Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Crysis moze i ma fiuta, ale nie ma jajec.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

@Orzeszek - Gran Turismo 5, bo nie ma cofania czasu.

To teraz upośledzenie gry pod względem BRAKU funkcji jest in plus? :D

Opublikowano

Crysis 3? W rok zrobili kolejną część? :confused:

Nie, ale w rok po premierze 2 mogą zapowiedzieć 3, prawda? :confused:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ilekroć Mendrek postuje w CW mam deja vu.

Bo to ten sam post all over again :)

Jak będzie tak bezpłciowy jak Crysis 2 to Crysis 3 nikogo.

Opublikowano

Jakby dodali automatyczne przechodzenie się jakiejś gry, to też byłoby in plus, bo więcej opcji? ;)

Opublikowano

Żeby coś zapowiedzieć trzeba też coś mieć gotowego. Nie spodziewałem się że od razu po zrobieniu C2 zabiorą się za sequel.

Opublikowano

Jakby dodali automatyczne przechodzenie się jakiejś gry, to też byłoby in plus, bo więcej opcji? ;)

Automatyczne przechodzenie gry zamienia ją w film, bo to nie ty grasz, więc porównanie z dupy.

Opublikowano

W uncharted na vicie sie sprawdziło.

Opublikowano

Żeby coś zapowiedzieć trzeba też coś mieć gotowego. Nie spodziewałem się że od razu po zrobieniu C2 zabiorą się za sequel.

CG trailery albo zapowiedzi na modłę Turn 10. Obecnie to normalka.

Albo zapowiedzi teaserów trailerów :P

Odliczanie do odliczania itp.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jestem ciekawa jakie są te Corowe tytuły na ps3 poza demon's souls. poprosze o wypunktowanie, tylko bez killzonów i unchartedów bo zabije śmiechem.

Aha, Orzeszek to kobieta, więc być może inaczej postrzega core gamer'stwo, ale przecież na PS 3 masz PS Home gdzie masz możliwość kupowania garderoby, zwierzęcych słodkich towarzyszy, czy też spotkań towarzyskich w zakupionych przestrzeniach domowych :)

Opublikowano

W PS Home Mendrek moze byc wreszcie soba.

Opublikowano

Orzeszek nie jest kobietą - rzadko można usłyszeć tak naładowany testosteronem głos w headsecie. No chyba, że yaczes aka Czes, aka Poniżacz aka Dave Chezky (xD) gra w Gearsy :hi:

Opublikowano

A moja opinia się nie zmienia, bo sytuacja na rynku się nie zmienia. Na Xboxie posucha ex'owa, kinect'owe badziewia i nadal płatny online, z coraz bardziej pstrokatym i udziwnionym interfejsem.To w imię "sztucznej obiektywności" mam pisać że w zasadzie nie jest tak źle, i że warto kupić X? Sorry, to nie dla mnie. Rozumiem tylko tych co wybrali Wii, bo mimo wszystko konsola jest innowacyjna, ma swoje specyficzne gry których nigdzie indziej się nie znajdzie i nie przeszkadza im archaiczny online.

Nie mam siły wymieniać po raz kolejny core games dla PS 3, to naprawdę takie trudne poszukać w necie?

Opublikowano

No cześć Mendrek :)

kZR0H.jpg

cFEF2.jpg

mzWZw.jpg

GO,GO POWER RANGERS

Opublikowano

Mendrek

Zrozum wreszcie, ze te gry, ta zalosna usluga online i archaiczny interfejs (od ktorego sony ODCHODZI jakbys nie zauwazyl), NIE SA dla hardkorowcow. Ty masz na mysli ZWYKLYCH graczy, ktorzy przed era Wii byli nazywani casualami a teraz sa coreowcami (srotfl). Kolo hardcorowcow to oni nawet nie stali (ani Ty).

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Przypominam, ze wielki znawca gier wideo Mendrek, ktory podobno przeszedl gearsy, nawet nie wiedzial jak sie robi egzekucje.

Dla "ps3 coreowcow" wyjasniam - to tak jakby nie wiedzial jak sie skacze.

Co jest oczywiście nieprawdą. Przeinaczasz fakty - dop. Mendrek

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Ale dziś praktycznie hardcore gamers to jakaś nisza, dla których od biedy powstaje Dark Souls, czy jakiś zawiły jrpg.

Obecnie liczą się tylko core gamers, czyli zwykli gracze którzy jednak oddają się sporo swojej pasji. Casuale to pan i pani Kowalska, którzy po robocie między oglądaniem kolejnej części Zmierzchu na Blu Ray a du.pczeniem się w sypialni, od czasu do czasu włączą konsole co by pogłaskać eyepeta po jajach, bądź potańczyć do kinkieta (i lag im nie przeszkadza).

Dobrze, ale dość już o mnie. Piszcie o grach i konsolach.

Opublikowano

No ja sie ciesze, ze mam konsole dla hardcoreowcow, a nie dla coreowcow :] (albo gaymerow - przypominam raz jeszcze, ktora konsola jest dla nich stworzona - ps3).

Opublikowano

Ja to już przestaję trawić tego podziału graczy, a teraz się dowiaduje że hardcore'owcy i core'owcy to co innego.

Dla wielu dziennikarzy szczytem hardcoru i absolutnym przeciwieństwem wii-dziadków są gracze CoD :D

Opublikowano

No bo trzeba być hardkorem żeby w dzisiejszych czasach grać w takie gówno jak CoD ;)

Opublikowano

Mendrek, wymień te mega HC exy na PS3, które wychodzą w tym roku. Tylko nie pisz znowu baśni tysiąca i jednej nocy w postaci: Last of US, Versus czy Last Guardian, które na pewno nie wyjdą w tym roku :)

Opublikowano

No ja sie ciesze, ze mam konsole dla hardcoreowcow, a nie dla coreowcow :] (albo gaymerow - przypominam raz jeszcze, ktora konsola jest dla nich stworzona - ps3).

Kinect_31747c_2037589.gif
Opublikowano

Lepiej brzmiałoby SamStation

albo SungStation..

SungHiLee :wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.