Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Jak zywy to mortal kombat wygladal.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Pamietam jak starszy wszedl do pokoju, popatrzyl jak napyerdalamy w nowego Tekkena i powiedzial: i na to wywalilismy tyle kasy? Przeciez to wyglada tak samo jak poprzednie.

Ale sie w(pipi)ilem. Co za ignorancja.

Bez ściemy, mój stary kiedyś wszedł akurat jak grałem we:

7376-2.jpg

Popatrzał chwilę, przymrużył oczy i powiedział "o nawet przeklinają to jak w filmie" i wyszedł xDDDDDDDDD

Myślę, że dostał wtedy jakiegoś porażenia-szoku bo od tamtej pory, nie skomentował chyba już żadnej gry xD

Opublikowano

Ci którzy mają po 30 lat i zaczęli przygodę z grami jeszcze na Atari czy Commodore teraz dopiero mają mindfuck.

Kiedyś jarali się czymś takim

jbnCXLAd5tLoAj.jpg

dziś grają w to

ibyAZDpSr0zHfm.gif

Opublikowano

PS4 na 100% będzie minimum 10 razy wydajniejsze od PS3. Przecież sama karta graficzna ati radeon 6850 jest 10 razy wydajniejsza od całego PS3.

No tak ale przeciez mowa jest o 7670(6770), a to jest slabsza i tansza karta od 6850.

Opublikowano

Mindfuck to jest jak można było się wychowywać, żyć w czasach kiedy nie było konsol, grania :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Opublikowano

BONER

Opublikowano

Ja pamiętam jak się jarałem gdy brachol zagrywał się w Dinosa, albo Aliena :woot:

Japańce faktycznie robili kiedyś najładniejsze gry.

Opublikowano

Kocham ten temat. Wojna o konsole, ktorych nie ma i juz wiadomo, ktora bedzie mocniejsza.

W pracy dzien fatalny, ale wystarczylo tutaj wejsc i juz mam humor zupelnie inny. Dziekowac :)

Opublikowano

Kocham ten temat. Wojna o konsole, ktorych nie ma i juz wiadomo, ktora bedzie mocniejsza.

Wlasnie ze nie wiadomo...wedlug innych plot Xbox3 bedzie rownie slaby.

Moim zdaniem te plotki mozna sobie wsadzic w dupe :P

Skoro nowe konsole maja byc slabsze niz dzisiejszy bardzo przecietny pecet to jakim cudem next genowy silnik UE4 ma byc lepszy od tego co pokazali w Samaritan?:P

Opublikowano

Magia chłopie, magia ;)

Opublikowano

Jedyne plotki w ktore jestem w stanie uwierzyc to te, ktore zamieszcza Gizmodo. Jezeli oni olewaja temat bo plotki sa zbyt niepewne, to sajonara.

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie, że w tym roku nie zapowiadają next genów.

Z częstotliwością plotek jak teraz czyli 1-2 już w sumie co dzień. To do przyszłego roku powstaną takie ultra bajki, że Sony wydaje PSX-a Remake HD z bebechami od kompa Stony. A M$ zamierza dalej wydawać gry na pierwszego Xboxa w tym rimejki z Xboxa 360 :o

Bez jaj, wyobrażacie sobie ROK PLOTEK O NEXT GENACH?

this-is-madness.jpg

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja nie, ale moim zdaniem będziemy musieli :P

Mnie tylko rozwala, że WiiU zostało zapowiedziane w tamtym roku, były już jakieś tam pokazówki możliwości konsoli, a nikt nie wie jaka jest specyfikacja konsoli. Jedni mówią, że będzie 4x mocniejsza od X360, a inni, że będzie słabsza od obecnych current genów :D

Opublikowano
  • Autor

Za 2 miechy będzie wszystko jasne. Jak nie na E3 to w tym roku można zapomnieć, że coś pokażą.

Opublikowano

WiiU to temat na osobną bajkę :P

Najdziwniejsza i najbardziej WTF zapowiedź konsoli w historii. Najlepsze, że przez tą, no nie oszukujmy się "niewypał zapowiedź" WiiU ma mniejsze zainteresowanie niż niektóre gry.

Nie zapomnę E3 i gadki na forum, "czy N właśnie zapowiedziało nową konsolę czy przystawkę do Wii?" xDDDDDDDD

Opublikowano

Wszyscy myśleli, że Nintendo zapowiedziało tablet do Wii, a tu mindfuck - to była nowa konsola :D

Opublikowano

Wszyscy myśleli, że Nintendo zapowiedziało tablet do Wii, a tu mindfuck - to była nowa konsola :D

Na forum i czacie były takie jaja, że ryczałem ze śmiechu ;p. Jak np. Zwyrol napisał, że fajnie będzie dalej grać na kiblu na tablecie, a Milan, że nie lubi siedzieć w smrodzie własnego gówna :P i nie przejdzie ta opcja.

Ale faktycznie poszło hasło tablet hehe.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ja tej konfy chyba nie oglądałem i jak wszedłem do tematu, to każdy gadał co innego :P

Opublikowano

Lepiej się nie śmiejmy, bo jeszcze się okaże że Sony i M$ "wpadło" na ten sam pomysł :/ .

Opublikowano

Sony i M$ nie zrobiłyby takiego świnstwa, na pewno nie skopiowałyby pomysłu od N!!!

Clipboard01_0.jpgps-move-cntrl.jpg

Opublikowano
  • Autor

Lepiej się nie śmiejmy, bo jeszcze się okaże że Sony i M$ "wpadło" na ten sam pomysł :confused: .

Wątpię, akcje Nintendo po tej prezentacji poleciały na ryj. ;]

Opublikowano

Lepiej się nie śmiejmy, bo jeszcze się okaże że Sony i M$ "wpadło" na ten sam pomysł :confused: .

Wątpię, akcje Nintendo po tej prezentacji poleciały na ryj. ;]

Ciekawe jak polecą w dół akcje M$ lub Sony (albo obu firm), gdy zapowiedzą, że na next genach nie będzie można na używkach :whistling: . W sumie ciekawe czy M$ i Sony kontaktują się ze sobą w tej sprawie (jakaś zmowa czy coś)? W końcu wiadomo, że jakby tylko jedna firma to wprowadziła to wszyscy (albo zdecydowana większość) rzuciliby się na konsole tej drugiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.