Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tam Reach nawet się podobalo, ale Crisis 2 to kaszana, jedynka dużo lepsza i nawet ładniejsza.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Prey 2 prawdopodobnie poszedł do odstrzału - gameinformer

Z jednej strony szkoda (bo po trailerze z E3 byłem ciekaw jak to wyjdzie w praniu), a z drugiej, na jesień i tak wychodzi za dużo gier (AAA) aby ktokolwiek miał płakać za kolejną strzelanką.

Opublikowano

Tak powinny wyglądać next-genowe gry AAA.

Opublikowano

Niestety dla większości AI to mało znaczący detal :)

większość to pewnie nawet nie wie co ten skrót oznacza ;)

easye - ODST miało dużo lepszą kampanię dla mnie niż Reach, akcja na autostradzie zjada epickością całego Reacha, który był nudnawy i epickich akcji miał niewiele. Co nie zmienia faktu, że na Legendary grając solo, trzeba było pobawić się trochę z Elitami i dzięki ich inteligencji walki sprawiały przyjemność. Czego o C2 za cholerę nie mozna powiedzieć.

Opublikowano

Zipper też ponoć idzie do odstrzału: http://uk.ps3.ign.co.../1221535p1.html

Już kiedyś pisałem, że Sony powinno się ich pozbyć, bo byli ich najsłabszym studiem. Lepiej zainwestować pieniądze w rozbudowę już istniejących ekip.

oj tam, akurat Unit 13 jest spoko

Opublikowano

Prey 2 prawdopodobnie poszedł do odstrzału - gameinformer

Z jednej strony szkoda (bo po trailerze z E3 byłem ciekaw jak to wyjdzie w praniu), a z drugiej, na jesień i tak wychodzi za dużo gier (AAA) aby ktokolwiek miał płakać za kolejną strzelanką.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Przecież demo z poprzedniego E3 było takie dobre :( z drugiej strony dziwne że od tamtego czasu 0 info

Zapewne była za bardzo nieliniowa dla CoDzje.bów

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

szkoda, zapowiadał się ciekawie

Opublikowano

crapa? lol, Prey 2 zapowiadał się na świetną, nawet ambitną grę.

Może usiedli przy stole i stwierdzili że jest zbyt ambitna i otwarta by zainteresować codkiddies które kupią w tym roku Black Klopsa 2. Oby nie.

Opublikowano

Może stwierdzili, że wujowie z siostrzeńcami lepiej zabawiają się przy Cod-ach. I skasowali Preya drugiego :(

Opublikowano

Chyba uraziłem fana black klopsa xD

Czytam opinie że gra mogła być "zbyt dobra" jak na current geny. Taka grafika, otwarty świat, poruszanie się jak w Mirror's Edge, cover system etc może dopiero next geny by to udźwignęły.

Albo te dema z E3 to była tylko wydmuszka i poza tym nic nie mieli :) a zdarzało się już parę razy.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To tylko plotka - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu nie pojawi się info o skasowaniu Prey 2. Gra zapowiada się mega.

Opublikowano
  • Autor

Może gra była zwyczajnie zbyt słaba i wydawca się przestraszył, nazwa samego dewelopera zupełnie nic mi nie mówi. Inni się nie przejmują COD i będzie choćby Bioshock Infinite, czy Dishonored, nie mniej ambitne przynajmniej po zapowiedziach.

Opublikowano

Trochę szkoda, bo koncepcja była nawet ciekawa. No ale może to nieprawda, w końcu podobnie było ze Stalkerem 2.

Opublikowano

Może gra była zwyczajnie zbyt słaba i wydawca się przestraszył, nazwa samego dewelopera zupełnie nic mi nie mówi. Inni się nie przejmują COD i będzie choćby Bioshock Infinite, czy Dishonored, nie mniej ambitne przynajmniej po zapowiedziach.

To samo chciałem napisać o Infinite. Nowy Bioszok wydaje się bardziej ambitny niż 1/2 gier zapowiedzianych na ten rok. A jakoś Levine nie trzęsie portami przed nowym Codem, jego fanami.

Far Cry 3 też wychodzi na chwilę przed CoD-em :rolleyes:

Sony wpuszcza Sly (Slajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) w okresie CoDStormu...(jakoś tak).

Więc to pier.dolenie o Chopinie, o strachu przed CoD-zje.bami (CoD-zje.by serio? Ej to nie Ty założyłeś temat Polactwo?) .

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

W Bioshock Infinite nie będzie nawet multiplayera.

Opublikowano

Co ty gadasz w ogóle

http://www.youtube.com/watch?v=-Ey4Vtve2iI

to jest słabe? Z resztą cała prasa wypowiadała się w superlatywach o tym.

Developer może i niezbyt znany, ale Preya stworzyli, który IMO był świetną grą, sporo lepszą od takiego Dooma 3. A Dishonored to w ogóle ch.uj wie kto robi i wydaje go również Bethesda, więc nie zdziwię się jak podobny spotka jego los.

Jedni się nie przejmują, inni tak np. Capcom odnośnie Resident Evil 6 ;)

Słupek, Bioshock to już znana marka więc już sobie poradzi. Chociaż wydając go na jesieni trochę się przejadą, powinien on się pojawić w lato tak jak pierwszy Bioshock. A Far Cry może okazać się lipą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mi nie chodziło, jaka gra może okazać się lipą a jaka nie.

Chodzi mi o to, że co roku na jesień wychodzi CoD i "50" innych tytułów które też się sprzedają. Coś było/jest nie tak z Prey 2 jeżeli go skasowali, przecież gdyby bali się CoD-a to by w ogóle nie zaczęli robić tej gry. Wiedzieli, że CoD panuje od xx czasu jeżeli chodzi o sprzedaż i jak wygląda w nim rozgrywka.

Japończyki wydają Chainsaw Lollipop, a Rockstar nie bał się wydać L.A. Noire. Gdzie obie gry miały/mają jeszcze mniejsze szanse zaistnienia niż Prey 2 (fps, rządzący obecnie gatunek).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dishonored robią twórcy Dark Messiah, jednej z najbardziej miodnych i przyjemnych gier w jakie kiedykolwiek grałem. Każdą walkę w tej grze mógłbym powtarzać z 100 razy, i każdego delikwenta mogłem załatwić na miliony sposobów, również wykorzystując otoczenie. Pokroiłbym się za kontynuację tego, ale Dishonored też wygląda nieźle.

Opublikowano
  • Autor

Jedni się nie przejmują, inni tak np. Capcom odnośnie Resident Evil 6 ;)

Owszem, Capcom się przejmuje (w końcu tam nie ma już żadnych wizjonerów, wszyscy spierdolili), ale RE i tak grą akcji został już od 4 części, czyli ponad 7 lat temu. Teraz po prostu utwierdzają się w przekonaniu, że to był słuszny kierunek, przynajmniej z ich punktu widzenia ($$$$).

Opublikowano

Sam już nie wiem. Ciężko uwierzyć żeby grę w takim stopniu zaawansowania po prostu skasować. Bethesda ostatnio wydała sporo gier które było średnich i słabo się sprzedały (Rage, Brink, Hunted), więc może nie chcą wydać kolejnego sprzedażowego faila.

Oby nie bo Human Head naprawdę ma potencjał. Pewnie większość nie wie, ale to Prey 1 wymyślił i zastosował portale pierwszy, nie Portal od Valve.

Opublikowano

Dishonored to już w ogóle do mnie póki co nie przemawia.

Przepraszam za szczerość ale muszę to napisać "Bioshock Infinite wydyma w tym roku każdego fps-a" .

Dziękuje :)

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.