Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

2009 lepszy dla PS3 ? Pierwsze slysze.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 294,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No 2011 jest lepszy dla Xa chociazby dlatego, ze przez caly rok mozna bylo grac online :teehee:

Opublikowano

Spoko, 2009 byl lepszy dla PS3, 2010 exequo a 2011? Albo ja mam skleroze, ale poza Girsami i Forza co wyszlo z AAA exow? :)

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2. Gears 2 wyszło w 2008.

Opublikowano

Sony obiecało jeszcze 2 HDMI (możliwość gry na 2 TV), oraz 120 fps i 1080p w każdej grze. :woot:

Ciekawe czy przed premierą PS4 dalej będą tak ściemniać.

aha, i jeszcze grafa miała być 2x lepsza niż na X360 ;]

Opublikowano

Spoko, 2009 byl lepszy dla PS3, 2010 exequo a 2011? Albo ja mam skleroze, ale poza Girsami i Forza co wyszlo z AAA exow? :)

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2. Gears 2 wyszło w 2008.

ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2 < Uncharted 2

Opublikowano

Mówisz o tej najprostszej grze generacji ? Może masz rację ;)

Opublikowano

O kurde, to tego cofania czasu TRZEBA uzywac?

Opublikowano

Tym samym sposobem

Gears of War 3 > Infamous 2, Resistance 3, SOCOM, Killzone 3, LBP2

Opublikowano

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2

Demon's Souls, inFamous, Killzone 2, Uncharted 2, MLB 09L The Show (nie gralem, ale w stanach bardzo ceniona seria ze swietnymi ocenami), Ratchet&Clank: A Crack in Time, Yakuza 3, (GoW Collection)

Opublikowano

Left 4 Dead 2 to żaden ex, bo wyszedł na PC, i oprócz naturalnie lepszej grafiki posiada całą masę modów i mapek tworzonych przez społeczność - wersja konsolowa to jest mniej więcej tak samo wybrakowany produkt jak BF3.

Opublikowano

To jest wlasnie najwieksza bolaczka exow Sony - same tytuly na singla.

Opublikowano

Chodzi Ci o rok 2009 ? ODST; Halo: Wars, Forza 3, Left 4 Dead 2

Demon's Souls, inFamous, Killzone 2, Uncharted 2, MLB 09L The Show (nie gralem, ale w stanach bardzo ceniona seria ze swietnymi ocenami), Ratchet&Clank: A Crack in Time, Yakuza 3, (GoW Collection)

ihbjh.jpg

Opublikowano

Rozumiem, ze wyrozniles MLB, ale reszte? :o

Halo Anniversary >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GoW Collection

Owszem jezeli chodzi o odnowienie szaty graficznej, ale nie ogre :P

Opublikowano

Jakby Was nie złapać to się nie wygra. Jak mówimy o jakości, to wyskoczycie z ilością i na odwrót :) Ile razy mam jeszcze te gry z X360 fotografować, już mi się znudziło ;)

Opublikowano

Tyle, ze odejmij te gry, ktore mi wyrozniles i zostaw te z poczatku to i tak X360 w 2009 przegrywa ;)\

Odlicz ofkorz L2D, ktory nie jest exem.

Opublikowano

Kto grał w Halo: Wars na x360 i może z ręką na sercu powiedzieć, że gra wyróżnia się na tle 100 tysięcy innych RTS-ów?

Oh, wait, wyróżnia się - tym, że trzeba grać w tego przeciętniaka padem, bo przecież dla panów z Microsoftu i Sony to bardzo ciężkie wyzwanie zaimplementować obsługę myszki i klawiatury na konsolach.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Mowisz o wszyskich grach z serii na PS3?

No. Sorry Voytec, ale jak Ty majac dwie konsole pocinasz w Raczety, to masz za duzo czasu. I Don dobrze prawi, niestety jakosciowe najlepsze exy takie jak Killzone, GoW, Uncharted, czy LBP strasznie szybko odchodza w niepamiec, bo poza intensywnym 10godzinym singlem nie maja nic do zaoferowania. Oka - w Killzone 3 gralo mi sie przyjemnie, ale gdzie ten tytul do innych fpsow, jezeli chodzi o onlinowe rozwiazania...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.