiku z multi U3 do ktorego przyczepil sie Yaczes i Soul animacja jest tragiczna i wyglada to jak jakas niskobudzetowla. Deal with it.

Zreszta juz przerabialismy w tym temacie temat animacji w Uncharted - jest dziwna. Owszem moze sie podobac, ale czesto jest nierealna po prostu, taka przerysowana. Ezio nadal ma najlepsza animacje ruchow.

PS. Soul udalo mi sie wylapac ten defekt z Gearsow o ktorym tyle biadoliles - te dziwne rzeczy wokol glowy pojawiaja sie u mnie TYLKO w multi i TYLKO na mapie Estakada, faktycznie ch.ujowo to wyglada.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pomijajac animacje, ta gra i tak w multi bedzie tak samo rewelacyjna jak dwojka...

Opublikowano

pomijajac animacje, ta gra i tak w multi bedzie tak samo rewelacyjna jak dwojka...

No i bomba. Tobie sie nie podoba, ale mnostwo graczy to teraz w nia rżnie ostro. O multi w U3 sie bac nie trzeba.

Opublikowano

i Voytec - mnostwo graczy ? co to znaczy mnostwo graczy w Twoim mniemaniu ? mnostwo graczy to gra w FIFE 12, Gearsy, HALO, Coda, ale na bank nie w U2. Na swojej FL nie mialem zadnego znajomego, ktorego by wciagnela ta gra.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no bo jak matchmaking trwa z 10-15 minut czy nawet dłużej jak ostatnio kiedy chciałem zagrać to to w ch,uj wyłączyłem, nie dziwota że nie grają

Opublikowano

Co jak co, ale akurat na tym filmiku z multi U3 do ktorego przyczepil sie Yaczes i Soul animacja jest tragiczna i wyglada to jak jakas niskobudzetowla. Deal with it.

Zreszta juz przerabialismy w tym temacie temat animacji w Uncharted - jest dziwna. Owszem moze sie podobac, ale czesto jest nierealna po prostu, taka przerysowana. Ezio nadal ma najlepsza animacje ruchow.

PS. Soul udalo mi sie wylapac ten defekt z Gearsow o ktorym tyle biadoliles - te dziwne rzeczy wokol glowy pojawiaja sie u mnie TYLKO w multi i TYLKO na mapie Estakada, faktycznie ch.ujowo to wyglada.

Ha mówiłem :)

Opublikowano

No tak ale mialo to byc upierdliwe i w ogole straszna lipa, a wystepuje to tylko na jednej mapce w multi ;P W dodatku nie mam zadnych pixeli tylko ta rozmyta poswiata przy obracaniu sie pojawia.

Opublikowano

Teraz już jak wiesz jak to wygląda, znajdziesz więcej miejsc w których to występuje, bo to nie jest tak, że widzimy to non stop, głównie na jasnych tłach to daje znać o sobie.

Opublikowano

Nie widzialem tego wczesniej bo na tej mapie po prostu nie gram. Singla juz z 5 razy przeszedlem i teraz znowu cisne w co-opie i tego "efektu" u mnie w innych miejscach po prostu nie ma. Trudno nie zauwazyc czegos takiego ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No tak ale mialo to byc upierdliwe i w ogole straszna lipa, a wystepuje to tylko na jednej mapce w multi ;P W dodatku nie mam zadnych pixeli tylko ta rozmyta poswiata przy obracaniu sie pojawia.

a to nie przypadkiem blur jak w

kokpicie łodzi podwodnej przy szybkim poruszaniu

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie to babol którego nie powinno być.

Opublikowano

Poslugujac sie logika uzytkownika MBeniek mozna napisac WPADKA SONY !!!1111

;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe z jakiego źródła uzyskali taką ilość danych: G-mail, Facebook, a może znowu EA Store :P

PS. Odnośnie jeszcze tych kradzieży z XBL. Żeby Beniek miał jakieś wyobrażenie jak to działa. Ktoś w komentach na PPE napisał (nie wiem czy mówi prawdę, ale bardzo podobne praktyki były już w przeszłości), że ostatnio dostał wiadomość na XBL, że może kupić jakiś tam season pass do Fifa 12 za 150 MSP tylko musi podać hasła do swojego konta :) Tak, ludzie się nabierają i stąd między innymi na XBL są kradzieże. Tylko mało kto się przyzna, bo lepiej walić głupa i liczyć na refundację od M$, co zresztą robią. Przypadki lipnych stron, gdzie ludzie masowo podawali dane swoich kart kredytowych w zamian za obietnice darmowych MSP pominę milczeniem ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Polyphony z highendowymi kokpitami z patcha Gran Turismo Spec 2.0 zniszczyly Forze 4 :(

Opublikowano

Przecież to wygląda prawie identycznie jak w demie Forzy 4 :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.