Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Jak będzie miał te same to gdzie tu next gen ? gadżety i bajery to jedno a bebechy to drugie, nie można obu tych rzeczy wrzucić do jednego worka.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Xbox ma coś poza Halo w tym roku na wyłączność?

I bez crapów z XBL!

jakie prowo boże ....

Opublikowano

Chciałbym, żeby wszyscy fani Plejestejszyn i pedalskiego Nintendo umarli w męczarniach. Wstyd mi za ludzkość :hi:

Musiałem to napisać, by odreagować to, że po pijaku wczoraj około 3 w noc przyje.bałem głową o grunt. No, grunt to dobra zabawa, którą daje Xboks, ale nie zabaweczka dla dzieci z downem Wii/Wii U, albo Plej, który zeszmacił się jak nastoletnia mieszkanka Warszawy. PSX był piękny, ale z planów bycia prawniczką, albo panią doktor zostało branie w dupala gorących blu-rayowych płytek.

Dzisiaj będę miał nowe wydanie Game Informera i napawał się infem o H4! To jest życie, to jest taniec.

Opublikowano

Kurde pogralem wczoraj wreszcie na kinekcie w kinect sport 2.

Fajny ten golf. nie wazne jak machalem rekoma zawsze trafialem :D

schowalem rece do kieszeni i dalej moglem grac bo cos w tle wykrywalo jak sie ruszalo :)

Opublikowano

Dostanie od taty za umycie samochodu.

Jak będzie miał te same to gdzie tu next gen ? gadżety i bajery to jedno a bebechy to drugie, nie można obu tych rzeczy wrzucić do jednego worka.

A ogladales wideo ktore wstawilem?

Opublikowano

Wujo z Kanady będzie u mnie wieczorem i mi przywiezie, ale sądzę, że można kupić w większości Empików z jakimś tam poślizgiem.

Je.bać Sony i Nintendo! :dance2:

Dobra szczurek, nie pajacuje, bo dobrze wiem, że wciąż cierpisz jak odrzuciła cię barteza koleżanka, co ją żarliwie pokochałeś i chciałeś jej komin przedmuchać :empathy2:

hehe, jeszcze jestem napierd.olony, czas na zieloną herbatkę!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

@django

Nie, jeszcze nie.

btw to już są potwierdzone dane?

Opublikowano

Wiemy, Plejstejszyn Network znowu wyje.bało w kosmos :(

Opublikowano

@django

Nie, jeszcze nie.

btw to już są potwierdzone dane?

specyfikacja WiiU nie jeszcze potwierdzona. wiadomo tylko że będzie procesor od IBM I układ graficzny od AMD ;)

Opublikowano

@django:dobry filmik z samymi konkretami.Szkoda tylko, że zapewne i tak mało kogo on zaciekawi bo wolą się podniecać jakimiś wyssanymi z palca pseudo faktami jakie od paru miesięcy pojawiają się na różnych growych serwisach.To taki trend obecnie w serwisach growych, ze lepiej walnac jakis glupi temat typu "konsola XXX z 10rdzeniami, a WiiU ma moc kalkulatora", niz zamiescic tego typu filmik badz tekst by rozwiac brednie jakie wygaduja rozne dzieciaczki w postach na poszczegolnych serwisach, no ale w koncu tania sensacja na poziomie Faktu chocby nawet klamliwa zawsze przyciagnie swoich fanow, a licznik wejsc na strone rosnie.

A gadki o 7 rdzeniach,8/16gbjakie maja sie znalezc w bebechach konsol itd to juz naprawde dobry powod do smiechu...

Opublikowano

Już bez żartów.

Canaris ma trochę racji, ale jestem pewien, że PS4 i NextBox połkną mocą Wii U na śniadanie.

Opublikowano

No i co z tego? Ale Wii U będzie należeć do kolejnej generacji i to czyni go nextgenem.

Opublikowano

Można iść na kompromis - WiiU to next gen w lini produktów Nintendo.

Wszyscy zadowoleni? :)

Opublikowano

To co, może niech reanimują SNES-a. Też będzie należał do nowej generacji.

Opublikowano

Wiadomo, że WiiU to next gen, w końcu to ich następna stacjonarna konsola jaka wejdzie na rynek. NES-SNES-GC-Wii-WiiU ot następna generacja, a to czy sprzęt od Big N będzie mógł sterować głowicami nuklearnymi, obługiwać rozdzielczość 2160p czy też wspierać wirtualną rzeczywistość to już całkiem inna sprawa...

Opublikowano

Jak będą dobre gry i usługi na WiiU to bebechy mnie walą.

Otóż to, a akurat jeśli chodzi o exy i ten fun płynący z grania w nie to Big N zawsze miał dużo do zaoferowania.

Opublikowano

Ok, ok. Gry to światy kreowane na ekranie TV/monitora/whateva. I teraz tak - gdy jest malutko mocy, to czy te wizje mogą być naprawdę urzekające? Nie bardzo. W kinie mamy odjechane SFX, tutaj mamy estetyczne orgazmy, gdzie oprawa wraz z designem pozwala biec naszej wyobraźni.

Jakby tak nie było, to dalej grałbym w grę telewizyjną Rambo.

Opublikowano

Ten tablet zaoferuje nowe możliwości w kwestii gameplayu i to dla mnie wazniejsze niz lepsza grafika (ktora bedzie zreszta troche lepsza od X360 i PS3... ponoć ;)) i to wlasnie czyni go next genem. Dla was to przeskok graficzny czyni konsolę nextgenem i spoko, nie będę wam zmieniał opinii :P

Opublikowano

Ok, ok. Gry to światy kreowane na ekranie TV/monitora/whateva. I teraz tak - gdy jest malutko mocy, to czy te wizje mogą być naprawdę urzekające? Nie bardzo. W kinie mamy odjechane SFX, tutaj mamy estetyczne orgazmy, gdzie oprawa wraz z designem pozwala biec naszej wyobraźni.

Jakby tak nie było, to dalej grałbym w grę telewizyjną Rambo.

Akurat gry a kino to nie to samo jakby niektorzy chcieli. Wystarczy sie popatrzec na wspolczesne wybryki kinematografii,czyli jakies 80-90% obecnie wypuszczanych filmów, pełno efektow specjalnych i innych zapychaczy, a sama tresc filmu to juz dno. Rownie dobrze mozna sobie benchmarki puszczac na kompie by zobaczyc dobre efekciory przy zerowej fabule.

Gra ma miec nie tylko ladna oprawe ale takze musi oferowac dobry i przemyslany gameplay, w koncu mamy w to grac, a nie tylko ogladac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.