Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

To tamto zakończenie było "dobre" ? Ok nie będę hejtował ale za h*ja mi się te zakończenia nie podobają.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Pomyliliście tematy? Tylko żebyście się nie zapomnieli i nie yebali spoilerami.

Opublikowano

O, PS Store doczekało się lokalizacji :)

I w ogóle muszę pochwalić przeglądarkę PS3, widocznie się poprawiła (i PS3site już na niej działa ;f).

Opublikowano

super z tym polskim pss store. Dlaczego mnie to cieszy?

bo to kolejny kroczek do normalnosci w naszym kraju.

za dużo plotek by to nie była prawda- valve coś zaprezentuje. Czy będzie to pełnokrwista konsola? Raczej nie. Pewnie cos w stylu onlive'a zintegrowane ze Steamem.

Czy bedzie mozna mówic o kolejnym graczu na rynku? juz wkrótce sie dowiemy

Edytowane przez Orson

Opublikowano

skoro są plotki, ze ps4 mialoby miec procesor i grafike z amd to moze daloby rade w jakis sposob zrobic steam store na ps4. Jak koniec konców kosole ida w strone PC tyle ze zamknieta konstrukcją ;)

Opublikowano
gif3bqadk.gif
Opublikowano

swoją droga -ciekawe. Dawniej gdyby konsolowcy usłyszeli plotki o konsoli przypominającej architektura pc , kreciliby nosami (delikatnie mówiąc)

teraz- super, bedzie przyjazne srodowisko programistyczne :)

czyli dwi generacje Cella zrobiły swoje :P

Opublikowano

Trailer AC3 spowodował u mnie lekki ślinotok i lekki w(pipi), że takiej grafiki, na tym gównie na którym musimy obecnie grać, nie zobaczymy.

Opublikowano

Raczej w tym roku dostaniemy zapowiedź nowych konsol.A po cichu liczę na nowego xkolcka gdzieś w listopadzie/grudniu, w każdym razie przed końcem świata.

Opublikowano

Raczej w tym roku dostaniemy zapowiedź nowych konsol.A po cichu liczę na nowego xkolcka gdzieś w listopadzie/grudniu, w każdym razie przed końcem świata.

Na górze tej strony masz powód czemu nowego klocka nie będzie w tym roku.

Opublikowano

Microsoft na 150% w tym roku nawet nie zapowie nowej konsoli - w 2012 wypuszczają tonę gier na XBLA, a nawet wprowadzają pod koniec roku obok Halo 4 nowe IP w kategorii racerów, więc można zapomnieć o jakiejkolwiek zapowiedzi.

Opublikowano

gif3bqadk.gif

ta animacja powinna byc wyswietlana na rzutnikach w szpitalach, w salach operacyjnych.

Jest to idealny wzorzec STERYLNOSCI :D

Opublikowano

@Orson

Sterylne bo i swoje lata gra ma,może czwarta część nie będzie taka pusta i czyściutka...

Edit: .... Ale doyebałem, sorki ale byłem święcie przekonany że to z Halo 3 <_<

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

igTuFkAw5I7CK.gif

Nom, czysta chu.jnia i sterylność :)

@kudlaty

lolz, to jest z 4 i wyglada mega stylowo

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jeszcze półtora roku będziemy się męczyć, a czekanie na next geny umili nam AC3, GTA V, Halo 4 i God of War IV.

Dodał bym jeszcze The Last of Us, ogólnie nie jaram się grami na podstawie zlepków informacji ale ND zobowiązuje :)

ps MaZZeo komu GoW IV umili , temu umili :)

Opublikowano

do kasacji

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

igTuFkAw5I7CK.gif

Nom, czysta chu.jnia i sterylność :)

@kudlaty

lolz, to jest z 4 i wyglada mega stylowo

Psyko Halo to FPS , nie widzi się bohatera wiec co ci z tego :P :P

zartuje sobie oczywiscie cały czas, nie jestem uposledzony by wyzywac się na grze, która mi się nie podoba

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Tak wlasnie powinny wygladac wszystkie mapy. Zadnych wk.uwiajacych upiekszaczy, wodotryski do singla. Jakby jeszcze 60 klatek bylo to mogliby dla mnie zrobic oprawe w multi sporo gorsza.

Opublikowano

To końcówka roku zapowiada się mega: AC3, H4, Bioshock, MoH 2, CoD, Forza, Tomb Raider, N4S, Hitman, GTA4, Borderlands 2 i prawdopodobnie coś z tej trójki The Last of Us/GoW 4/The Last Guardian :)

A i zapomniałem o najważniejszym, jeszcze TTT2 :D

Edytowane przez pleju

Opublikowano

Tak wlasnie powinny wygladac wszystkie mapy. Zadnych wk.uwiajacych upiekszaczy, wodotryski do singla. Jakby jeszcze 60 klatek bylo to mogliby dla mnie zrobic oprawe w multi sporo gorsza.

moim zdaniem gruba przesada. No chyba, ze jestes profesjonalnym graczem w Halo- to ok.

Tak jak profesjonaliscie w Counter Strike'u wyłaczają wszystko co się da wyłączyc (grafika) by miec płynniej

dla "zwykłych" grczy powinno byc ładnie...oczywiscie imo

Opublikowano

ta animacja powinna byc wyswietlana na rzutnikach w szpitalach, w salach operacyjnych.

10h9h8l.gif

zartuje sobie oczywiscie cały czas, nie jestem uposledzony by wyzywac się na grze, która mi się nie podoba

A jednak to robisz.

moim zdaniem gruba przesada. No chyba, ze jestes profesjonalnym graczem w Halo- to ok.

Tak jak profesjonaliscie w Counter Strike'u wyłaczają wszystko co się da wyłączyc (grafika) by miec płynniej

dla "zwykłych" grczy powinno byc ładnie...oczywiscie imo

Ciekawe czy po parudziesięciu godzinach w multi nadal zwracasz uwagę na detale, tekstury etc upiększacze.

W takim Call of Duty (a szczególnie MW3) wszystkiego jest tak naje.bane (jakieś skrzyneczki, okienka etc etc etc) że gra w ogóle nie jest czytelna, a nie o to chodzi w multi.

ps MaZZeo komu GoW IV umili , temu umili :)

Innym umili, mnie nie i nie boli mnie to.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

To końcówka roku zapowiada się mega: AC3, H4, Bioshock, MoH 2, CoD, Forza, Tomb Raider, N4S, Hitman, GTA4, Borderlands 2 i prawdopodobnie coś z tej trójki The Last of Us/GoW 4/The Last Guardian :)

A i zapomniałem o najważniejszym, jeszcze TTT2 :D

I RE6, o ile naprawdę dotrzymają terminu.

Opublikowano

Orson: Dla takich graczy jest singiel, a nie multi. Jak komuś konkretnie nie idzie w multi, to zostawi nawet jak będzie miał pokaz grafiki rodem z Awatara.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.